inse..

jaa det är bara att inse att jag har ingen familj, så nu kan ni glädja er åt det oxå.

Hej å Hå..

Tusen miljoner grattis till lilla My som blir 5 år idag :)

Imorgon får jag se min älskade ... Kan inte förklara i ord hur mycket jag längtar, även om det inte är under så speciellt roligt omständigheter.. Men jag får iallafall SE DIG :D <3 Min fina,  vackra, underbara!!
Fick blanketter om beskök och telefontillstånd ifredags, infyllda och klara, ska bara skickas in nu :)
Sötnosen hade skrivit på kuveret, " Läs, fyll i och skicka FORT" hihi, sööööt, klart jag skyndar, älskling :)
Hade 2 missade samtal från dolt nr i morse, (Slocknade hos Eva med My igår , hehe ) Så jag ringde upp häktet, tänkte om Stefan fått ringa ett samtal nu innan men icke, men han va så trevlig som jobbade så han frågade om jag ville hälsa honom något och det gjorde jag :) Hälsade att jag älskade honom och att jag skulle komma imorgon eftersom han inte hinner få breven innan, så han slipper oroa sig för att jag inte skulle dyka upp, så pliten skulle gå till honom direkt och hälsa det, tycker jag var väldigt snällt ! :) Undra dock fortfarande vem det var som ringde.. 

vad jag har städat nu här hemma, skinande rent.. Vet inte vart jag fick den energin ifrån men det fick jag iaf :) Boss är då duktig på att skräpa ner lika fort igen, hehe, bus unge :) Idag fick pojkarna varsin Grisklöv, blääää va skabbigt, men de tyckte inte grabbarna, dom vart på glada så :) Först var det kloklippning som gällde sen fick dom varisin som belöning för att dom var så duktiga :) Konstigt att dom kan hålla sams när det är mums mums men när matskålarna åker fram så har jag fått börja separera dom i varsitt rum då Boss tycker att han minnsan ska ha båda skålarna och Ceros, (Så snäll som han är) Backar undan istället för att säga ifrån, men han har ju heller aldrig varit nån matkvarn direkt..Idag fick jag sitta med honom på golvet för att han skulle äta.. hmm.. dumma vovve, måste äta maten juh!!

Igår åkte Daniel in på akuten, han hade fått blindtarmen.. :( Lilla gubben.. opereras nu.. jävla tid det tog för dom på sjukhuset, *morr* ! Du skulle lyssnat på mig och Eva, vi visste att det var nåt mer än bara förkylning, kanske lärt dig nåt nu till nästa gång.. Tänker på dig iaf och hoppas du är okej, ska höra med Darek sen hur det gick..

Nej nu ska jag fortsätta här hemma, har badrummet kvar, och hur mycket tvätt som helst.. suck.. Ska slänga i mig min kopp te och när jag e klar med badrummet så blir det en dusch och över till Eva för att fira Myan :)

Älskar Min Stefan <3

Gäsp..

Trevlig gäst man är, haha.. kom hem till eva och Darek och sen knallade vi ner till apoteket å affären, Darek åkte och hämtade Danne, (Hans systerson, även en vän till mig och Stefan) som är sjuker :(  Stackars, så Danne och jag la oss och kollade på en Beck film och vips så slockande vi båda två.. haha.. Danne snarkar han minnsan, tror de va därför jag somna och sov så bra för snarka, det är Stefan oxå duktig på, haha.. men så fort danne vaknade så flög jag oxå upp, sen kilade jag hem och tog ut hundarna.. vet inte om jag kanske ska kika förbi hos dom igen en sväng lite senare, sååå skönt att inte vara ensam.

Eva och Darek envisas om att när jag mår så dåligt som jag gör på kvällar och nätter så ska jag sova kvar där så jag inte är ensam, söta dom är som bryr sig, tror dom oroliga, gör mitt bästa för att övertyga dom att dom inte behöver vara de, men dom e då inte lättlurade inte.. Tvingar i mig vitaminer och käk.. haha.. Gobitar :)

Imorgon blir det ringa bejbs advokat, han skrev det i breven för han var osäker på när rättegången var och ville mest av allt att jag skulle komma så han iaf fick se mig ( Trodde han att jag inte hade tänkt att dyka upp???!! Inget stoppar mig från att se min älskling även om det är under tråkiga omständigheter).
Ska till läkaren i morgon oxå, får se vad hon säger om mediciner.. Bara hon inte ska sätta in någon ny nu för innan man gått in sig på dom så är det FRUKTANSVÄRT och jag kan inte må så nu när jag e ensam me dogsen.. Nope, de går jag icke me på..

Boss har inte slutat klia sig :( Ordnade medicin mot klåda åt honom idag så nu fick han de, håller tummarna för att han ska sluta nu, tycker så synd om honom .. lilla plutten.. Han sover dock hela nätter nu så lite bättre har de blivit, men de tar väl ett tag innan kroppen omställt sig till det nya fodret, annars är det bara att ordna fram pengar till ett annat foder..Tänker då inte låta honom lida så, om jag så ska behöva råna en bank för att ha råd :P hehe.. Nu fick jag en puss attack från Bossen, hihi.. nej nu ska jag spendera lite tid me mina små pojkar här hemma.. 

Får se om jag skriver nåt senare, tvekar på de då jag är helt slut i både kroppen o skallen, har ett lååååångt brev att skriva till älsklingen oxå.. 

Älskar o Saknar dig, underbaraste! <3 

Min Vackra!

Naaaaaw, igår damp det ner hela TVÅ brev ifrån bejb i brevlådan här hemma :)
Det var en hel del att läsa :) Sötnosen, blir alldeles varm i kroppen, så inatt sov jag faktiskt :D Tack älskling!
Ska sätta mig nu snart och svara dig, tur att jag köpte nya block, hehe, blir en hel del att svara på nu :)
Och älsklingen hade skrivit en dikt oxå :) Den ni, då tappade jag hakan, Jätttttttttefin :) Ska ramas in och upp på väggen :)
Ska skriva av den så får ni läsa, måste juh visa upp vilken duktig pojkvän jag har :) Eva sa minnsan att OJ vilken charmör till pojke jag hittat ;) ... Hihi.. Han är ju bara för bra för att vara sann..Måste kämpa på nu här för bejbs skull..

Hade hundslagsmål här hemma härom natten.. :S Inte så skoj, dom brukar inte alls ryka ihop men nu fick Boss för sig att han skulle sätta emot när Ceros sa ifrån, det gick dock bra, Ceros haltade nån dag, dock inga sår eller öm när jag klämde och dona..Nu är han helt som vanligt igen :)
Bossen fick sig ett par sår kring halsen, ingen fara där heller, tvättade rent ett par gånger och nu är  han som ny igen :)
Efter att jag brytit slagsmålet som bara hann pågå nån minut så kröp Boss fram till Ceros och tvättade honom i öronen och dom blev sams igen.. Han är väl bara för genomgo, Han ska mysa med Ceros hela tiden så Ceros tillslut blir irreterad på allt tvättande och buffande, Börjar min "Lilla" Ceros kanske bli en liten tjurgubbe..? hehe.. Idag har Boss en av sina dagar då han inte kan varva ner alls, blir ut och springa med honom så han blir trötter.. Nu är det tvätta Ceros dags igen, haha, Och ceros bara sover, och Bossen klättrar och kramar och donar med honom, hehe.. Dom är bara för söta..Undrar vart Stefan gjort av minneskortet till våran kamera?! Vill knäppa kort på våra små goa söner :)

Nej nu ska jag skriva av Steffs fina dikt här sen lär jag sätta mig och svara på hans brev :)

Here it come´s :)       

Fängslad, sitter jag här ensam i tankar,
På vad jag gjort.
Ångest och skuld ilar genom kroppen,
Det här är långt ifrån toppen.
Sliten från mitt liv och kastad i en cell,
Det är drogernas fel att jag inte varit snäll.
Minnen finns ej kvar för de brott jag begått,
Allt är en dimma som fallit i glömska,
Kan bara säga att droger är lömska.

Fuck för allt jag sabbar,
När jag är påtänd på habbar.
Minnen försvinner och tårar dom rinner,
För Zanna du är mitt hjärta,
Och den enda som kan lätta på all smärta.
Min saknad till dig är stor,
Och kan inte beskrivas i ord.
Sluter mina ögon och tänker en sekund,
Skulle göra allt för att få vara med dig en stund.

Men nu är det hårt,
Och hela livet känns så svårt.
Känns som allt går emot mig,
Nu när jag inte får vara med dig.
Men allt ska bli bra det lovar jag dig.
För du är mitt hjärta som bankar,
Och förgyller mina drömmar och ger underbara tankar.


@ Stefan


Herremingud, trodde jag skulle trilla ur soffan när jag läste den, såååå duktig min bejb är :)
Blir riktigt stolt över honom, hihi.. Den var för fin för att hålla hemlig :)
Jag och Sara pratade om det när jag läst den för henne och det är juh faktiskt nästan som ett svar på min låt till honom :D Gissa om man smälter..? Det är nå helt otroligt hur mkt jag älskar den människan! Och hans brev, nä men det är inte klokt, har aldrig känt mig så speciell i hela mitt liv, hehe.. Plutten min :)
Stefan, Stefan, Stefan Stefan..Du har satt lås på mitt hjärta som bara du har nyckeln till.. Är så stolt över hur du kämpar på därinne och verkligen bestämt dig för att fixa till de här och inte trilla dit igen, du fixar det här, tvekar inte en sekund ! Kommer stötta och hjälpa dig igenom allt detta, kommer stå vid din sida tills livets slut, tills all min tid på jorden runnit ut!
Det finns personer som tror på dig här ute, som VET att du kommer klara detta, tänk på det, älskling! Vi finns här för dig..
Är gald över att du lyssnar på mina råd, jag vet hur det känns att sitta inspärrad som ett djur, men det är bara att stå ut och göra det bästa av tiden, som att läsa, det får en att tänka på annat, så det är bra att du fixat en bok att läsa nu :)
Och här hemma spelas låten - Akon-Beautiful- hela dagarna långa nu när du skrev att du tänker på mig när du hör den där inne :) hehe.. Grannarna lär fundera om jag aldrig tröttnar på den, hehe.. Men tusen tack älskling, du får mig att bita ihop och orka, som Eva sa när jag hade fått dina fina brev igår, - Nu kan du leva en vecka till! Så sant så.. Du pumpar hela mig med hopp och ork!


Shit va jag skrattade igår hemma hos eva, har nästan träningsvärk i magen, haha..Trodde jag skulle skratta ihjäl mig där ett tag, va så sjukt, jag har ju inte skrattat så mycket på senaste tiden så det var behövligt.. Snacka om att jag var övertrött för jag skrattade åt precis allt, det var inte ens roligt när man tänker såhär i efterhand, men då va de skitskoj :)
Jag va så trött tillslut att jag trodde jag skulle somna på Evas köksstol, då var det dags att traska hemåt.. Haha.. Nu ringer Eva så vi får höras vidare.. tjohej!

Älskar dig Stefan! <3 

fy faaaan..

Va trött jag är idag, fick ca 1 timmes sömn i morse efter jag varit ute med hundarna och varit förbi eva..
Bläöäääää

Orkar inte..

Har sån ångest att jag snart kräks.. Hur blev det såhär?
Jag står inte ut längre, fy faan i hela helvete va frutansvärt det är.
Jag sväljer och sväljer men snart brister hela skiten och vad händer då?
Snälla gud jag ber på mina bara knän, låt min älskling komma hem igen, jag dör!
Det kryper i hela kroppen, jag klarar inte av de här!

Det är för mkt att bära, det är för mkt att stå ut med. Skakar i hela kroppen, är så trött men kan inte sova.
Tog ut hundarna, inte heller de hjälpte..Brukar bli glad och få kraft när det kommer brev från min prins men idag har allt bara varit ångest och panik!
FUCK! Jag måste hitta ett sätt att hantera detta, FORT!
Har inte ens klarat av att skriva ett brev tillbaka idag, fixar det bara inte. får ångest över det oxå, herregud det måste få ett slut om jag ska orka att ens andas, vilket jag MÅSTE, hundarna har bara mig, kan inte svika varken dom eller Stefan!!

shit va rädd jag bli..

Nytt Brev Från Hjärta!

Herregud, jag får sån ångest, saknaden är så fruktansvärd ;(
Om han bara kunde ana.. Han mår bra min vackra.. Men det gör verkligen inte jag.. Vill inte skriva till han hur jag egentligen mår heller, vet inte om han orkar höra det.. Men jag har inget annat val än att hålla ut..

Det var som vanligt ett jättefint brev och tårarna strömmar.. men han hade fått mitt brev den 18!?!?!?!?! Dagen EFTER jag pratade med åklagaren och hon sa att han redan fått det och att det går direkt efter att hon läst dom, va faaaan håller hon på med?! Ska ringa upp henne när jag får lite kraft och ifrågasätta, bra att du skrev datum du hade fått brevet, älskling.
Undra hur lång tid det tar innan du får mina andra svar då....suck.. Advokaten din hade iaf berättat att vi pratat med varandra, skönt att det fick dig lugn, det är väl klart att jag väntar på dig här, hur kunde du vara orolig, bejbi... <3

Hehe, du är på om förlovningen minnsan ;) Ora dig icke för det, du vet att jag vill älskling men nu är ekonomin riktigt fuckt.. :( Tur att du ´vill vänta med bröllopet tills du muckar iaf, för giftemål på insidan än juh mindre romantiskt.. hehe.. Men vi stryr till det där så fort jag får komma och besöka dig, vill se dig i ögonen, åh jag SAKNAR DIG!

Nej nu ska jag dra täcket över skallen och fortsätta gråta med Bossen.

Bye

Nya Krafter..

Snart kommer Thomas förbi för att göra mig sällskap ett tag. en bra vän han ..Han vet att jag inte mår nå vidare för tillfället så han ställer upp, ett toppenstöd, glad att han finns. Älskling tycker oxå om Tomas jätte mycket, så skönt att umgås med någon som känner Stefan så man får prata av sig. Får väl se om han hinner komma innan jag slocknar, är så sliten.. ögonen går i kors, blir väl så när man inte äter.

I morgon ska jag skriva brev till bejb och skicka iväg.. börjar fundera på vad som händer med mina brev till honom egentligen, åklagaren säger att hon ger honom dom men jag litar inte 100 på de för jag har fått 2 brev och inte i något av dom så har han svarart på mina frågor m.m. skumt.. :S får se om det dyker ner något i brevlådan här hemma i morron..

Nej nu ska jag kolla på NCIS med mina småpojkar här hemma, vi var precis ute i snön och promenerade.. nu är dom tröttis :) Precis som mamma..

FYFAN  till er som säger sig vara Stefans vänner och sedan stöter som galningar på mig nu när han inte är här.
Så FRUKTANSVÄRT respektlöst, ni borde veta bättre, jag är ALLTID trogen.. och att ni vågar..?! Förstår inte.. Men men, det är erat bekymmer, man får stå för sina handlingar! Goood Luck... Va glad att jag inte är en sån tjej som triggar min kille till att bråka utan tvärtom , jag gör allt för att han ska skita i det och skratta åt det istället.. Det tar dock viss övertalning :) Men det funkar :) Åh, vad jag saknar dig, älskling..

Var så fruktansvärt deppig tidigare att jag på allvar trodde jag skulle ramla ihop vilken sekund som helst och bara dö.. Men då kom mina pojkar till min räddning, Bossen klättrade upp i sängen och la sitt söta huvud på mitt bröst, såg mig i ögonen och somnade där, Ceros kröp under mitt täcke och la sitt huvud på mina fötter och där somnade han, DÅ slog det mig, Jag skulle inte bara kunna lämna dom hur dåligt jag än mår, jag måste klara det för deras skull, dom har bara mig nu när Papsen inte kan vara hemma. Men han kommer snart hem och allt kommer bli underbart igen och livet kommer bli en dans på rosenblad igen.. LÄNGTAR!!

Nu ringde Thomas, ville försäkra sig om att jag skulle vara vaken när han kom, hehe.. jag gör mitt bästa :)
Måste vila lite nu för de tar en stund för honom att ta sig hit..

Tack för hjälpen med hundmaten idag, Nicklas och Emma! :) Fick en glimt av bedårande Milton oxå :) <3 såååå söööt!


Pusssss på min Stefan.. Älskar dig <3

...

Tappat allihopa..2 veckor och 1 dag sen jag hörde din röst.

Omgivningen börjar bli oroliga.. hmm.. Kommer jag att orka detta eller har det bara gått över gränsen och det är försent?

Och som om man inte mådde tillräckligt dåligt så ringde Rickard igår från anstalten.. Vad ska jag säga om det? ... Orkar inte mer av det här!

Snälla gud, skänk mig kraft, jag har gått sönder..

Stefan du måste klistra ihop mig igen innan det är försent.. Jag är rädd nu, rädd för mig själv.

Kan inte tygla mig själv längre.. FUCK!

Slog runt ordentligt igår ikväll, en snubbe som gorma och skrek när han passerade mig och PANG så låg han i backen.. shit, måste kunna bita ihop, det får bara inte hände nåt sånt igen, vem ska då ta hand om våra fina hundar?
Kan inte flippa sådär längre, jag får bara inte!!!! Ett tips till allmänheten, reta inte upp mig nu för jag har tappat gränserna totalt igen, nog bäst att hålla sig inomhus. faaan, jag hade juh kommit förbi den delen av mitt liv. Trodde inte att jag så lätt kunde flippa igen, det var juh jag förut, inte nu.. Tacka gud för att jag gav mig så tidigt och gick därifrån. Hade kunnat sluta illa det där, men va fan han fick skylla sig själv, komma och skrika o bete sig som en  större idiot mot mig som han inte ens känner, han gör nog inte om misstaget iaf.

Stefan, du måste komma hem till mig, jag ger upp snart.. Älskar dig <3

Nej nu vill sällskapet i Kastsjö att jag tar mig dit och tar en öl med dom.. kanske ska ta mig i kragen och åka dit en stund.. får se.. så söndergråten.. suck.. men dom känner juh bejbi så dom förstår..

det finns folk..

Som inte har ett eget liv tydligen.. men men.. och folk som tydligen inte heller är lästkunninga, nån annan som inte kan skilja på orden - DIG- Och -HUNDAR- ?? neeej jag trodde väl inte de..
Tänker inte slösa en enda sekund till på folk som tror dom kan knäcka mig, för jag SPRÄCKER DIG!




Nu så tillbaka till det som betyder något, Bejbi och vovvarna :D
Glömde tacka dig för brevet tror jag, du gör hela min kropp varm
:)
Blev så glad över att du nu har bestämt dig, allt kommer att ordna sig, hjärtat,
Allt kommer att bli bra.. För Steff, du är underbar och har allting för dig!
Oroa dig inte, vi är många som står vid din sida och tror på dig :)
Ska sätta mig nu och skriva tillbax till dig, höhö, gissa vem som får mest post av alla .. ?
Stefan, vem annars ;)
Bomba Bomba Bomba Med post, jag ska driva kärringen till vannsinne och Stefan oxå tydligen :) haha.. Hon är nog inte sådär överdrivet lycklig över alla brev och kort som bara flyger in i buntar :D Läs och lär dig nåt vett ja ? ;) 

Inatt ringde Zanna till sin kära kusin Zara :) OJ vilket långt samtal, ringde typ 22.30 och vips så var kl 01.30 och hon skulle upp och jobba  .. :P Som vanligt så är kusinvitamin den första som får höra mina nya låtar.. Fick köra den om och om igen för henne :D Hon fick icke nog.. Nope , höhö.. Skoj, hon tyckte det nog var en av dom bästa hittills.. :D Saknar och älskar dig gumman!!! Du måste komma ner med Mats och hälsa på oss snart :D

Blev inte många timmars sömn idag, 2... gissa om jag är slut körd idag..? Men men, så kan det gå.. Grabbarna sov dock HELA natten :) Bossen föjlde juh självklart med på toa å så när jag gick, får inte gå nånstans utan gobiten <3 Ceros låg på rygg i sin säng, helt däckad :)

Funtar på att vila lite men då lär jag väl inte vakna förrens inatt och det går icke då pojkarna vill ut på promenad med mamsen såklart :)

Ska laga lite käk och ta ett skööööönt bad... yeah, lät inte helt fel inte :)
Nej om jag ska gå och göra lite nytta kanske ?.. jo strax, hehe..

**********************************************************************************************************************************

När hoppet är borta och du inte kan få luft,
Tänk på din framtid även om det känns tufft,
Du kommer bli nåt,
Det blir vi alla,
Fortsätt vandra framåt och vägra att falla,
Det kommer gå bra, det kommer ordna sig,
Jag vet vad jag talar om så lita på mig,
Ge inte upp, du har så mycket att ge,
Det är inte ditt fel om ingen annan ser.

Din insida av guld,
Ditt hjärta av rubin,
Lyssna ej på andra, 
Du VET att du är fin!
Du är perfekt som du är,
Finns bara en av dig, UNIK,
Tänk efter lite granna,
Det är ganska specifikt..

STEFAN <3 ZannY**
********************************************************************************************************************************



FUCT OFF med ditt prat,
Jag kan göra som jag vill,
Det är du som backar undan och jag som står still.
Avundsjuka människor som inte vet vad ni ska göra,
Lämna oss ifred och försök inte störa.
Jag vet vem du är och du ska sluta nu direkt,
Annars ångrar du dig sen när ditt pannben blir spräckt.
Jag blir lack på ditt jidder om att jag är värdelös,
Själv ligger du och sprattlar som en bebis i kuvös!
Sen finns det en flicka och hon har blivit dissad,
Hon säger, det är mitt fel att hon blivit nerpissad.
Skyll på mig, stämpla mig för allt,
Fy fan va jag tar åt mig (haha)
Seriöst är du trög, Jag har faaan inte rört dig!
Våårt liv är inte din ensak,
Så lämna det och gå,
Har du inte kommit över det,
Kom tillbax om några år.
Bye bye *VINKAR GLATT* :D:D:D:D
*****************************************************************************************************************





 


Hehehe.. ( Nytt Brev idag!) :) <3

Tänker inte ens svara på dina patetiska frågor.. GÅ VIDARE !!! Du tror du kan kalla MIG hora, VAH?! Tror du jag inte hörde det? Tror du inte jag hörde hela samtalet..? Tänk på vem du öppnar munnen om... Du sket juh knäck när jag svarade i stefans lur och frågade va faaan du hade kallat mig, vågade inte ens öppna munnen, la bara på.. MOGET VÄRRE!!! Back OFF , jag säger det bara en enda gång..
En fråga kan jag svara på, jag vet EXAKT vad han har gjort mot dig men vem har sagt att det rör mig i ryggen..?


Brev idag igen av älsklingen :) hihi, jag saknar och älskar dig oxå, bejb <3 Klart vi kan åka på semester med dogsen när du kommer hem :D Klart jag vill, hjärta!!
Min fina vackra <3
Hoppas du får slå en signal nu i slutet på veckan iaf som du hoppades på.. :) *väntar med längtan efter att höra din röst*
Inte många dagar kvar tills jag får komma och pussa på dig, bara dagar kvar nu, finast!
Nu har jag super bråttom, måste iväg på stan en sväng. Ut med Älskade Dogsen först..

Saknar och Älskar Min Man <3

Hur ska jag..?

Hur ska jag klara detta?
Snälla kan någon berätta?
Går i tusen bitar nu, nej, miljoner bitar..Stefan, jag behöver dig..

Vart tog JAG vägen??
När försvann ZANNA?!
Hon som var den starkaste av alla, hon orkade med alla fall och envist alltid reste sig utan en min och borstade bort smutsen och började om, om och om igen..Ni tror hon är kvar... nej nej.. Hon försvann..
Det var nog när hon blev så nertryckt att hon tappade sig själv, Tack för det ditt jävla as!! JAG HATAR DIG!!!! ( Exet i sthlm) DU DÖDADE MIG!
Blir så ledsen när folk säger,
- Men du är den starkaste jag känner, du klarar allt.. bla bla bla bla..
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!
Sitt i min kropp 1 minut och du kommer fly fortast möjliga väg. Jag är inte den personen längre, kan jag hitta tillbaka..?
T.om psykologer säger så, du är så stark, du klarar allt, tröttnar inte folk på att säga så?? Vad VET ni EGENTLIGEN?
Ingenting.. absolut ingenting.. Men jag vet, Stefan vet.. Han är den enda som sett den riktiga sidan, som legat vaken nätter igenom för att bara hålla om en panikslagen flicka som gråter hysteriskt och skakar av rädsla för att känna, minnas, drömma. Jag behöver dig, älskling.. Du är den enda som sett mitt inre, som har blickat in i min själ.

Jag Älskar Dig, Snälla Kom Tillbaka Till Mig.

Är rädd att JAG tappar greppet och faller ner, för du är inte här för att lyfta upp mig igen..


Till Min Ros - ZannY

När jag ser på dig så vet jag att du är den rätta för mig//
När jag ser i dina ögon, ser jag att du älskar mig//
När dina händer rör vid min kropp//
Sprids den full, full av hopp//
Du har snart min ring på din vänstra hand//
Den ska sitta där, beviset på att kärleken är starkare än alla band//
Du ger mig trygghet//
Och dina vackra ögon, dom viskar bara ärlighet//
När du ligger vid min sida, när jag ska sova//
Du ligger där och andas, vet du är en gåva//
Alla dina vackra ord gör mig så stark//
Alla dina vackra ord tar bort all min värk//
Dagen då jag träffade dig//
Dagen jag började leva, leva som mig//
10 Januari, dagen då jag kom till dig//
Dagen jag förstod, jag ville leva med dig//

Du Får stå ut med mycket, jag är inte lätt//
Men du måste orka, vi vet det är juh rätt//
Det ska vara du och jag, det ska vara vi//
Det ska vara du och jag, tills vår sista dag//

Hur kan nånting kännas så lätt//
Hur kan en människa få allt så rätt//
Tänker på dig, blir varm inom mig//
Tänker på dig, vill ha dig alltid nära mig//
Du är min vackra ros, den vackraste jag har//
Kärleken blir starkare för varje dag//
Du är det bästa som någonsin hänt mig//
Du är den jag älskar, ingen mer än dig//

Du ger mig styrka, du ger mig mod//
Du får mig att älska denna jord//
Utan dig så finns inte jag//
Utan dig, då blir jag alldeles för svag//
Din närhet är den tryggaste jag nånsin känt//
Jag tror att oturen nu har vänt//
Jag vet jag kan lita på dig och du på mig//
Jag vill för evigt bara va din tjej//
När du inte är här, känns allt så tufft//
När du inte är här då får jag ingen luft//
Det är bara tomt, tomt runt omkring//
Och jag tittar på bilden av min ring//
Även när jag inte hör din mjuka röst//
Så skänker den mig alltid tröst//
Att leva mitt liv utan dig//
Det är det värsta som kan hända mig//
Dom trygga orden som kommer ifrån dig//
Du har lovat att du ska aldrig lämna mig//

Du får stå ut mycket, jag är inte lätt//
Men du måste orka, vi vet det är juh rätt//
Det ska vara du och jag , det ska vara vi//
Det ska vara du och jag till vår sista dag//

@ ZannY**

Ny dag, Nya Tag ..

Jopp, har precis varit nere och satt in pengar åt min käre storebror som hjälpte till när allt bara strulade nu när stefan försvann, MILJONER TACK, Daniel <3

Har postat brev till hjärtat oxå och skickat honom lite pengar så han har snus osv..

Ska väl slänga mig in i en dusch och ta mig ner på stan, måste köpa ny lur å en almenacka minnsan, blir en biiiiiiililig lur, knapert som tusan denna månad, men en luras nåste man juh ha :)

Är så fruktansvärt trött idag så det är då inte sant :S Fattar inte, eller jo kanske, hade svårt att sova inatt.. Saknaden tar överhand... KOM HEM NU !!!!!!!!!!! Bli GALEN!! :(

Läser brevet om och om ige, det ger mig hopp/styrka, vilket är behövligt.. Min älskade, detta är så jobbigt ;(

Nej, dags att ta tag i dagens uppdrag..

Älskar dig, Steff <3

Blir varm i hela kroppen <3

Tänkte dela med mig av några av raderna älsklingen skrev, dom där speciella som fick det att pirra till, få tårarna att rinna, hjärtat att bulta och som gjorde hela kroppen varm, det gör ont men ändå så underbart att få höra det ifrån dig..Tusen tack min vackra <3 * Tar dock bort det som är föööör privat, det är bara mellan mig å bejb *

"Hoppas du fortfarande älskar mig och väntar på mig?" ( dum frååååga, älskade :) Det hade vi redan pratat om, jag älskar dig och väntar i en evighet på dig <3 Inget kan få mig att sluta älska dig)

"Men värst av allt är att inte få vara med dig, för tro mig nu när jag säger att Jag ÄLSKAR DIG sååå otroligt mkt att det gör så ont i hela mig, känner mig inte hel utan dig!!" (Tårarna börjar rinna driekt)

"Du gör livet värt att leva,du och Ceros o Boss. Utan er är jag ingenting, Jag VILL verkligen vara med dig och att det ska vara VI" (Tårarna rinner ännu mer)

"Känns svårt att skriva, har gråten i halsen när jag tänker på dig och vovvarna" (HÄR BRAST DET)

"Tänker göra precis ALLT för att bli en bättre människa, sambo och pojkvän" ( Som om du behöver??!! Du ÄR perfekt, hjärtat! Men förstår vad du menar..Blir glad av att höra detta.)

"Jag står fast vid att jag vill dela mitt liv med dig och bara dig" (Jaaaag smäääääälter som smör i solen)

"Kan inte föreställa mig tanken att mista dig, så snälla, välj mig, älska mig." (Här höll jag på att svimma av, Jag har redan valt dig min fina )

" Du måste vara stark och klara det här, jag vet att du kan för du har varit med om så mkt, gå i samtalen, ta stöd av Eva och snälla hjärtat ta hand om dig själv och hundarna nu för du har det inom dig det vet jag, och tro på oss för det gör jag och jag ska bevisa det för dig och mig själv, ****************************************, För jag vill verkligen vara den som fyller ditt hjärta, för du har iaf tagit mitt." (Vid detta lag ser jag knappt texten för ögonen är så fulla av tårar, tack för att du tror på mig, jag tror på dig, på oss, vi fixar detta)

"Älskar dig! Ge inte Upp!" (Jag ger ALDRIG upp..Och jag älskar dig lika mycket tillbaka <3 )

OJOJOJ Om nån bara kunde förstå, har läst brevet säkert 20 ggr, men får aldrig nog :P vilken äkta charmör min man är :)

Nu ska jag sätta mig med min teekopp och börja skriva tillbaka till dig, hmm.. måste ner å köpa en pizza oxå, blev shopping i morron istället.. Kurrrar i magen här borta..Hur som helst så blir det brevskrivar-kväll :) Hehe, vi har bombat postlådan idag, jag & Eva, haha, alla kan förvänta sig post som ligger oss varmt om hjärtat :P Fyllde nog hela postlådan bara vi två :P haha.. Är helt vimsig i skallen efter alla samtal idag, imorgon SKALL Zanna inskaffa sig en ny kalender för nu är det mkt mkt mkt datum och tider att komma ihåg, och alla dessa nummer och adresser ... shiiiit.. men det är det värt! Hej på ett tag.. antar att vi hörs senare, brukar bli så ;)


Zanna Älskar Stefan!

Glittrande ögon :) Dina vackra tindrande ögon ;)

Brev från ÄLSKLINGEN :D

Yeaaaah, min älskade har skrivit ett sååå otroligt fint brev till mig *tårar i ögonen* Min fina Prins..
Blev sååå lycklig! Du besvarade allt som jag oroade mig för.. Helt klart den vackraste kärleksförkllaringen jag nånsin hört <3 :) Men våra brev går om varandra, hehe :P

Har haft polisförhör idag, jagat åklagare och advokater, fick dock tag i dom alla :)
Din advokat, bejb, vilken pärla, ett samtal och han ringde till dig direkt för att sedan genast ringa upp mig bara för att tala om att han pratat med dig och att du mådde bra.. *andas ut* .. Tackar gud för att du har en toppen advokat :)
Lät på honom som detta inte alls var så farligt, men vi får vänta och se.. Åtal måste väckas nu på Tisdag.. Och sen är det bara vänta och se, skönt att jag kunde prata så öppet och så med honom iaf.

Har postat 3 kort till bejb idag, hihi, och Eva har skickat 1 till dig oxå :) Det blir en massa post på en och samma gång :)
Ska skriva svar på ditt brev oxå, på alla dina frågor och funderingar senare ikväll när jag varit och handlat osv.
Fortsätter att berätta om prinsens fina brev senare, ska ut me dogsen nu en sväng :)

Hörs senare..

Pusssss på min Älskade <3

Ny dag..

Iväg nu på stört och börja ringa polis och åklagare. tjo hej




Stefan, ta det bara chill, detta ska ordnas snarast..

Så...

Tog hundarna i varsin hand och bara sprang fort som i helevte och shit va skönt de var, var så förbannad och hundarna tyckte det var skitkul :D Så nu är jag lugn igen, klump i magen dock för att saknaden är fruktansvärd!
Men i vilket fall som helt, tillbaka till ämnet, ska försöka hålla mig lugn nu så jag kommer fram till poängen nån gång.

Jo, ni alla som vet det, klura på detta..
Den stora frågan kommer här :

Hur kommer det sig att Rickard skickade sitt första brev inom några dygn och fick hälsa mig saker igenom polisen, som egentligen inte var visentliga, som typ,
- Jag älskar dig och förstår inte vad som hände. Och en hel del andra små förmedlingar skedde mellan mig, polisen och Rickard och i det fallet var det jag som var ett offer som dom som vet vad som hände vet om. (konstig mening de blev :S men iaf, hehe)
Det brott han sitter för klassas som ett EXTREMT mycket våldsamt och med en otäck brutalitet och gränslöshet, enligt polis, åklagare, m.m. (Dom yrkade på besöksförbud på plats, ringde åklagare från mitt hem, förde mig hemmifrån med dragna vapen i trappen, som en jävla beck film)
Hur som haver så fick han kontakta mig trots sin handlingar under dom 2 första veckorna och han hade EXAKT samma sits som Bejbi med telefonsamtal, besök osv. (skriver så ni som inte är så insatta i ämnet, häktet, anstalt, besökstider mm oxå förstår, och va glada att  inte vet nåt om det för jag vet alldeles för mycket om den skiten)
Så här kommer den själva frågan: ( faasen va jag drar ut på den, hehe)

Jo, VARFÖR skulle inte Stefan få ha samma möjligehter som Rickard? -->Fattar absolut inte<-- Nån som fattar det ?

Haha, fortsätt att vara nyfikna ni, för hans handlingar kommer icke att spridas ut på denna blogg, sörrö, tyvärr.. Rickards skit vet alla redan då ryktet sprider sig fort när nån blir gripen på dom grunderna framför sina "vänner" i en lägenhet under min.. Men Stefans får ni sukta efter bäst faan ni vill för det är inte eran ensak för fem öre, så de så!
Han är den mest perfekta man jag nånsin mött i hela mitt liv och INGENTING skulle få mig att lämna/svika eller såra honom, inte ens om mitt hjärta slutade att slå så skulle jag sluta älska honom, det är bara inte möjligt.

Minns så klart och tydligt vårat första möte, nåt jag aldrig glömmer, blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det ;)
Oj, jag minns det som igår, jag öppnade ytterdörren och där står mannen i mitt liv bara sådär utanför min dörr, hajja den ni, inte många som e med om den upplevelsen, vadå, oväntat besök lixom? :D
Fast jag såg han redan genom titthålet, faan va jag och stefan har skrattat åt det sen såhär i efterhand  när jag kollar i titthålet, blir helt stel och får bara ur mig,
-Niklas, din polare är här.
Så han går självfallet emot dörren för att öppna eftersom jag stod där mer eller mindre som ett lik o stirrade, Och precis när han ska öppna så hör jag mig säga,
Nejj, faaan det är ajg som bor här, så jag öppnar o sen puttade jag bort honom, kastar upp dörren och där står han, livslevade beviset på manligt perfektion! HERRE MIN GUD!!! Det var det vackraste jag skådat.
Sen gick han in å hej å hå, pratade med alla.

Rickard som jag då vamprecis kastat ut och bett fara och flyga hade tidigare sårar skiten ur mig rent ut sagt så jag var alldelses rödgråten och ruffsig i håret, aa ni kan ju tänka er hur jag såg ut efter 5 timmarns konstant grinande och skrikande på den dåren, hahaha, han kunde verkligen trycka på mina knappar.
Jag såg med andra ord ut som en större idiot! :D
Och tro inte ajg slutade gråta när jag såg Stefan, icke sa nicke, jag grät ännu mer, haha. gick in i sovrummet och stängde dörren om mig och satt för mig själv och kolla på tv utan att förstå nåt av det jag såg på typ.
Hade mycket kompisar hemma den här kvällen, fullt ös medvetslös :P nej då, det var en lugn kväll, dom flesta va där för att Rickard hade fuckat up så jävligt mellan oss så dom kom för att vara ett stöd.

Dock inte Stefan som inte fattade nånting om varför jag va helt förkrossad.
Dröjde inte många minuter förens det knackade försiktigt på dörren och han kom in till mig, satte sig på knä framför mig och tittade mig i ögonen, torkade bort ett antal tårar och sa,
- Men lilla gumman, vad är det som har hänt?
(jaaaa det var en väldigt pinsam och helt otroligt romantiskt minut)
Men hans lugna röst och trygga ord fick mig att omedelbart börja lita på honom och berättade vad som hade hänt å grät ännu mera, om ni bara visste hur länge Stefan satt hos mig och pratade och pratade och lugnade och torkade mina tårar, jag bad honom att gå flera gånger för det blev juh pinsamt och jag tyckte han skulle ha det trevligare ute i vardagsrummet med sina polare, men icke, han lämnade inte min sida på 6 timmar. Hn satt där hela tiden, han talade om hur jag skulle andas för att bli lugn, han va en ängel sänd av gud!
Där var det kärlek vid första ögonkastet bokstavligt talat, trodde jag skulle svimma av vid ett senare tillfälle, långt efter vårt första möte när stefan sa att ,
så fort jag såg dig så smalt mitt hjärta och jag bestämde mig på sekunden att dig ska jag ha!
Öhhh, driver killen med mig? tänkte han samma sak som jag i samma sekund, kusligt :P

Det var dock en väldigt besvärlig sits vi hamnade i då vi båda två var i ett förhållande (eller jag hade juh kastat ut rickard men hela världen visste att det bara var frågan om timmar innan han va hemma igen som varje gång tidigare). Vilket resulterade i att vi blev nära vänner, då vi både två verkligen AVSKYR otrogenhet så fick vi helt enkelt tänka på annat och låssas som ingenting, och det gjorde vi oxå, det var svårt ibland som när Niklas envisades om att stefan skulle visa sina tattooos för mig i köket å ta av sig tröjan, vilket han självklart gjorde och flinade, och jag ville sjunka genom marken på en hundradels sekund för jesus vilken läckerbit ;)

Vet inte alls hur länge Stefan var hos mig första mötet men han ringde mig iaf väldigt tidigt på morgonen därpå.. först vågade jag inte svara när jag såg hans namn på luren, ni vet sådär fjolligt blyg som man va när man va liten typ, sprang omkring här hemma hysterisk med telefonen i handen och visste inte vad jag skulle göra av den, Haha, ser hela saken framför mig!
Vilken SYN asså..
Så han skickade ett sms istället och frågade hur jag mådde, vad jag gjorde, om han kunde kika förbi typ, inge speciellt alls, och jag svarade väl inte som världens positvaste människa då jag blev så frutansvärt nervös när han ville komma över och jag var ensam hemma. Så han ringde upp igen,
Hallllå, va juh lixom tvungen att svara då, hjärtat slog i fan 150 och kroppen blev helt vek, aldrig känt nå liknande i hela mitt liv!
Minns inte mycket från det samtalet, minns att jag hela tiden upprepade meningen i skallen,
- Ta Det Lungt!

Han kom i vilket fall som helst över och vi skulle ner till centrum och handla nåt när vi möter Rickard på en cykel, Perfekt, jätteskoj stämning..
Det slutade med att jag satt hemma med min "pojkvän" och killen jag ville skulle vara min pojkvän,. Jipppiii, vem vill inte uppleva de ? :S
Och det var en hel del tillfällen då jag nästan trodde dom skulle ryka ihop som två hanhundar, haha. men dom skötte sig så bra så.. nästan, Rickard skulle minnsan gå flera gånger, men inte gjorde han de, det vågade han inte, lämna mig och stefan ensamma..lät farligt det eftersom jag fakiskt denna gång INTE släppt in Rickard med sina saker igen och inte försökt att kontakata honom alls.

Oj jag skulle kunna sitta och berätta i timmar, men de orkar jag inte, måste försöka sova så jag måste avrunda lite fint :P
HUr som helst så var vi alla tre här hos mig i 3 dygn, dag som natt med varandra och gissa om det kändes olustigt och skumt :S Och första pussen ajg fick av stefan va verkligen inte planerad, hahahaha. faan va vi brukar skratta åt de här, föreställ er detta,
Alla tre sitter vid köksbordet och dricker te tror jag ...? minns inte med säkerhet, men vi satt iaf och pratade om precis ingenting egentligen och Rickard reser sig för att ta nåt ut kylskåpet och Stefan vänder sig mot mig och bara helt plötsligt ger mig världen puss! HAHA, Rickard höll på att smälla av rent ut sagt och jag flög upp från stolen och försökte lugna ner Rickard som stod där som han nyss sett ett spöke, tyckte så synd om honom.. :( Efter typ en timme hade jag övertalat honom om att inte gå och ta livet av sig .. Fick honom också under den tiden att förstå att denna gång var det slut på riktigt och jag var less ¨på allt som jag fick stå ut med dag ut och dag in i vårt förhållande.. Men vi kunde vara vänner tyckte jag, lättare sagt än gjort.. Vart ajg än gick så va någon av dom där, den ena med sin charm som kan fälla en hel elefant och den andra som hade stått vid min sida så länge (kändes som år) och sina valpögon. Det var jävligt svårt!!

Det var iallfall Rickard som försvann när han skulle ner och köpa fil på affären och jag och stefan blev ensamma. Men rickard hade dock tänkt till ;) haha, han tog en av stefans lurar och mitt simkort, och i efterhanberättade han bestämt att han tyckte det var en bra ide´ för då kunde inte jag och stefan prata med varandra, han glömde dock bort att han lämnade oss ensamma och försvann och att han inte heller kunde kontakta mig nu men stefan var juh med mig .. Jaaa.. Jag och Rickard har haft våra skratt attacker när vi pratat om den sjuka iden han fick i skallen :D
Vi såg dock aldrig luren eller simkortet igen :( Det snurrades bort på vägen..

Jag och stefan tog det lungt, vääääldigt lungt även om ni inte tror det..
Ingen av oss har nånsin tagit det så lungt som vi gjorde, men vi trivdes så bra i varandras sällskap att myspys var nog lixom, elelr nåt :P Hans (ursäkta språket) Hemska dåvarande flickvän/sambo stack  och berättade med ett sms så vi fick paniok och kastade oss på bussen till brynäs för att Boss var ensam och vi hade ingen aning om när hon hade dragit, SLYNA som lämnade Boss utan att säga till förens så långt efter, det är oförlåtligt och det är anledningen till att jag inte tål dig, männiksa trots att jag inte träffat dig men ursh!

Jag och Stefan var med varandra i ett par veckor och han var underbar. Vi hade det så bra, kul, mysigt, trevligt.. aa det var otroligt.. Det är en av dom bästa sakerna med mig och stefan, vi kan sitta i timmar och prata om allt. hundar, framtiden, barndomen, You name It! ALLT!
Men Rickard fick tag i mig på msn och vips så var jag hemma igen, skulle bara åka hem o fixa nåt och typ lämna hans sista saker men blev kvar hemma ändå, jag hade inte hjärta att se han så knäckt och jag älskade juh honom eller nåt, jag vet inte.. Trodde väl att det med stefan var för bra för att vara sant oxå så att det mest var tillfälling för man inte kan ha de så bra, vad är de för jävla fixide´???!!! DUMMA ZANNNA!!!

livet fortsatte, jag blev jättesjuk å fick åka abulans till sjukhuset och ligga på kirugiavdelningen med slangar genom näsan o dropp o hela baletten i flera dygn. Messade med Stefan hela tiden och hade Rickard med mig och JAA Rickard var fullt medveten om att jag messade med Stefan, jag döljde ingenting för honom, hur ont det än gjorde så berättade jag faktiskt rakt ut för honom när jag satt i soffan när vi hade kommit hem o han höll på me nån kartong att jag var Kär, riktigt Kär i Stefan och att jag var så splittrad. Han såg på mig och svarade,
- Jag vet..

Sen fortsatte allt som vanligt :S Det dröjde inte längre förens det blev ett jävla liv om smsen från stefan och mina till honom men jag dolde aldrig nåt för rickard, jag berättade varje gång jag messade osv och han umgicks med Stefan så ja.. Dom hade sina snack om mig, vad dom skulle göra och vem som kände vad och jaa, har hört bådas versioner och dom skiljer sig lite grann :P Men i vilket fall som helst så kom dom fram till att valet faktiskt var mitt och att dom skulle låta mig bestämma mig i lugn ocg ro.. vilka gentlemän va ? :P (BULLSHIT,)

tog min tid på mig
...
jag bestämde mig, jag ångrade mig, jag tvekade, jag var säker, allt var en soppa! Hjärtat sa en sak och skallen en annan, det snurrigaste jag varit med om faktiskt :(
Jag hade kontakt med dom både två, rickard bodde här, han åkte ut, han kom tillbaka, aa som vårat förhållande såg ut ungefär..

Sådär ett par månader senare klev jag åter igen av bussen med vovve i handen på brynäs och möttes av min prins ocg Boss :D Hundarna blev urglada och blev som monster.. haha, lekte som dårar och jag och stefan stod och höll om varandra i flera minuter vilket slutade ,med att jag grät en lyckotår och fick känna min älsklings värme och underbara läppar igen och denna gång tänkte jag aldrig släppa honom igen och det har jag ännu inte gjort och har inga planer på heller.  Det är våran väldigt snurriga och komplicerade och långa väg till varandra.. Men det gick lika bra ändå :)
Tyck vad ni vill om det snurret men vi har iaf lärt oss att skratta åt det hela och se framåt istället, vi hörde ihop och ödet kastade oss i armarna på varandra många fler gånger än både en och två gånger. Försök inte styra ditt öde med andra ord för de hittar alltid en lösning på att det blir som det ska ändå :)
Och det är jag tacksam för! Älskar dig, mitt hjärta! <3

DU DÄR, har du verkligen läst alltihopa jag har skrivit nyss?????!!! Inte ens jag orkar läsa igenom det, shit, du är duktig du :) Hoppas du är nöjd med läsningen ;)

Jaaa Sara, jag vet att du kommer läsa hela för du är lika intresserad av mitt och stefans förhållande som jag är :) Hihi.. Goplutt :D  Kul att någon är det på ett bra och positivt sätt :) Kram påre gummsan !

Måste försöka sova lite.. Det är mycket som sker i morgon.. Nu undrar ni säkert, men hon skulle juh avrunda lite fint...? för 3000000 rader sen, jaa men det gjorde jag sörrö.. detta är inte ens hälften av allt som hände men nu ska Zanna sova med hundarna och drömma underbara drömmar om Sin Stefan och kämpa vidare med livet i morgon!

Godnatt!


 Ny dag i morgon, ska krigas med poliser och åklagare. Suck.....

Funderar..

Tycker detta låter lite mysko, ska se om ni håller med?
Ni alla som känner mig så pass väl att ni vet vad som hände med Rickard och vad påföljerna av det blev för hans del,
Och ni som vet om vad som gjorde så det blev som det blev med Stefan just nu. Alla ni kan fortsätta läsa, resten kan sluta och hålla sin underliga och onödiga komentarer för er själva för det rinner av mig som vatten på en jävla gås jävel!
Är jag förbannad?
HELL YEAH! Kände det precis nu när jag började skriva hur mycket jävla ilska jag har i kroppen, hur mycket hat och sorg! SHIT, chockad själv, det var inte de jag skulle skriva om ens men nu kan jag inte sluta, återkommer till det andra senare.
Alla ni små patetiska själar som inte tycker att andra förtjänar att vara lyckliga och iaf ha LIIIIITE av det som ni alla jävla "Svenssons" har, ursäkta men ajg TÅL INTE er så parasiter, jag rent av hatar er, ni gör mig illamående allihopa!!!!!
Är det så fel och jobbigt för er att se någon annan må lite bra, känna lycka, glädje och kärlek att ni bara måste göra allt i eran makt för att förstöra det på ett eller annat sätt? Vad vinner ni på det ?? Hur kan man leka med andras själar, hjärtan och liv utan att ens blinka eller tänka till en extra gång?!

Måste ut me hundarna, blev så förbannad! Fortsätter om en stund och kommer till det jag skulle skriva om!

Fuck off så länge och puss o kram till dom där speciella själarna som har visat att dom är goda fina människor!

Tack å hej!

Måste ta dig ut - ZannY

Älskling, sitter här, tänker på oss//
Du sitter där, för du begått brott//

Tillägnar denna låten till dig//
Hoppas du även tänker på mig//
Slut dina ögon, lyssna till min röst//
Den kanske t.om skänker lite tröst//
Jag pumpar hela betset fullt med kärlek//
Lovar och svär dig äkta trogenhet//

Nu blev det tyst, kryper tillbax//
In där i mörkret//
Växer utav hat//

Skulle kunna spränga hela grisens hus//
Bara för att få se dig le en kort minut//
Alla snackar skit//
Dom vet inte ett shit//
För dom har ingen aning om vad vi har mist//
Jag tackar dig Sara,  för beatet//
Du är som mig och vi fuckar polisen//
Om han bara visste, hur du stöttar mig//
Klappar mig på axeln, säg, allt ordnar sig//
Han svor dig o dottern en väg ut//
Tyst och försiktigt, alla hoten tar slut//
Du gillar honom starkt, värmer i min kropp//
Du är bruden som hjälper mig med hopp//

Stefan, du måste ta dig ut//
Den här jävla skiten, måste få ett slut//
Jag vill ha min man vid sidan om//
Men inte riktigt så tänker juh dom//
Tappa inte greppet//
Och Trilla inte ner//
Jag orkar faktiskt inte bära upp nåt mer//
Jag saknar dig så det gör ont i hela mig//
Måste vara stark, mestadels för dig//
Grabbar Bus dom hälsar till pappa//
Diggar me skallen när mamma, hon rappar//
Boss säger, ey,
Och Ceros skriker Heeeey,
Vi saknar dig här//
Och Vi håller dig så kär//


Sände dig ett brev//
Undar om du fått de//
Rusar till dörren så fort jag hör posten//
Här ute är det tuffa tider, tro mig//
Glöm aldrig bort att ZannY,hon Älskar dig!//
Har inte greppat pennan på över ett år//
Nu är det musiken som gör att jag står//
Du är min man och jag älskar dig så mycket,
Det är din kärlek som får mig palla trycket.//
Saknar din värme och kärlek hos mig//
Ingen får mig att känna som dig//
Tårarna rinner, smärtan den brinner//
Men det är ändå kärleken som vinner//

Håller huvudet högt//
Försöker vara postiv//
Kan inte bara ramla o ge upp vårt liv//
Inte hört din röst på över en vecka//
Börjar bli trött på att sitta här och häcka//
Jagar polisen för att få till ett besök//
Inte det lättaste, verkar inte lönt//
Jag biter ihop för att inte bli förbannad//
Bara för dig och inte för nån annan//
Håller hoppet uppe, bara för dig//
Kvällar och nätter e´ det värsta för mig//
Då skriker själen av saknad efter dig.//
Stefan, du är den enda för mig!!//

@ ZannY

Nyaste låten är nu klar!
Händerna upp Och håll tummarna för min älskling ! <3



Till Mina Vänner - ZannY

Många av mina vänner har gått över//
Jag sitter här och mitt hjärta det blöder//
Dessa droger//
Dessa brott//
Du av snuten får dödens skott//

Du satt hemma i din fotölj//
Alla droger med sprit du ner i kroppen sköljt//
Du var ensam//
Kände dig så tom//
Du gav dig själv//
Gav dig själv en dödsdom//
Vandrade vidare till nästa liv//
Jag vet att du gjorde det med ett stolt kliv//
Du gav upp//
Upp på allt//
Utan dig här så känns allt så kallt//
Jag hoppas du har det bättre än oss//
Och uppe i himlen för rättvisan slåss//

Vi saknar dig, Ronny//
Det gör vi verkligen//
Vi saknar dig Ronny//
Kom nu hem igen//
Vi vill inte leva utan dig här//
Men vi hoppas att du har det bra där//
Och vi kommer juh ses sen igen//
Och jag hoppas du möter mig vid grinden//


Denna text är till mina vänner//
Tomhet, är det enda jag känner//
Jag säger bara, Vila i frid//
Vi ses däruppe i nästa paradis//

Du var den som kämpade mest av oss//
Du var den som aldrig ville ge upp//
Sjukdomen spreds i hela din kropp//
Men du gav oss alla hopp//
Den försvann//
Kom tillbaka igen//
Den försvann//
Du var en dunder vän//
Cancern//
Den tog över vår värld//
Du var för ung//
Men beredd på en färd//
Du är nu en av guds trogna män//
Den vackraste//
Men jag saknar dig min vän//

Vi saknar dig Robban//
Det gör vi verkligen//
Vi saknar dig, Robban//
Kom nu hem igen//
Vi vill inte leva utan dig här//
Men vi hoppas att du har det bra där//
Och vi kommer juh ses sen igen//
Och jag hoppas du möter mig vid grinden//

Denna texten är till mina vänner//
Tomhet, är det enda jag känner//
Jag säger bara, Vila i frid//
Vi ses där uppe i nästa paradis//

Du var den finaste människa jag mött//
Du såg till att ingen var utstött//
Du brydde dig om alla runt omkring//
Du brydde dig//
T.om om mig//
Du kom från ett helt annat land//
Din historia satte hjärtan i brand//
Du föddes 86//
Lämna oss 06//
Min stora sorg får inte plats i denna text//
Du satte dig i bilen//
Åkte vägen fram//
Och plötsligt var du i änglarnas land//
Ingen vet vad som fick det att ske//
Vi kan titta emot stjärnorna och till gud kan vi be//
Våran lilla drömprins//
Vi ditt leende för evigt minns//

Vi saknar dig Ali//
Det gör vi verkligen//
Vi saknar dig Ali//
Kom nu hem igen//
Vi vill inte leva utan dig här//
Men vi hoppas du har det bra där//
Och vi kommer juh ses sen igen//
Och jag hoppas du möter mig vid grinden//

Denna text är till mina vänner//
Tomhet, är det enda jag känner//
Jag säger bara, Vila i frid//
Vi ses där uppe i nästa paradis//


@ ZannY

Saknar er grabbar! Minns och kommer alltid att minnas!

Horungar- ZannnY (Diss)

Försök att dissa denna kvinna,//
Påstår ni kan rimma,//
Jag kommer lätt att vinna!//
Jag tycker ni ska bryta era pennor mitt itur,//
Bestämma ett möte, ringa till min lur!//
Förstår om ni nu får panik, //
En brud som mig, skönare än unik.//
Jag med mina rader, jag helt av dödar,//
Eller ska jag kalla det mördar?//
Ska beställa taxi till ert sjukhus,//
Efter dessa ord ni får ett fuckat rus//
NI får försprång till att fly,//
Skiter på er av min sköna attityd.//
Jag ska avsluta era liv,//
Ett smärtsammare död än att dö i HIV!//
Kom och smaka på mina händer,//
30 sekunder och ni spottar tänder!//
Är detta vad ni vill?//
Av era skador jag skapar blodspill.//
Kan ni våga avslöja era namn?//
Så jag kan ro denna fjolliga båt i land.//
Vill gärna veta hur många ni är?//
På hur många små, små kukar ni bär!//
TJO era FITTOR, my name is Zanna,//
You know, som får er att STAMMA!!!//


@ ZannY

Kom igen, dissa tillbaka... Jag väntar med spänning..




För i HELVETE!!!!

Om du nu ska komentera min blogg så våga för faaaan stå för vad du skriver och va inte anonym....... Vågar inte stå för dina egna ord?? Patetiska lilla själ. Ta reda ¨på fakta innan du öppnar käften och anklagar människor för sån skit!
Kan lämna pissprov åt dig om det känns bättre då??!!!!! Jävla IDIOT JÄVEL!!! Vakta tungan nu för fan, jag tar LÄTT reda på vem fan du är!

Jaga jaga jaga polis???

Har jagat polisen i över 2 timmar i dag över telefon, jag blir GAAAAAALEN!!
Ska det vara så svårt att få tag i en person?
Behöver verkligen ha kontakt med henne omg.
Ska oxå in på förhör men har en del andra frågor gällande besök osv.
Är i väldigt AKUT behov av att iaf få ett samtal med den som sitter på erat häkte!
Blir vannsinnig. Men men, får fortsätta jaga senare idag.

Vovvarna..

Jaa, dom e gooa dom. Lite struligt är det dock när jag blev ensam med båda så plötsligt.
Men det måste väl gå, finns ingen annan lösning.
Bossen har dock en förmåga att hålla mig vaken hela nätterna nu, (dom sista 2).
Grannarna är nog inte super lyckliga över hans skällande åt ljud som bara existerar i hans lilla värld :P
Är inte heller så förtjust i det hela men men, det gäller att ha tålamod.
Han har iaf blivit en liten ängel att promenera med nu :) Nåt gott har jag lyckats med :)
Säger inte mkt trots att man passerar en annan hanhund, men skenet kan bedra, alltid hålla ett vakande öga över omgivningen när man e ute å vandrar. Han kliar sig dock en del :( stackars liten, ska köpa nytt foder åt dig imorron plutten så slipper du det där.

Ceros
är som alltid, lugn och fridfull, märks dock att han saknar husse, ligger fortfarande och väntar vid yttedörren :(
Han har fått leka en hel del med Sippan nu (Evas Tik) och hon höglöper, så gissa om dom har skoj? ;)
Men det går inte riktigt som det ska, hehe. Dom verkar knappt förstå själva vad dom sysslar med så allt slutar i en stor lek :D Och sen hem för att leka med Boss, gissa om ceros är däckad varje dag?
Dom fina små pojkarna <3

Annars så händer inte mycket, känns som att det enda jag gör är att städa, städa, ut me hundar, städa städa städa.. Är nog så oxå..Suck.. Är en hel del hos Eva oxå, vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig!
Utan dig hade jag inte stått på benen igenom detta, du vet precis vad jag går igenom och är det bästa stöd och rådgivare som finns. Vet att du alltid ställer upp, likasom jag på dig. Tusen miljoner tack till dig, gumman!

Älskar dig Stefan!
Han som får mitt hjärta att slå dubbelslag.  Min Älskade Stefan<3

Ångesten

Den äter upp mig när du inte är hos mig.

Snälla kan någon skjuta mig?

Lördag..

En vecka nu, bejb, det plågar mig varje sekund.
Men nu har b.la Johan tröttnat på att se mig deppa sönder här hemma så han drar me mig ut på krogen (ska dock INTE dricka) Vågar inte riskera.

jaja, måste väl äta nåt, råka missa bussen nu, får ta nästa. är inte ett dugg taggad. vill bara vara med min pojke.
Jag älskar o saknar dig, bejb! Kanske ska springa förbi häktet och ropa till dig :) Johan är säker me på det oxå :)

Älskar dig min prins <3

du finns i tankarna varje sekund, glöm aldrig det.


Stefan min äkta man <3

Finaste!

Kort ord blir långa när jag säger att jag älskar dig,
För allting som du är och du tog mig på fötter igen.
Tre ord och jag faller direkt,
Du och jag, det bästa som har hänt.
Se mig i ögonen, jag förstår nu,
Jag vet att vi båda vill, det håller i en evighet.
Förlåt mig om jag tvekar ibland,
Jag lovar att bättra mig precis som jag har sagt.
Och känner du dig ensam, är du aldrig till besvär,
För när du behöver mig så kommer jag redan vara där.
En underbar man som fanns där ifrån början,
Du förlät mina fel och tog bort den onda slöjan.
För när alla andra svek så var det DU som stod kvar,
Berättade för mig hur värdefull jag var.
Du är stjärnan som föll, från himlen mer på jorden,
Utan dig skulle jag bara vara en på miljonen.

Håll hårt i min hand när änglarna faller,
Säg ingenting, bara håll mig handen.
Du är det finaste jag vet, det finaste jag vet,

Det är svårt att förklara när ord inte räcker till,
Jag kan inte ge dig allt du önskar men du vet att jag vill.
När jag är ledsen tänker jag tillbax på den tionde i första,
Då det igen blev vi och jag fick allt som jag önska.
Jag tror ingen förstår vad vi delar tillsammns,
När vi är med varandra, känns som tiden stannar.
Du hjälpte mig upp och gav tillbaka min glädje,
Trodde aldrig kärlek kunde kännas såhär rätt.
Stefan, du är allt som jag nånsin velat ha,
Varje andetag med dig känns så underbart.
Jag säger det ofta, men det är sant,
Du är ju den rätta så håll hårt i min hand.
Första ögonkastet (helt seriöst) det var kärlek redan då,
Du har gett mig ett nytt liv och någonting att tro på.
Vi är dom två som ska klara allting tillsammans,
Och har jag dig vid sida så skiter jag i allt annat!


Blääää

Jag kräks som tusan, fy faaan va jobbigt det är!


hjälp vad är de som händer?

Stefan, jag behöver dig!


Vet att jag inte är den enda som saknar dig,
Som mår piss över det som hänt,
Jag lider med er alla andra oxå.
Hoppas ni vet det (Ni vet vilka ni är)
Men jag måste få skriva av mig annars blir jag galen.

Gråter ögonen ur mig pga detta.


Va mig för en dag.

Livet är inte lätt,
när djävulen går breve,
allt jag kan göra är att hoppas och be.
Önskar att nångång kan det väl ta slut,
Bilderna av slagsmål,
Och känslor som förut.
Ni kollar snett, men vet inte vad jag gjort,
vad jag gått igenom, ni har bara trott.
Att ni kunde fatta,
Att ni kunde förstå,
Att jag var bara nån som ni borde titta ner på.
Det värsta var över,
Men nu kommer det tillbax,
Stunder av rädsla som sitter kvar.
Minnen trycker i mitt inre,
Vad ska jag göra?
Ta mig bort härifrån så att någon kan förklara.
Ni kollar på mig, på ett sätt som faktiskt svider,
Ni snackar bakom ryggen,
Har väl gjort det hela tiden.
Ingen vågar känna mig,
Ni tror väl jag är skum,
Men jag hör väl vad ni säger,
jag är FAAAAAN inte dum!

Orden gör ont,
Lika som slagen emot magen,
Jag kämpar för mig själv,
För att överleva dagen.
Det är svårt ibland,
Att hålla huvudet över marken,
Men jag måste kämpa på,
Visa att ni inte knäcker mig.
Jag är stark på utsidan,
Men inte i min själ.
Varje dag önskar jag att jag kunde ta farväl.
När slutet är nära och psyket tar över helt,
Då finns inget att göra,
Allt blir bara fel.
Jag orkar inte kämpa mer,
Jag orkar inte kriga mer,
Men jag gör det för eran skull,
Så ni slipper att lida,
På samma sätt som jag,
När ni fattar vad ni gör,
Då kanske jag förlåter er för allting som jag hör.
Ni tror väl att jag klagar men ni känner inte mig,
Så ta åt er utav orden och sköt er själv!
Alla är så fega på denna stora jord,
Ingen vågar hjälpa,
Tro på mina ord.


Tack och hej!












Stefan <3

Fattar inte varför eller vad som gick så fel,
Plötsligt var du bara borta, utan dig är jag inte hel.
Vi vet om våra känslor och det som vi vill ha,
En framtid med dig, du och jag är självklart.
Men såret du lämnade, det blöder bara mer och mer,
Du vet jag älskar ditt skratt och jag smälter när du ler.
Minns du när vi träffades av slumpen, mina tårar du stoppa,
Men du hade redan tjej så jag börja aldrig hoppas.
vänner det blev vi väldigt fort, dela fritiden tillsammans,
Jag minns allting som vi gjort.
När jag trodde det var kört, att det bara fanns en vänskap,
Så förändrades allt och kärlek blev vår mat.
Aldrig förut har jag varit så kär,
Känslorna, Dom slutar inte flöda även fast det blev såhär.
Tiden gick och vi kom närmare varandra,
Du och jag blev ett med våra läppar tillsammans.

Vi svor på att alltid va tillsammans,
Att aldrig lämna varandra.
Men vad var det som hände,
Du är föralltid min ängel.
Det är otroligt hur det kunde bli så fel,
Du är inte brevid mig nu så det fattas en del.
Utanpå ett leende men inuti ett hål,
Att vara ifrån dig är det som lämnar djupa sår.
Lever med tanken att livet är hårt,
Försöker att undergå men de är jävligt svårt.
Alla gånger som vi skrattat med varann,
Alla gånger då vi hållt varann i hand.
Alla gånger som du sagt att du älskar mig,
Jag litar på det och älskar bara dig.
Tänker på dig varje sekund, vill bara ha dig här,
Jag trodde inte ens man kunde bli så kär.
Du är mitt allt, den ajg lever för varenda dag,
Men utan dig brevid mig så kan inget kännas bra.

Alla Mina Tankar Går Till Dig, Min Älskade !









Nej nej nej nej nej!!

Det här går inte!
För en stund så känns det okej och sen slutar det med att jag bara bryter ihop, faller bara ihop och ner i gråt, mitt på golvet. Jag blir galen på de här.
Och detta konstanta illamåeendet gör mig vannsinnig, snälla älskling, jag behöver dig! Du måste förstå att utan dig är jag tom, halv.

Känns som jag ärligt talat ska falla ner och dö snart, finns det ingen som helst hjälp att få ifrån någon?
Ska man vara helt ensam under såna här omständigheter?
Är tacksam över att jag har Eva men hon har fullt upp med sina egna bekymmer så jag vill inte belasta henne med mina.
Vilken väg är rätt att gå?
vilket beslut är rätt att ta?
Det är väl iaf i slutändan jag som bestämmer?
Varför är alla emot de?
Tror folk verkligen att jag inte klarar av nånting, jag är fan en kämpe!
Och INGEN kan stoppa mig om jag väljer det jag vill.
Visst, det blir tufft, det blir svårt, men vem har sagt att jag inte klarar av det?

Jag älskar dig så otroligt mycket, du kan aldrig föreställa dig.
Jag måste klara detta för både din och min skull.
Men snälla låt tårarna ta slut nångång, snälla gud, låt detta få ett slut.
Ge mig tillbaka mannen i mitt liv, släpp han fri och låt honom komma hem igen.
Jag ber och jag ber men ingenting händer.

Måste ta tag i dina kläder nu, hjärtat. tvätta lite osv. det måste juh ta tags i så det är väl bara att sätta igång, tårarna får fortsätta rinna, det finns inget jag kan göra ¨åt saken.

Snälla, nån som har nåt råd om hur man överlever när livet känns hopplöst?

Helt slut..

Jag är totalt slut i hela kroppen, ÄNTLIGEN, ber till gud om att få sova hela natten i lugn och ro inatt, utan panikattacker m.m!
Den här dagen har jag fått en hel del gjort, med tanke på hur jag mår vill säga.
Har storstädat lägenheten, varit hos psykologen på ett extremt påfrästande, jobbigt och svårt samtal :( Så många tårar har jag aldrig fällt framför en nästan okänd människa.
T.om han var chockad över att jag faktiskt grät innan vi ens hade kommit in i rummet och grät fortfarande när jag gick därifrån. Satt på bussen påväg hem, inte ens då kunde jag hålla dom borta (pinsam för allt folk)
Åkte förbi brynäs med bussen, hjärtat stannade när jag såg alla platsen vi brukade gå med hundarna, fönstret till lägenheten, herregud det vände sig i hela magen, faaaaaaaaaan i hela jävla helvete vad jag saknar min man!!
Det är fasiken inte sant!!! KOM TILLBAKA TILL OSS NU! Kan inte vara ifrån dig längre nu.
Men jag har inget val, ingen av oss har nått val, hur mycket man än önskade det :(

Har tagit väääligt långa promenader med Boss och Ceros idag, har t.om fått lite träningsvärk i benen :P
Dom är helt däckade här hemma.. skööönt, hoppas dom sover hela natten nu så jag slipper vakna av 2 galna skällande hundar som hör nåt mysko ljud, OJ så vaktiga dom har blivit sen husse försvann så plötsligt. :(
Såhär tidigt har jag inte legat i sängen för att sova på väldigt länge, brukar springa runt som en galen höna vid de här laget, orolig, gråtandes och i panik, brukar vilja fly från min egen kropp.
Men nu är jag verkligen helt slut! Tack gode gud.
Hoppas man får trevliga drömmar i natt och att jag får lika mycket gjort i morgon och inte bara deppar för jag orkar inte me de längre och jag tror inte du vill att jag ska deppa ihop helt, (inte för jag får det med tanke på våra underbara vovvar!)

Har påbörjat ett till brev till dig, älskling men då kom tårarna igen så jag va tvungen att avsluta, får fortsätta i morgon.
Hade tänkt att tvätta dina kläder idag och fixa en garderob åt dig men det va omöjligt, det gjorde för ont, får ta tag i det i morgon.

har iaf bytt gardiner och skurat golven hysteriskt, har nästan städat ihjäl mig, även sånt som inte behövde städas. men jag det gav mig nåt positivt, jag är trött  JIPPI!
Men jag skulle kunna göra allt för att få somna och vakna tillsammans med dig, men de går inte nu, men den dagen kommer igen, hjärta!
Längtar mer än jag kan beskriva i ord.
Jag väntar i en evighet och det hoppas jag du vet. Aldrig att jag lämnar dig, sviker dig eller glömmer dig. Allt kommer att bli bra igen, prinsen.
Du klarar detta! Jag tror på dig.
Och finns här och väntar på dig, det vet du.
Släpp din oro älskling, jag står vid mitt ord och det vet du.
Jag finns kvar, jag lovar dig!

Nej nu ska jag försöka få min efterlängtade sömn *gäsp*

Allt borde väl vid detta lag veta vem mitt hjärta tillhör? :)

Dåliga på att komentera tycker jag :(

Nervös över testet, vill inte gå igenom det ensam :(

Natti natt på er alla.

Kram på dom som bryr sig.

Håller du inte med?

Knark, det är det störta som har hänt på jorden,
folk säger att det är jävligt kul att knarka och röka en fet ibland och så men kanske inte lika kul sen när du blir äldre och dina vänner har börjat knarka på riktigt.
Och börjar falla som löven på träden..

Knark, är det som dödar våra vänner,
ja du är fast i en tid då man förtränger vad man känner.
Vissa röker brunt för att överleva dagen,
Medans andra idioter tycker det är tufft att bryta lagen.
Och bara för det ska man svika sin familj,
Om många kunde spela tillbaka så skulle dom nog leva en gång till.
För knark det är skit och det fuckar ditt liv.
Jag har varit där och sett vänner ge upp,
Och jag har varit där på botten och jag har kippat efter luft.
Men jag har tagit mig förbi och försöker skapa mig ett liv.

Knark, det är det som dödar dom unga,
Men vi lever i en tid där man hoppas och blundar.
Du måste tänka nu,
Upp till kamp, du kan göra förändring!

Tycker du det är tufft, att vara kriminell?
Men det kanske är dags att tänka till igen?
För brotten som du gör det förstör också för alla andra,
Och drogerna du tar får dig snart att tappa andan.
Kanske roligt till en början men ge det lite tid så kommer det gå åt helvete!
Men du väljer bara själv, om du vill fortsätta vara en vilsen själ.
Jag hoppas bara att du väljer rätt i tid,
Så att du inte bara förstör ditt eget liv.
För du har många på din sida som vill att du stannar kvar,
Så kämpa bara så ska du se att allt blir bra.
Och folket runt omkring dig, dom kommer att hjälpa dig.
Om du bara säger till, ja, om du bara ber om hjälp.

Jag ber till gud att du väljer rätt väg..

Älskling..

Det är nåt sjukt hur mycket jag saknar dig!
Jag och Bossen gick precis och postade ett brev till dig,
Hoppas du får det så snart som möjligt.

Inte sovit många minuter inatt,
Fick nån slags städpsykos eller nåt kl 03 inatt,
Tankarna höll på att driva mig till vansinne,
Så jag var tvungen att göra nånting som fick mig att tänka på annat,
lyckasdes dock inte då allt här hemma ¨påminner om dig, hjärta.

Orkar inte skriva mer just nu, ska till psykolgen idag,
Fick en akut tid med tanke på omständigheterna.

Jag älskar dig mest av allt, Stefan!

Livet just nu!

Jag sitter ensam kvar,
Har känt så mycket smärta förr.
Men aldrig nånsin såhär,
Kan inte få nån sömn.
Har varit vaken flera nätter nu,
Dag för dag,
Jag vet inte vem jag är,
Har tappat bort mitt jag.
Det finns så mycket bra i livet som jag borde tacka för,
Men jag kan inte känna lycka bara känner mig död.
Det finns sår i mig som aldrig kanske läker,
Och det är sjukt att livet aldrig bytte väder.
Har varit kolsvart nu så länge jag kan minnas,
Har bara svaga minnen kvar från tiden innan.
Men det var bara med dig som jag kände riktig glädje,
Och jag känner att jag saknar oss i världen.

Jag vill inte vara kvar,
ta mig härifrån nu.
Jag sökte efter meningen,
Och svaret var du.

Jag känner ingenting,
bara mina egna andetag.
Och jag önskar att jag hittar till mitt gamla jag.
Har slutat hoppas nu men inte slutat kämpa,
Jag måste hålla kvar, mirakel kanske kan hända.
Finns inte mycket att säga men ändå tusen ord.
Mitt liv är nerskrivet, kanske blir en bra bok.
Är rädd hela tiden men vill ändå inte härifrån,
Det känns som hjärtat blivit förvandlat till ett blödande sår.
Jag tappar andan varje gång jag söker luft,
Försöker finna ett ljus men inget tar mig upp.
Jag vill bara bort,
Tillbaka till ett liv igen,
Försökt så många år och tro mig,
Jag försöker än.

Försöker att gå upp på morgon,
men nånting håller mig kvar,
Har ingen kraft längre,
Vill ha allting tillbax.
Jag tappade allt och jag tappade greppet,
jag föll ner men måste tro att det blir bättre.
Kan inte röra mig,
Smärtan är för stor nu,
Ligger hemma i sängen,
Finns bara jag och gud.
Vet ingenting, vet bara att jag saknar,
Och snälla gud, när jag somnar låt mig inte vakna.
För det är tomt nu när jag söker efter livsbalans,
Och jag önskar att minnerna bara försvann.
Det finns ingenting som kan få mig att tro nu,
Jag sökte efter meningen och svaret var du..


Jag Älskar Dig, Stefan <3


RSS 2.0