Onsdag

Halsonten och den täppta näsan gav med sig en del framåt dagen, har lite små ont i halsen bara, annars är det bara bra här :)





Stefan är påväg ner på stan en sväng nu och lyckades på nåt sätt övertala mig om att få ta Ceros med sig ner på cykeln (han praktiskt taget hunden och åkte, hehe) Jag är nämligen LIVRÄDD för att något ska hända Ceros lr att någon skulle ta honom!!!! Vilken mardröm, vi hade kunnat prata fram och tillbaka i en evighet, men jag lär inse faktum, Ceros ÄLSKAR att springa brevid cykeln och vem skulle få för sig att ens gå fram till en sån stor okänd hund? Och om någon större idiot skulle hinna fram till honom den korta minuten han är ensam så får personen faktiskt skylla sig själv utifall Ceros skulle känna sig träng (Kan lätt hända med en påverkad person).
Stefan lovade iaf att höra av sig i samma sekund som dom var på G hem igen så slipper jag få en hjärtinfarkt här
hemma av stress och oro för min lilla pöjk :P




Ikväll ska vi käka Lax.. Satan i gatan så gott det ska bli, det vattnas i hela munnen när jag tänker på de, hehe, jag bara ÄLSKAR Lax :D Mummmmmmmma :)




Imorgon flyttar min käraste Eva .. </3
Självklart hoppas jag att dom kommer drivas i nya lägenheten, att My kommer trivas på nya dagis osv. MEn URSCH så jag kommer att sakna.. Nu finns det inga ursäkter mer, Zanna MÅSTE ner till sin hemmaplan STHLM och hälsa på med både man och hundar :) Japp, det ska jag minnsan :) Annars blir det många ledsna miner.. Nu vill jag inte tänka på det mer, hon kommer iaf upp på fredag så hinner jag inte dit i morron så träffar jag henne på fredag. Klockan lixom springer iväg så ikväll blir det inge Bomhus för mig känner jag, har precis tagit mig ett varmt härligt bad så nu är jag ett russin..




Nu känner jag att jag bara skriver och skriver.. Nervositeten börjar klicka in om att Ceros är ute på äventyr och då gör jag allt för att tänka på annat och denna gång blev det att bomba bloggen.. *Han är i bra händer och han vet vad som är rätt och fel, att följa med nån man inte känner kommer inte på fråga med honom, det vet jag* Det är vad jag går runt och säger till mig själv i skallen.. Normalt va? :P


Nu ska jag påbörja maten här hemma.. Bye Bye  :)  Och Unga mödrar 18.30, får aldrig missas ;)






Update!

Ceros mår bra :) Han försökte krypa in under jordgubbståndet en sväng bara, mer än så var det inte och snart är min gosse hemma igen :) Knäppskalle ;)

Glad :)

Vissa komentarer betyder mer än andra :)
Möttes av denna idag :)


Moster Sandra om Hoho :):
Kan inte säga det för ofta, vilka jävla ögon Du har Sanna.. mamma, mamma, mamma upp i dagen, blir mer o mer påmind om henne, typ varje gång jag ser en bild på dig, härligt men på samma gång vemodigt.. kram



Tusen tack kära moster :)

Hallloj!

Idag vaknade jag med en täpt näsa och ont i halsen..Så det är väl en förkylning på G kanske? Skuttade iaf upp ur sängen och tog mig en kopp te.. Det är inte speciellt mkt bättre än kan jag inte påstå, fast jag haft mössa, halsduk och vantar på mig så har kylan lyckts få mig lite förkylig.. (roligt ord det blev, haha) Men nu slog det mig att det nog beror på mitt blöta hår som jag knallade ut med häromdagen med dogsen.. IQbefriaqde Zanna. :P

Vad bjuder dagen på? Det vet jag faktiskt inte ännu.. Tror jag ska ta det lungt så jag inte blir massa sjuk. Bejbi ska iväg ´på möte idag..Blir det lätt lite långtråkigt då för det känns som dessa möten tar upp hela dagen, men men, inte mkt att göra åt.

Känner ni därute att  hösten verkligen är här? Det är riktig bitig kyla ute nu, känns nästan som om det ska börja snöa snart.. hmm.. Jag måste apropå det ner i tvättstugan och se om det finns någon ledig tid så våra vinterjackor kan tvättas upp för BURR va kallt det är..

Vi höres senare :)


Hoho :)

Halloj gott folk!

Haft en trevlig dag idag?

Själv försov vi oss i morse men hann som tur med mötet som jag hade :) Kom faktiskt t.om 20 min för tidigt :P haha, stess i onödan men hellre för tidig än för sen, inte sant?

Har spenderat min dag tillsammans med Eva :)
Var och hämtade lilla My på dagis och tog en promenad tillbaka till Eva med Eva såklart, lilla Myan och söthunden Sippan :) Tog Sippan på hemvägen och tränade henne lite, så hon blev av med lite energi i skallen, lillskrutten :) Hon var så duktig så, inga problem alls.. Kul att hjälpa till med andras hundar, har jag alltid tyckt :)

Käkade korv med lilla kattungen som är såååå sjukt söt så man nästan kolarvippen med sin dundermjuka lååååånga grå/vita päls :) En riktig pärla ;)

Älskade har varit hela dagen hos Farmor och kapat träd :) Så vi är ett trött par nu ikväll, hihi, blir en mysig promenad med pojkarna och sen sängen *gäsp*

Har hunnit med att diska och laga mat iaf så nu är vi mätta och belåtna här hemma :) 

Pratade med min ögonsten till kusin idag oxå, min lilla skrutta! Ville bara nämna att JAG ÄLSKAR DIG OXÅ ♥ (fick en go komen´tar utav henne såg jag )

Nej nu vill jag faktiskt bara ta det lungt resten av kvällen så jag avslutar här.

Ha en toppenkväll :)


Jag och min goa Sara :)
Som btw ska förlova sig med sin pojkvän/sambo Mats :)
Grattis stumpan och Grattis Mats ! :) ♥
Önskar er all lycka!


Mysmiddag :)

Idag blir det en mysmiddag tillsammans med min älskade make :)

Håller på att göra kyklingfile och klyftpotatis med en super god pepparsås :) Mums...

Idag har det varit en lite hemmafixa dag, haft jättemysigt hela dagen med älsklingen och självklart dogsen.
Har plockat och städat lite, pratat och varit på promenad. Men sen blev det storm helt plötsligt, självklart under promenaden.. ursch, det blev kyligt .. Tur att jag hade på mig min nya mössa då jag hade blött hår sen duschen :)

Nu måste jag fortsätta med maten! Kikar in lite senare.. Verkar som min insperation till bloggen kommit tillbaka litegrann :) roligt tycker jag! :)

Kram på er alla!


Trööökig?

Just nu känner jag att min blogg är hemskt tråkig.. Pratade med Stefan om det igår, vilket slutade med att vi bara skrattade.. :P Vem fan bryr sig egentligen? haha..


Jag har som sagt min blogg för mig själv och inte för att resten av världen ska ha nå att göra :)
Även om det är superkul att mitt liv intresserar andra :)
Men ibland tar det stopp i mitt huvud och jag har noll att skriva och då blir det just ett sånt här inlägg om absolut ingeting :P Men ni är söta och läser ändå :) Det tackar jag för ! :D



Jaha, vad har vi hunnit med hittills då? .. Promenad med våra fina dogs :) Har diskat och städat köket (mina fingrar är som russin, haha ) Och sen har vi mättat våra magar lite :)



Nu sitter jag här i köket, kanske en kopp te är på sin plats? Jaa, de ska jag göra, sen fortsätter jag skriva om ingenting :P



Sååå, nu har jag mitt älskade te :) Jäkla händigt med bärbar data, kan röka samtidigt som jag skriver :P (Under fläkten alltså och även öppet fönster i köket)

Vi har väl inga direkta planer för dagen, ska plocka ordning lite hemma, Bejb står och rakar sig.
Nu välte han en trägrej ute i hallen som råkade hamna på Ceros framsträkta tassar, han hoppade upp och kollade förvånat upp "va tusan va det där?" Och som skjuten ur en kanon kom Boss för att undersöka och vakta Ceros tasssar SÖTNOSAR!!!! Dom är bra roliga våra små pojkar :)



Nu fick jag en puss av mitt hjärta för han ska iväg och träffa våran fina snälla vän Mohid :) ♥

"aa, jag kommer om ett tag, jag älskar dig, hejdå" haha.. Gobit! :) Älskar han oxå, massssssa :D



Nej men folket, idag känner jag mig GLAD, JÄTTESKÖNT!! Har inte alls varit på topp senaste 4 dagarna.. Men igår tog jag tjuren vid hornen och ringde upp min älskade vän som ska flytta till Sthlm.. Har lixom hållt mig undan från henne av nån skum anledning just för att hon ska flytta, hur sjukt är inte de då? Det har väl att göra med att jag inte vill inse att hon faktiskt ska flytta, det ger mig hjärtesorg och under mitt liv så har sååååå många flyttat, försvunnit eller helt enkelt gått och dött så jag tycker inte om att säga hejdå.. hmm.. hur fasiken kom jag in på detta? .. JO, just de, jag ringde upp min käre vän.. Hon förstod, hon visste varför jag varit frånvarande och inte kontaktbar de senaste dagarna.. För jag VILL INTE att hon ska försvinna, även om hon ändå finns kvar.. Hur som helst så känns det bättre nu när vi pratade om allt och ingenting som vanligt :)
Lite kul att hon redan visste och är tacksam över att hon inte tig illa vid sig..



Detta blev ett långt inlägg.. inte vad jag hade tänkt mig faktiskt men jag tvärfastande här vid datan.. så kan det gå :)

Tror jag ska slå en signal till min underbara mormor nu ♥

Vi får höras av :) Hej Hej..

Dålig updatering?

Mjo jag vet att jag varit kass nu.. Men det står fan still i skallen :S Vet inte riktigt vad jag ska skriva om och då blir det till att jag struntar i att skriva alls..

Vad har vi gjort idag då? .. Varit en sväng och handlat. Köpte lite Blockljus i olika färger och faktiskt även mössa och vantar åt mig så nu fattas bara halsduken och en ny jacka så är jag nästan klar för en trööökig kall vinter.

Har precis kommit in med dogsen , jag och bejb. Tog en lite längre prommis nu på kvällen, har haft så hemskt ont i kroppen dom 2 senaste dagarna :S Varje led värker. Aja, sen var det inte så mkt mer.. 

Jooooooo, Jag Älskar Min Stefan :) ♥ 

Nu ska jag svara på lite komentarer (om inte de oxå ska strula), ha en trevlig söndagskväll!


Nu strular blogg.se med mig så det blir tyvärr inge bilder :/


Kul :)

Att nya folk kikar in och komenterar :) Det uppskattas tjejer ♥

Blir lite roligare då :P


Du står vid mig <3



Många hinder i vägen, tiden rinner iväg,
Uppgiven i själen på tok för länge,
Vem är jag idag?
Jag har tagit mig upp nu,
Med hjälp av en ängel.
Du  ger mig trygghet när dörren är stängd,
Du låser upp med en nyckel som du trodde jag slängt.
Men den har jag bara sparat  för någon sån som du,
Som öppnar upp något och får mig att leva nu.
Alla år som jag bara längtade bort,
Till ett paradis med någon av samma sort.
Men ingen kunde se mig för den jag var,
Ingen kändes äkta som du & jag idag.
Numera blåser vinden i seglet,
Med dina andetag, tar jag mig fram idag.
Livet lever varje minut nu tillslut,
När jag andas ut för du har gjort mig hel.

Du är där för mig, när mörkret smyger sig på tar du min hand och ger mig din kärlek och trygghet till mig,
När inget funkar så står du där med mig.


Jag älskar varje gång du kysser i vind,
Jag älskar varje gång du stryker min kind,
Jag älskar varje gång du älskar med mig,
Och jag vill vara din så länge jag lever och andas in.
En dikt, en låt, kalla det vad du vill,
Men det här är mitt sätt just nu att ge min kärlek till.
Du vet vem du är och jag hoppas du hör min röst nu.

En ängel som svävar ovanför mig..




Valp..

Då var det en nya dag med nya tag minnsan!
Sov hemskt länge idag :S Är helt förvånad själv, men men.. Så länge hundarna oxå sover så vem skadar det?

Nu sitter jag vid köksbordet och dricker te. Jag älskar te. hehe...
Tänk för att nu slipper jag oroa mig för att glömma ta alla 5 tabletter per dag för nu är dom slut :D Underbart vill jag säga..

Idag skall vi till svärmor och gratta hennes karl Kjell :)
Försöker rycka upp mig för jag är inte på alldra högsta toppen , men det blir vad man gör´t till :)
Ska knalla ut med CerosPeros snart..

Åh, igår träffade vi vår granne som bor en våning över oss och har en Staffhane, jättefin, verkligen! Hur som heslt så stod han där ute i T-shirt med en liten liten liten URSÖT Bebisvalp :) Hundarna blev alldeles till sig, hihi :)
Hoppas det var hans nya så man får se mer av henne, vi hann inte prata så mkt, hon va så nyhämtad och vi hade båda våra grabbar med oss, kan bli liiiiite för stort intryck på en sån liten tös :)
Tar det nästa gång när vi bara har en pojke med  ;)

Nu säger stefan, vet du det är jätteskönt ute, hur kan han veta det ? Aja, jag litar på han och stutsar ut, hej å jå!

Fredag..

Här hemma vankas det för fredagsmys.. Mitt mående är inte på topp vaken i skallen lr i kroppen.. blää..
Men då finns det inge bättre än att mysa ner sig med den man älskar ♥
Tur att vi har såna knäppsöta dogs oxå som alltid sätter ett leende på mina läppar..

Nej nu inväntas varsinn pizza (vi håller på att svälta ihjäl så det fick bli en pizza var idag ;P ) och en massa slappa här hemma.

Ha en trevlig fredag.


 

Vart är världen påväg?

Kommer hem från skolan, visar upp sina toppbetyg för mamma, gör en high five med ett leende på läpparna, går upp på sitt rum, mamma ropar att maten är klar, inget svar, mamma går upp, hittar sin son.. - Hängd i sin egen garderob!

Kommer hem ifrån skolan, lite ledsen, berättar att klasskamraterna är elaka, kallar honom gay, misslyckad, en nolla, mamma pratar med sin son, han verkar förstå, går upp på sitt rum, mamma fortsätter med middagen, ropar ¨på sin son, inget svar, mamma går upp på övervåningen, hittar sin son.. - Hängd i sitt pojkrum.
Lämnat en lapp efter sig där man beskriver sin kärlek till familjen, skriver även ner namn på dom. Skriver även att hans farvorit tv-spel är något han lämnar efter sig till sin syster. Skriver även att han alltid kommer vaka över sin lillebror så han inte råkar illa ut på samma sätt.

Pappa hittar sin son med huvudet i köksbordet, pojken tittar upp, säger , - Jag hatar den här nya skolan, jag vill aldrig mer tillbaka, kan jag få hemundervisning, snälla kan vi flytta?
Mamma är hemma med sin son, pappa är på jobbet, mamma kliver in i deras gemensamma badrum, finner sin son.. - Hängd!




Det är för mig så fruktansvärt, detta är någonting som jag såg på Oprah. Jag grät okontrollerat under inslagen.
Detta är BARN som mobbar andra barn tills det mobbade barnet inte orkar mer och bara ser en enda utväg.
-Döden-
Nu pratar vi små pojkar, från 9 till 13 år gamla.

Nej jag kan inte skriva mer just för tillfället.. Dom tre första styckerna i detta inlägg säger väl allt?


Jajjamenasan!

Nu så sätter jag igång och tränar :) Har hunnit med 2 låååånga promenader idag med maken, en med hundarna och en för oss själva, vilket var väldans mysigt då det oftas är två små trollungar med oss när vi promenerar så vi inte riktigt har samma tid för varandra att diskuter om allt och ingenting eftersom att grabbarna hela tiden måste "övervakas" (Trots att dom är snälla så kan det alltid dyka upp en katt lr en annan arg hund)

Har nu börjat att träna med vårat "gummiband" här hemma.. Och tro mig när jag säger att det TAR .. Helt slut i armarna, haha och jag har ändå iaf 2 pass kvar ;)


Nu till något mindre kul som gör mig riktigt FÖRBANNAD!

Okej att man festar till det ibland och att man går från fest till fest eller kanske från fest påväg till krogen, men snälla säg mig VARFÖR I HELA HELVETE måste man slå sönder flaskor på vägen??!!!!
Vi har ett STORT problem med det här i området, specillt på senaste tiden, vart vi än går med våra hundar så är det just GLAS på makrken och våra hundar använder inte skor som vi gör! Har människor ingenting innanför pannbenet?
På 2 dagar har Boss nu skurit sig på 3 tassar! TACK GODE GUD inte djupt men det är väl bara en tidsfråga?
Ceros har dock klarat sig då kan inte gör små "hopp" innan han kissar emot en buske el liknade.
Det spelar verkligen ingen som helst roll om vi går på vägen, i skogen eller i buskarna, det kryllar av glas ÖVERALLT!
Senast igår upptäckte jag att boss hade fått nåt i tassen då han började att halta, först ville han inte mamma skulle kolla på hans onda tass ute i mörkret men lät mig göra det endå, och vilken tur va inte de? Att vi är så uppmärksamma på våra hundar för mkt riktigt hade han en liten glasbit i trampdynan som jag lyckades få ut, sen traskade han på som om ingenting hänt.
Men vi har endast haft TUR, en dag kommer någon av våra eller någonannans hund skära upp hela tassen och vem fan tar ansvar för det ? Det blir självklart vi som hundägare som får betala kostander och se att vår hund blir bra men är det verkligen så mkt begärt att slänga flaskorna i en sopptunna så slipper man dessa problem `?
Det är faktiskt inte bara djuren som kan ta skada av detta, alla BARN som springer runt och leker här omkring då? Och alla vet ju att barn gärna smakar på det mesta, tänk er då om ett barn stoppar en sylvass glasbit i munnen?!

Nej fy säger jag bara, nu ska jag kontakta gavlegårdarna så får DOM sätta upp lappar om detta iaf. Tror att det tar mer än att vi som privatpersoner gör det, vilket vi först funderade på. Men nu har det gått så långt att vi knaappt vet vart vi kan gå med våra hundarn utan att risken finns att dom skär sig pga oansvarliga fyllon!!!!!!!!!!!!








____________________________________________________________

Update!

Jaha, jag satte mig och skrev ett LÅNGT mejl till gavlegårdarna och jag tror att dom kommer att ta tag i prblemet. Men i SAMMA sekund som jag skickade meljet fick jag ett tillbaka att han var på tjänsteresa och återkommer den 28:e! SUCK!
Aja, bättre än sist jag mejlade iaf, då fick jag tillbaka att han var på semester och att mitt mejl atomatiskt skulle raderas, va tusan är det då liksom? Då blev fröken Zanna GALET ARG!
Aja, vi får hålla tummarna för att han tar sig tid och läser det och verkligen gör någonting åt problemet.
Nej nu ska jag plocka lite här hemma, måste även få nåt i magen känner jag.
Höres..

Hatar det här med rubriker..

Först vill jag börja med att tala om att jag faktiskt varit ett vrak idag (inte för att gnälla å va jobbig) men jag har mått så hemskt illa och varit trött som en björn i ide.. skitjobbigt! Tror att det berosr på penicilinen som ska tas 5 ggr om dagen, kanske lite väl mkt för min lilla kropp? Har iaf inte missat en enda och det är jag jäkla stolt över :D Men nu på kvällskvisten så tog jag tag i det som jag skjutit på hela dagen, devillsäga, diska och vika tvätten som låg slängd på sängen (morr) Hur som helst är det avklarat nu! Kan som sagt inte somna om det är det minsta stökigt i kök å sovrum eller egentligen i hela lägenheten :P 


På detta sätt SKA det se ut i mitt kök,
Ordning och reda  och inge disk o annat skit! (ALLTID)





Tog en mysig kvällspromenad med min älskade Ceros, vi behöver våran ensamtid tillsammans.
Det är viktigt, viktigt för oss båda. Han är inte van vid att dela mig och min uppmärksamhet med 2 andra, även om han borde vant sig vid det här laget så tror ajg att han saknar OSS TVÅ ibland.. får så dåligt samvete, egentligen i onödan för han är ju med mig hela dagarna men han blir SÅÅ glad när han inser att mamma ska gå ensam med honom :) Hoppar och stutsar och busar som en liten valp :)
Misstolka inte, han älskar både Boss och Stefan nå otroigt mycket men i så gott som hela hans liv har det varit just bara han och jag tidigare. Älskar min busunge till tok :) Han vart dock kraftigt utskälld av nån liten och då menar jag verkligen LITEN och HEMSKT ouppfostrad hund här utanför som gjorde utfall m.m.. Men mammas pojke vände bara bort huvudet och låssades inte höra.. duktig pojke *STOLT* :D



Nu är jag nog nästan redo för sängen.. Tänkte ta mig en dusch först bara, ögonlocken känns tunga, även kroppen är rätt slut..

Nu kommer min älskling med Lax som han grillat iordning :) Jag som varit sååå sugen, mums ♥


Btw så fick vi 3 läckra mattor utav Robert idag och en mini inne grill sprillansny :) Det var gulligt av dig. Tusen tack ! :) (Bilder kommer upp här i dagarna)

Nu måste jag tydligen ta Boss oxå så vi höres väl av i morgon.. Sov gott allihopa!


Sött sött sött <3

Nu när vi var på väg ut igenom porten med hundarna så såg vi en såååååå söt liten bebis vildkanin :)♥
Vips så sprang den under en bil som stod parkerad här utanför och sen var den spårlöst bort.
Men inte ur mitt huvud, icke, den var så liten och go!! :)
Så man bara vill ta upp den och pussa och mysa massssssa!! hihi..

Sen gick vi och funderade på vart den lilla vännen egentligen kommit ifrån, den kan ju knappast bo här i buskarna på gården så vi kom fram till att den säkert födds i "skogspartiet" bakom vårat hus, där ingen går då det är väldigt snårvuxet där.. Men nu är jag lite orolig för den lilla, tänk m den blir överkörd lr nå dylikt :( Ursch..

Jag hoppas iaf på att få se det lilla livet igen :)



Såhär liten och söt var den lilla :)
Så plittinutten och go!


Sover sover sover..

Det känns som om det är det enda jag gör :/

Somnade mitt på dagen och vaknade för en stund sen, är helt yr i skallen, känns som jag ska svimma oh är allmänt matt.. ursch! Lyckades göra iordning en rotfruktsgratäng som nu står i ugnen.

Nu vill jag bli pigg o kry, tack!

Trevlig

Gårdag med min älskade Kusin :) ♥ Hade super trevligt och mysigt :)

Bjuder på några bilder på oss :)




 Hehe.. Älskar dig, gumman! ♥


Vi på bloggen hörs senare :)

Hallojsan gott folk!

Har hunnit med en hel del nu på morgonkvisten :) Städat, diskat osv :)

Nu har jag precis gjort mig i ordning för dagen och väntar på Sara :)


Vad gör ni idag?

Men Lilla Ceros då..

Nu börjar vi bli fundersamma över våran herre här hemma.. Nu skulle han promt ut IGEN efter att ha tjurat en bra stund, dock inte tjatat nåt, bara varit allmänt grinig, satt rakt upp och ner i sängen (våran) och stirrade som besatt ut igenom fönstert.. hmm.. Vi frågade om han ville gå ut, fick bara en blick tillbaka, Stefan klädde iaf på sig och tog ut honom nu igen. Boss tvärsover fortfarande, vill inte alls för nåt i världen gå utanför dörren, inte ens ner från sängen..

Men hur som helst så har vi ett problem med Ceros, han vägrar och då menar vi verkligen VÄGRAR att bajsa vart som helst, förut innan vi flyttade hit så var det inge problem alls, va han nödig så gjorde han de han behövde vart som helst ute så gott som, men här tvärvägrar han!

Vad tusan gör man åt detta?
 
Han vill absolut inte gå i det halvhöga gräset, inte en chans i helvete (inte likt honom), nu ville han sist knappt gå på en gräsmatta och ingen av oss kan förstå vad vår lilla skrutt har fått för sig.. Börjar nästan bli lite orolig. Han gjorde sina behov i morse med efter det så har han bara kissat på promenaderna.. Håller tummarna för att han gör nr 2 denna gång så han inte blivit förstoppad lr nå dylikt.. Stackrs bejbie :(


NU kom stefan in igen och våran prins har gjort nr 2 :D Nu kan vi slappa av här hemma och somna in sött allihopa tillsammans med vår skyltsovande Boss :)

Natti natt ♥

Förbannade!

Det var en jäkla nerv att vara dryg lär jag ju säga! Trodde satan inte att det skulle bli värre men ACK så fel jag hade, har så ruggit ont nu, enda fram i magen och bak i ryggen, varje förbannade andetag så svider/hugger/bränner (?) det till, ajaj.. Trodde iaf det skulle bli bättre med medicin.

Och när jag rör på mig, det ska vi inte ens tala om... BLÄ! Självklart höger sida oxå, varför inte?

Nej nu var det mkt gnäll.. Och nu slutar jag upp med de :)

Vad gör ni då?

Själv väntar jag på att en film ska bli klar så jag får krypa ner i sängen med min lilla familj♥

Ceros tjatade om att få gå ut, igen.. Han har blivit lite av en tjatunge ;) Har han aldrig varit tidigre.. Maken var iaf snäll och tog honom utan att jag bad, antar att Ceros valpögon gjorde susen ;)
Bossen sover för läääänge sen, han slockna efter promenaden och sussar så sött så :)
Snart ska mamma göra bebis sällskap :)


Imorro kommer min underbart söta kusin hit ♥

Självklart har jag trippelbokat mig själv, suck.. Men Sara får gå först i kön i morron :) Saknar min lilla ögonsten!


Byte.

Nu håller jag på och byter msn så alla som har mig på msn, nu är det dags att adda om :)

Vart ju lite fel nu när man bytt efternamn å allt :)


Lördag..

Hej hopp allihopa! :)

Nu har jag iaf varit nere på stan och hämtat ut medicinen, äntligen.. Köpt även nagelförstäknings (Naglack) För jag har långa naglar men ellt jobb i vatten och med hundarna tar på dom, trots att dom är väldigt hårda utav sig själv.

Stefan är i Valbo med Johan, Anges och svärmor, kunde ha följt med men jag har haft riktigt ont i dag och är ruskigt trött, hoppas bara jag inte blir ännu mer trött av medicinen :(Då blir jag ledsen! Sen är jag så rädd för att smitta lilla Milton oxå, det vore ju riktigt pissigt :( ! Nej hellre de säkra före det osäkra.

Nu sitter jag här hemma med våra goa grabbar :) Dom är oxå trötta :P

Jag börjar dock pigga på mig nu, funderar på att kanske dammsuga? Om en stund isf ... :P Ska iaf börja med att plocka in disken, som vanligt :P

Fick 3 skitsnygga tröjor utav svärmor idag :) Blev superglad :) ♥ massor av tack!

Jag återkommer senare, hoppas alla har en bra lördag :)

Hihi, vilken Stil lilla Bossen har ;)


Chockad..

Nu minsann har vi storhandlat :)

Men dagen tog en jäkla skum vänding då jag visade ett litet "exem" för svärmor och det slutade med vårdcentralen och penicillin 5 ggr om dagen i 7 dagar :S
Och när vi väl skulle hämta ut de på apoteket så hade deras datasystem krångel så inga recept gick att hämta :S
Midre kul när man måste påbörja kuren efter 72 timmar och jag iaf gått redan 2 dygn :S
Så det blir att ta sig till apoteket de första vi gör när vi vaknar.. Har iaf förklaringen på vaför jag känt mig så konstig på senaste tiden..

Jag hade nog inte gått och kollat upp de på ett bra tag om inte svärmor hade tagit sig en titt, tack gode gud för de, Tusen tack för all hjälp.♥

Har precis lagat lite mat här hemma, bättre sent än aldrig. Har även tagit tag i den lilla disken och städat käket som jag gör varje kväll, jag TÅL inte att vakna med NÅNTING på diskbänken, då förvandlas jag till ett monster.. haha ;)
Nu är jag tvärslut i kroppen men inte i skallen.. trökigt!


Blir nog en film och bara en myspys kväll här hemma.

Äntligen!

Fick  tillbaka min rutin idag :) 10.30 brukar jag vara klar här hemma med mig och hundar och idag var jag de :) Härligt :)

Idag ska det handlas :) Fick in pengar redan igår.. tack för det, va behövligt vill jag lova. Dock inte så mkt som jag hade velat ha, men bättre än ingenting :)

Känns som det är tusentals kostnader att betala denna månad.. suck..

Jaja, nog om det.. Nu ska jag dricka upp mitt te och skriva en handlingslista efter de..


Vart tar glasen vägen?

Ja det undrar jag verklige, vart tusan tar alla våra glas vägen?? Vi har alltid haft MASSOR utav glas och nu helt plötsligt har vi bara 5 kvar, va fan lixom? :S mysko..Jag vill ha nya glas!

För övrigt är jag totalt slut i hela kropp och sinne nu såhär mot kvällen. Tvättat och haft mig, även varit i Bomhus.

Nej ursch så slut jag är, avslutar här..

Vill bara krypa ner i sängen, orkar inte ens prata med nån, är så trött att jag blir sur.. jobbigt!



Hej å hå :)

Nu är det dags för tvättning .. Kanske inte det roligaste, men jag tycker helt klart att de jobbigaste är att springa upp och ner från tvättstugan, saknar att ha tvättmaskin hemma.. suck..

Annars ska vi nog inte göra så mkt mer idag.. Mest ta det lungt tror jag, är rätt trött idag, konstigt nog :/ Somnade långt före Stefan igår men jag känner mig inte ett dugg utvilad :S

Aja, vi få höras av senare.


Hoppas ni har en toppen dag! ♥

Mums!

Satan i gatan så gott det var med smörstekta kantaller på en fralla,
fick värsta suget här nu och stilade till en, säger bara, MUMS! :D


Sitter å snackar med min käre vän Karin på msn, ska äta upp min fralla, ut en sväng med Ceros och sen krypa ner i sängen med min älskling å kolla på en film å mysa.. För i morgon är det tvättdags :)


Hej Hej

2009-09-16

Först och främst vill jag bara säga att igår slog vi läsar rekord här i bloggen, Skoj :)



Dagen har varit lite förvirrande tror jag.. Den har både varit trevlig och snurrig :S
Åkte till Eva idag och umgicks ochväl där så slutade de med ett samtal med myndigheter som drev mig till vansinne! IDIOTER! Hur som helst så var det trevligt att träffa Eva, var ett tag sen nu..
Senare åkte vi och hämtade sötaste My på dagis :) Sen fick jag skjuss hem till maken och pojkarna :)

Möttes av en väldoftande lägenhet, för där stod min man och lagade middag :) Jättegott!

Sen tog vi en långpromenad med våra älskade grabbar, mysigt :)

Är faktiskt rätt trött nu så jag avrundar här :)

Hoppas ni alla haft en toppen dag :)




Efterlyst ikväll då .. Det är nog faktiskt det enda som jag och Stefan verkligen följer tillsammans varje vecka :)


Älskar er mina underbara killar

Nu sitter jag..

Här igen :) Efter mitt inlägg om att min käre man okuperar datan gjorde att han fick sig en liten tillrättavisning ifrån någon som står oss nära :) Alltså en i familjen, svärmor ♥ Så nu får jag blogga i lung och ro igen .. hihi.. Tycker det är så avslappnande att sitta här och skriva av sig om allt och ingenting typ :P

Fick mig ett redigt städryck såhär på kvällskvisten :) Tyckte att det var så rörigt överallt efter jag har legat sjuk och jag TÅL inte när saker inte står på sin plats, det gör mig tokig! Men nu så är det som det ska igen, slet även ut dammsugaren och köra hela lägenheten..Underbart det känns nu.. Kan inte minnas om jag har skrivit tidigre att det är dags för Ceros B-vitamin nu den här årstiden för guuuud så han fäller.. uhhu.. Stackrs, jobbigt för han oxå då det kliar.. Plutten! han ligger här brevid mig i soffan nu oc myser.. Boss har gått och lagt sig för LÄNGE sen, så fort jag var klar i sovrummet så slängde han sig i säng, trodde han skulle vilja ut igen me icke.. 
Ceros ville det därimot så vi två tog oss en sväng, fick dra fram en varmare jacka för BURR va kallt dt är ute nu..

Ska krypa ner i säng nu och kika på Wallander :) ÄLSKAR dom filmer :) 

Hoppas ni alla sover gott :)

Puss å Kram

 

Nyduschad...

Ja gud så skönt!
Sket i att sova och tog ut pojkarna på en promenad på 1½ timme istället, sen skulle dom ha mat medans jag diskade. Och då kom Stefan hem med mat åt mig från svärmor, han har varit där och gjort klart listerna.
Har fått cigg nu oxå, TACK GODE GUD! Började nästan bli lite sjuk där ett tag .. :/


Nu har vi kikat på Idol (Gävle) Många bra talanger i vår stad :D Vart dock lite besvikna på att man fick se så några då vi vet iaf 2 st som v där, men vi såg inte skymten av dom.. :( Tråkigt.. Men vi satt här med gåshud båda två :)

Nu blir det snart sängen så vi kommer upp i tid i morgon :)

Går inte att sätta upp bilder, sorry..

För mkt..

Nu är det helt enkelt bara FÖR mycket. Känns som jag slits i delar och jag funderar på hur jag ska orka hålla huvudet över ytan.
Kan inte bara sjunka ner heller.
Men ibland skulle det nog kännas lättare..hmm..

Idag har jag blivit kallad både de ena och det andra, jag tackar så hemskt mkt för det. Trevligt.

Äsch, nu har jag inte ens lust att sitta här efter allt. Tack för det.

Jag är så trött på att bli ledsen och sårad nu, jag är så trött att jag blir helt slut i kroppen och bara vill gå och lägga mig och sova. Orkar bara inte.

Om detta inte berör..

Ja då kan man väl inte ha så mkt hjärta? .. hmm.. Jag gråter då iaf varje gång jag hör och ser denna och kan ändå inte sluta titta på den.. Huuuuh, ryser från topp till tå, ORDAGRANT! 

Det får mig att fundera varför det är för skilland på folk och folk?! Varför mindre synd om människorna i Irak, Iran, Palestina osv.. än J-VLA USA!?!
Dessa barn, är dom inte värd mer? Är dom ite lika mkt värda som alla andra världens barn?!
Vad är skillanden på alla mammor, pappor, döttrar, sönar, mormor, morfar, farmor, farfar osv osv osv.. Dom är lika älskade där som här så varför lägger man locket på och endast tycker så synd om dom som forlorat nära och kära i USA? Om dom görs det filmer som målar ut alla muslimer som terrorister, halllåååå??? Är det inte att dömma folk?
Kolla på hur USA beter sig, hur dom våldtar, skjuter små barn, äldre människor. Varför görs det ingen film om det som sedans sänds på tv3?

Nej fy, detta är ett ämne som verkligen gör mig rusktigt förbannad! Det är samma lidande på både håll så öppna för fan ögonen och SE!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=VKQqItZu4Is


http://www.youtube.com/watch?v=zusYVHXJpHU&feature=related

Varning för EXTREMA BILDER!
http://www.youtube.com/watch?v=se9psCt1-gU


Palestina ♥

Hmm..

Här sitter jag och e less..För nu vill jag ha fredag, då rullar det in pengar p kontot och jag kan därmed köpa cigg som jag nu sitter utan och det gör mig sååå deppig och tjurig.. ursch!!! Jävla berooende..Ni som röker vet hur jäkla jobbig denna sits är :( Är även ruskigt sugen på cola!!!





När jag satte mig vid datan i morse och i vanlig ordning läste dom bloggar som jag följer varje dag, hoppade in på min moster Sandras blogg, där hon hade skrivit ett långt inlägg om min mamma, hennes sista minnen av henne i livet och även om den dagen, just den stunden då hon fick beskedet om att mamma inte längre fanns i livet.
Det berörde mig så otroligt, tårarna rann ner för mina kinder, jag har läst det ett fler tal ggr idag och jag tror jag kommer att göra det igen..Så TACK kära Sandra för att du delade med dig av dina minnen, tankar och känslor ♥
http://egosandro.blogg.se/    - Kika in på hennes blogg, jag gillar den SKARPT!




Jag vet att jag sällan skriver om min mamma här i bloggen, men ibland har det hänt, jag har mina perioder då jag tänker, saknar och minns henne väldigt starkt och då mår jag ofta också väldigt dåligt, jag blir arg mestadels, för VARFÖR? Jaa, den frågan har jag och min släkt ställt sig i så många år nu och ag har nu gett upp hoppet om att nånsin få ett svar. Och det äter upp mig innifrån. Jag saknar och älskar dig, mamma ♥


Pallar inte.

Jag orkar fan i de här mkt längre. jag är så jävla trött på de här! Fy fan säger jag bara!

Trevligt..

Nu kom vi för en stund sen hem ifrån svärmor..Stefan håller på med lister i Johans rum och jag följde med och umgicks med Svärmor, blev bjudna på middag också, mums mums, är PROPMÄTT verkligen, känns som magen ska explodera, haha..Så när vi kom hem så tog vi ut grabbarna på en sväng runt Brynäs..

Tusen tack Svärmor för dom fina kläderna, blev jätttteglad :)

Ni får ursäkta mina korta och mer sällan inlägg..Jag har nämligen en man som stressar ihjäl mig varje gång jag sitter här med datan för han vill spela. BLIR TOKIG! Nej men allvarligt så är de inte så kul att skriva när man känner sig stressad hela tiden, VILL HA EN TILL DATA!!!!

Aja, jag får väl ta att avsluta här även om jag inte vill, hinner inte ladda upp nå bild heller för när jag har hämtat kameran å sladden så har han för länge sen tagit över datan.. hehe..

Ha de gott allt folk!

Nu blir det en lugn kväll här hemma..

Måndag..

Hej och Hå nu är det en ny vecka..Och jag är HELT SLUT i kroppen av nån konstig anledning :S Känns som jag har växtvärk lr nåt, haha..
Har precis gått till Tempo och pantat och köpt cigg med Bejbi, varmt, kallt.. ja, det är en mysko väder idag :/

Nu så vet jag inte riktigt vad vi ska hitt på..Påvägen till Tempo så gick vi och pratade om hur mkt vi sakna BIL!!! Japp, masssor..

Aja jag avslutar här så länge.. Ha en toppen dag allihopa!

Pussssss


En Sjuk Zanna på denna bild, Stefan tyckte jag såg mysig ut, haha,
Sprang runt å pussa på mig :P Älskar han tilll döds..

Dålig update..

Så det är väl dags att skriva nånting iaf :)
Febern är borta helt nu :)

Igår övertalade bejb mig att åka ner på stan och ta en öl, kan säga att det krävdes mkt övertalning då jag inte var så jättepigg. Men vi åkte iaf ner och tog oss någon öl, hade de trevligt.. :)

Idag har vi kikat på idol och nu funderar vi på vad tusan vi ska äta :/ Börjar bli lite tomt.. och vi är hungriga.

Sätter upp bilder senare.

hej å håå


Festa..

Japp, i vanlig ordning så kör grannarna igång.. suck.. Kan dom aldrig vara hos någon annan?

Så mkt för att få en lugn och rofylld fredadskväll, yeah right!



Ännu en dag..

Och jag är fortfarande sjuk!!!! Dock lite bättre idag så det börjar kanske släppa? *Håller tummarna*
Mår fortfarande illa och är typ död i kroppen, men det går över :) Tror febern har gett upp iaf.

Stefan åkte till svärmor nu en sväng med älskade Ceros.. hmm.. inte van att vara utan min vovve :/ Fast han är hela 4 år så känns det som han tog min bebbe.. haha.. Jätteskoj för Ceros, mindre skoj för mamma som saknar han massor! Hoppas dom har skoj iaf :) Vill egentligen följa med men känner mig inte tillräckligt pigg :(

Nu ska jag fortsätta att sitta här och sitta :S Lr nåt..

Gud så jag brjade sakna Ceros när jag skrev om det, fick lite ont i magen.. :( Snacka om sepracinsångest från min bebis!

 Vacker.. Ohjaaa..

Återigen..

Ska jag ta mig upp ur soffan och gå ut med hundarna tillsammans med Stefan. Det är varm o kallt.. urscha.. Har iaf plockat in disken idag, alltid nåt :/

Min Älskling har fått jobb, superkul ♥

 Älskar dig.

Satan!

Jag är riktigt sjuk och det tar kol på mig, jag ORKAR INTE!!
Idag kom jag inte ur sängen förens ca 14.00!?!?! VAD FAAAN LIXOM?!

Tvingade upp mig själv, kände att jag behövde luft så jag släpade mig ut med hundarna, Stefan va¨på möte, vilket han är nu igen.

Orkar inte ens skriva.

Skjut mig någon tack.

2009-09-09

Här ligger jag nerbäddad i soffan, sjuk!
Så fruktansvärt värdelöst..
Mår illa, samtidigt som jag vill äta, kroppen är sååå svag orkar knappt stå och febern ligger på topp.. Fasiken också!

BLÄ!


Min man står föresten och gör en äppelkaka,
Duktig han är,
Hoppas han diskar efter sig,
För idag orkar jag ingenting..


Fruktansvärt men sanningen...

Detta är så fruktansvärt att det inte finns ord att beskriva detta med.
Tänker nu sätta in en länk här som jag verkligen tycker tycker folk ka ta sig tid att titta på, titta på HELA. Det är svårt, det gör ont, men vi måste förstå vad som pågår i vårat land.
  
http://www.aftonbladet.se/nyheter/153kvinnordodade/

Stötta varandra,
Försök att hjälpa,
Blunda inte för det du inte ser,
Lita på din instinkt,
Just det, kan rädda LIV!



Dagen..

Idag åkte vi till Stefans Farmor..Trots att jag inte mår nå vidare så ville jag bara inte sitta inne så en tripp till Farmor var perfekt :)
Vi kom aldellses precis lagom oxå och blev bjudna på mat :P Mums..
Fika och babblade, riktigt trevligt :)

Gosade självklart MASSOR med sötaste Nelly..







Älskar denna lilla tjej ♥

Nu blir det lite tv, kan inte bestämma mig för CSI lr Idol.. hmm..
Återstå att se.
Hörs


Min Man Är En Fri Man Nu ♥


...

Nu är jag övertygad om att jag håller på att bli sjuk :(..Kom inte utt ur sängen idag heller och när jag väl gjorde det så kändes det som hela världen snurrade, jorden shuvudvärk och illamåående :S Hoppas man inte åkt på den där svininuflensan, fy fan!

Älsklingen har varit på AF idag och ska till FV nu snart, han är inte heller pigg, så tummen upp för Stefan som kämpar på ändå :)

Har inte gjort så mkt förutom att ätit lite, välidigt lite frulle och varit ute med killarna, ska försöka ta mig ett ryck och diska och bädda sängen, även hinna ta mig in i en dusch, lite sådär små otäckt när man e ensam hemma och känns som man ska svimma, urscha!

Nu så avslutar jag här med lite bilder ifrån igår på grabbarna som verkligen höll ihop tajt heeeela dygnet :)


Ceros försöker krypa under mattn lr nåt :P
Bos kollar med spänning på :)


Vilar lite tillsammans :)



Sen var det läggdags, mysas massa med både varann & oss ♥




Sen var det Godnatt, Självklart med varandra ♥
(Bossen ser lite mullig ut, sööööt:P )


Puss Godnatt :)



Men nu är det en ny dag :) Hej å hå.. Ska försöka ta mig upp ur soffan nu.. Bye Bye

Älsklingarna <3

Idag är vi tillsammans hela tiden,
Vi Älskar Varandra ♥




Viktigt att ta en powernap,
Självklart tillsammans :)



Ceros lägger sig till rätta ,
Lika viktigt att ligga mysigt,
Som att sova tillsammans med Bästa polaren :)


Så Söta!
Idag är dom helt oskildbara :)


Och detta är bara bilder från dom senaste 2 timmarna :)


Älskar er, Tokskallar ♥ 


Tycker ni alla som kollar bloggen flera ggr om dagen iaf kan komentrar lite ibland :)
Vore jättekul att höra vad ni tycker och tänker :)


Gaaah..

Vilken hemsk morgon.. Jag kom inte upp ur sängen, helt seriöst, det GICK INTE! Hade så ont i skallen, kändes som min ögon skulle ploppa ut ur huvudet :S Men upp måste man ändå.. Nu känns det dock bättre, en huvudvärkstablett och lite frukost gjorde susen.. Men GUD så trött jag var och jag somnade ändå kl 21.00 igår :S
Jag tror att jag håller på att bli förkyld.. Täpt inäsan och ont i halsen, urscha!

Aja nog om det, inge mer gnäll nu :P hehe..
Idag blir det nog ganska lungt, vill ju inte att förkylningen bryter ut helt..
Men hade tänkt att göra en krusbärspaj :)

Va hos Eva en sväng igår, därav ingen uppdatering igår, sen somnade jag som sagt tidigt så.. ja..

Vad gör ni idag då?



Hur söt får man vara?? ♥
 

Skumt..

Vaknade kl 08.00, gick upp och drack lite men kom på att det var söndag och jag kunde få somnade om, så mysigt med maken i sängen :) Och båda hundarna sov också fortfarande :)
Vaknade 09.30 och bestämde mig för att gå upp, även Stefan.
Vi satt i köket och småpratade lite när jag plötsligt var tvungen att verkligen SPRINGA in på toaletten och kräkas :S Men sen mådde jag prima igen, som om ingenting hänt. mysko. Aja..

Knallade ut med dogsen på morgon promenad, Ceros hittade återigen den roliga bollen :)
Och Boss hittade sin gren som han släpade nästan hela vägen hem häromdagen när han och jag var ute på långpromenad med träning och massa bus :) Han har stenkoll på vart han lagt den , liksom Ceros med sin boll :) hihi.. söta..

Nu sitter jag och dricker en kopp te, Stefan har jätteont i huvudet :( Börjar bli lite väl ofta nu, oroligt.. Alvedon hjälper inte heller, jag tippar på att det är synen och han sitter ju en del framför datan och spelar osv.. Tycker synd om han iaf, pysslar om han här hemma ♥

Hörs senare. Kramisar //Z

En trött make innan läggdags :)


Favorit i repris på Ceros inatt :) Sån skön egen stil ♥



Sötaste Bossen, hihi, hur charmig är inte han då? ;)



Älskar er ♥

Akta er för tigern :)

Underbart söta goa My!








Film..

Ikväll ska vi mysa ner oss och kika på Harry Potter- And The Half Blood Prince.. Ska bli såå härligt! Har höga förhoppningar om filmen, så jag håller tummarna på att den är toppenbra som dom andra :) Tog dock ett jävla tag innan folk övertalat mig att ens titta på den första men efter den jag var FAST! :D



Ha det gott allihopa! :)


Älskar dig Stefan ♥ 



Pussssisar//Zanna

Nu så..

Nu har jag sorterat ALLA..Våra bilder på datan, gud så många :O
Säkert skapat 20 nya olika mappar för hundarna, oss, vänner/familj osv osv osv.. Haha..
Herregud, känns som det tagit hela dagen.. Tacka gud för att jag köpte en trådlös mus åt Stefan i födeledagspresent.. annars hade min arm varit DÖD vid detta lag.. Har ont ändå..

Idag har vi ätit korvsoppa..Alltså hemmagjord, såå gott, men Stefan lyckas då alltid att krydda så det bränner i käften, hehe, och jag som bara skulle ut med Ceros en sväng och sa att han skulle ge tusan i att krydda soppan alls, men icke.. Jag hade gjort hela soppan och skulle ut med Ceros innan ja kryddade bara men på den stunden så lyckades han ........

Nej nu ska jag kika på tv och dricka en kopp te.. Hörs kanske senare..

Har totalt glömt bort att sätta upp bilder på SÖTASTE Nelly ♥ Stefans Farmors hund, Jag bara ÄLSKAR henne..


Titta, jag visar mina tänder lite :) Men är SÅÅÅÅ glad :)


Jag kan dansa för dig oxå :D



Här är min Älskade Boll :) Den är ASKALAS KUL :D


Fast jag får inte in den i min lilla mun, så jag tar tag i tyget i stället :)


Ska jag komma eller jaga boll..? hmm, svårt beslut..
Det finns ju två bollar, jag blir helt förrvirrad :P hihi..



Nelly, Sååå underbar liten tös ♥

2009-09-05

Vi har för en stund sen kommit hem ifrån stan, varit på apoteket, sen träffade vi på Eva, My och Sippan oxå :) My fick en ansiktsmålning på MC och Eva bjöd oss på varsin glass, Man tackar :)
Slog mig själv i huvudet när jag kom på att jag glömde kameran hemma, får se till att Eva skickar över bild på lilla My som en farlig TIGER :D skitsöt!

Nu är vi iaf hemma igen, jag har diskat och pulat och Stefan håller på att dammsuger :) Skööönt att få slippa de idag :) Har konstaterat att Ceros  Verkligen måste få sin dos av B-vitamin nu, han har det lite tufft denna årstid annars, så det ska jag köpa åt han när jag får pengar, VIKTIGT! 

Nej nu avslutar jag så länge.. Höres av folket :) 

Btw, igår somnade Stefan före mig, som alltid :P Fick iaf återigen trippa upp och hämta kameran..



Varför är Ceros så mysig att ha som fotpall när man sover? Först Boss och nu Stefan.. Hihi..



Kan det vara för han är så mjuk och go kanske?
Han verkar iaf inte ha nåt alls emot det ;)



SÖT!!!


Fredag kväll..

Jag har nu tagit mitt bad, vilket var himelskt skönt..
Har Pratat med Stefan nu om varför jag bara kände suck, kände dock mer än det men det känns lite för privat, hur sóm helst så är jag glad att jag har en sån underbar man som sätter sig vid mig och pratar med mig, ber mig att inte vara ledsen osv.. GUD så jag älskar dig, Stefan ♥



Nu sitter jag och kollar på CSI, Bejb åkte och köpte lite mums mums som vi totalt glömt bort att köpa tidigare idag när vi va och handlade..

Aja, ska gå och ta mig en kopp te och en cigg..Är jättetrött idag så jag somnar nog tidigt, undra om jag börjar bli lite förkyld kanske? Ursch!!

Ha en mysig Fredag därute..

Suck..

Aa, allt känns suck nu, bara suck..

Ska lägga mig i ett bad nu och fundera lite för mig själv nu.


Bilder från Igår..


Jag Tror bestämt att dessa två älskar varandra ♥



Närbild: Boss har hittat sg själv en fotpall ;) hehe..



Bädda Gärna Ner mig, Mamma, Det är MYSIGT ;)



Stefan är trött på mig med kaeran, så han kom på en idé,
Jag GÖMMER mig helt enkelt, tills den är borta, haha..



Den klassiska, såhär somnar jag OFTA på Stefan :)



Vaknade till i natt medan alla grabbar sov och noterade att jag var tvungen
att trippan och hämta kameran då Boss hade hittat en mysig ställning att sova i,
Vem tror ni att han fått de ifrån..? hihi..



Kan det kanske var ifrån den här chamören han hittat den ställningen? :)



Ingen kan säga att dessa vovvar inte är oerhört personliga ;) ♥


Nej det får duga sålänge, återkommer :)

Dagen..

Har precis kommit hem från en snabb stadstripp med Eva & lilla My :)
Eva handlade 2 tröjor och ett par byxor åt Darek och vi hamnade i en diskution om bröst, haha, ja inte Dareks bröst utan skillnaden på våra och vilka kläder som passar mig vilka som passar henne, vilket slutade med att ingen köpte nå åt sig själv.. hahahaha :) Skönaste :P

Knäppte lite bilder såklart :)

Lilla Myan var en kissemiss idag :)



Och vi lyckades icke få till nån bild så vi gav upp efter försök 2 :P



Sen tog vi bussen hem (hade klackar så orka inte gå)



My hittade sin egna plats & utbrast när hon försökte flytta en liten kartong,
- Åh, nu skulle vi haft Stefan här så han kan flytta den här till en annan buss!
Gissa om vi skrattade...?



Dagens citat..

Eva - Ja då ska vi äta nåt när vi kommer hem, vad vill du ha My?

MY - Jag vet inte.. *ser fundersam ut*

Eva - Köttbullar och makaroner?

MY - JA!

Eva - Eller kanske fiskpinnar?

MY - NEJ ! Jag äter inge skaldjur! 

Haha, hon är bara för go den ungen ;) Försökte få henne att berätta när hon kom fram till att hon plötsligt inte åt fiskpinnar längre, vilket hon alltid gjort förut, men icke, damen hade bestämt sig, köttbullar skulle det bli och ingenting annat :P

Nu vet vi det oxå gott folk, enligt My så ingår fiskpinnar i skaldjur kategorin, hehe..


Nej nu ska jag diska & invänta maken för att sen ta en promix med grabbarna :)

See you later.. :D

Btw, varför är vissa folk OMÖJLIGA att få ett bra foto på om dom är medvetna om att man knäpper..?Det problemt har Eva och det snackades det mkt om idag, jag fick till de halvdant då hon inte märkte :)
Orkar dock inte lägga ut alla här.


2009-09-02

Pust.. Äntligen klar med allt här hemma, nu ska jag bara slänga upp ett par bilder, ta en dusch, kolla på Efterlyst och sen lägga mig och kolla på film med Stefan..

Här kommer dagen i bilder typ .. haha











Så nu efter min dusch blir det efterlyst och mys sen ska jag krypa ner i den,



Tillsammans med Denna,



Och självklart dessa,
 


Älskar er ♥

Hejsan folket!

Ny dag och nya tag. Ska kila ner i tvättstugan och se om det finns nån tvättid idag.

Vaknade med sprängade huvudvärk, men den är bortblåst nu efter promenader med hundar och lite mat i magen.


Karin Nu måste du ordna så man kan komentera din blogg, gumman.. Vill ju komentera om dina duktiga grabbarna och såg även att du skrivit om mig, sötunge :) Styr till de nu, stumpan ! ♥

Det var det jag hade att säga för tillfället.. hej å  hå..


Jag och Karin för lääääänge sen nu ;) hihi



Saknar dig gumman, satan så skoj vi haft :)

Tröttoch jävlig!

mh, inte min min bästa dag idag, låååångt ifrån..
Varit trött, lättireterad och mått allmänt piss hela dagen, börjar nog bli sjuk! GAAAH!!

Tänker inte skriva mkt alls i,dag för jag orkar bara inte med NÅGON idag, jag ORKAR bara inte. Är så less, trött och sur på nästan allt. Ibland känns det som om en liten del av mig dör ut.. suck. Känns som om folk bara tittar på medans jag stressar ihjäl  mig för att allt ska hinnas med och bli gjort, gud förbjude mig att få lite hjälp!

Åh, piss på detta, har sett fram emot att få gå och lägga mig och sova hela dagen med hundarna så GODNATT!




Så fridfull och go, sover på mammas filt♥



Så vacker & snäll, hjärtat smälter min prins♥




Tack för att ni kastar ljus över min vardag!
Nu ska jag dra täcket över huvudet och sova med er
tätt tätt tätt intill, min fina killar ♥


Våra Trötta Grabbar Igår :)

Charmtrollen♥





Älskar er pojkar ♥


RSS 2.0