Mys Pys :)

Kan inte beskriva med ord hur underbart det är när älsklingen kommer hem varje dag nu :)
Boss och ceros är såå glada dom oxå :)
Dom får springa lösa i det gröna fina gräset och dom bara njuter av livet :)
Igår fick Boss leka på den stora ängen med Sippan för första gången (Evas Tik) Åh GUD sååå roligt dom hade :) Värsta draget :P Hopp och stutts och en hel del race ;)
Sen tog vi ut Ceros ensam och lekte med honom på åkern, vilken livsnjutare :P Kom och gick hundar men de gav han blanka faan i.. hihi.. Han hittaden en boll som han rullade omkring med och bad oss att kasta åt honom..

Kom precis in med Ceros nu, idag var det hans tur att leka med Sippan :) En timme ute på åkern.. Sen vips så va dom borta, jesus va vi skratta - Nu har dom tagit sin pinne och flyttat hemifrån- haha.. men en vissling så kom dom flygandes bakom knuten :P
Snart kommer älsko hem och vi tänkte ta en promenad till Prix, vet inte riktigt om Ceros orkar men det gör säkerligen Boss :P Vi får se, Ceros har nog återhämtat sina krafter tills dess.. Rätt kallt ute idag :S eller det blåser kallt iaf.. burr burr..

Igår somnade jag och stefan nån timme, sååå mysigt att somna och vakna med honom, var såå fruktansvärt länge sen   :(  
Nej nu ska jag läsa lite innan hjärta kommer hem ..

Ska få med mig Bejb till valparna snart här nån dag, kanske till helgen ..? Och visa upp min lilla busunge, han är BEDRÅÅÅÅÅÅÅÅÅRANDE!!!!

Annars händer de inte så mkt, vi längtar och längtar tills flytten, underbart.. bort härifrån, bort från bomhus.. sköööönt!!!


Den lilla helvita valpen ... åhh.., Han har några bruna fläckar på ena örat bara .. Vadååå URSÖT?!
Zanna Is In Love!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0