Fråga till er om Julen :)




Personligen så är det faktiskt när familjen är samlad,
Det betyder mycket för mig.
En annan favorit är självklart julpynt! :)


Kommentarer
Postat av: Sara

Det ja älskar me julen e gemensaken me failjen, å alla djuren runt en.. den goda maten, samt den underbara snön so virvlar runt utanför fönstret:)



Kram

2010-11-30 @ 21:19:28
URL: http://vaniljochviol.blogspot.com
Postat av: B-I

Hej Zanna!

Jul för mig är att ha alldeles grandiosa fantastiska planer för allt pynt jag ska sätta upp i hela lägenheten. Det är girlanger i glitterpapper, kulor med tusen paljetter påklistrade, tomtar med förkläden och gröna mössor, tjufem hyacinter i varje fönsterkarm och minst tolv amaryllisar. Men sen vet jag inte riktigt vad som händer... och det är lite konstigt för samma sak sker varje jul... dvs det enda jag får upp i pyntväg är barnens egenknåpade, helt osannolika juldekorationer. Jag tar andäktigt emot varje litet alster de kan uppbringa den sista veckan före jul. Varenda liten tuggad papperstuss som på något sätt kan förknippas med julfirande.



Och vet du, och det här är ännu konstigare, när sedan julafton väl kommer är jag supernöjd. Fast jag inte har några glittergirlanger i taket och det enda som står i fönstret är de gamla vanliga svärmorstungorna.



Storslagna planer som stannar i huvet och aldrig ser dagens ljus. Ja, det är jul det! Kram

2010-12-11 @ 23:06:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0