Sen middag..

Två dagar eller snarare kvällarna så har det blivit så sena middagar.. Idag är det nästan lite extrem, klockan börjar ju närma sig 21.00 :O..

Men två dagar i rad så har jag faktiskt somnat på soffan med en filt över mig och en hund på fötterna.. Vilket är hemskt ovanligt, jag brukar inte ens kunna somna när jag ska lägga mig för kvällen.. Och sen har jag inte haft nån aptit heller, är bara törstig.. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk igen bara :( Men äta måste jag ju så därför får det bli en sen middag helt enkelt..

Ikväll blir det köttfärsås och bebis spagetti.. Har dock fastnat på blåsningen på tv3 .. Men har förberett allt i pausen iaf..

Nej vi kanske hörs av senare..

Ps. Går inte att ladda upp bilder så det blir ett trist inlägg utan bild och färg.. :( Ds.




...



Idag är jag sjukt ledsen då jag får höra ett och annat om mig som kom ifrån den jag alldra minst vill höra det ifrån.

Önskar ibland att jag kunde slå dövörat till och även stänga ner mina känslor, det gör ändå bara så ont.

Får man höra det tillräckligt många ggr så tror man på det själv i slutändan..


Promenad

Jag och älsklingen tog oss en prominix ner på stan tillsammans.. Riktigt uppfriskade och mysigt! Så skönt att man slipper dessa minusgrader även om det säkerligen kommer tillbaka :(

Hittade ett par skitläckra skor åt mig för endast 500 kr, nedsatt med X antal hundra.. Eller det var rättare sagt Stefan som hittade dom... I´m in love! Så himla snygga och även bekväma, kan behövas till våren, när den nu behagas komma.. Håller tummarna på att dom finns kvar nästa månad och inte ligger på 1000 spänn då..

Vi kom precis hem eller nästan, jag har hunnit diska lite.. Nu sitter vi här i köket och dricker varsitt glas Cola :)
Ska samla lite krafter och sen ta ut vovvarna på en långpromenad.. riktigt skönt ute må jag säga :)

Myspojkarna.. ♥


Vad gör ni läsare en dag som denna?




Middag..

Idag stod det helt still i mitt huvud, hade inte en blekaste aning om vad jag skulle laga till middag idag..
Jag slängde bara ihop lite, kyckling, gräddstuvad spenat, lök, vitlök , pasta och slängde ner allt i en gratängform och la ett lager ost över sen in i ugnen.. SATAN va gott det blev :)
Även Stefan mumsade i sig riktigt mkt.. Så det blev riktigt bra med andra ordd :) Brukar oftas bli så när man inte riktigt vet vad man gör :) hehe. Och man får inte glömma att jag ÄLSKAR spenat! Så otroligt gott!





Nu är det dags för mig för mig att kila ner i tvättstugan för pass 2 idag.. Dvs sängkläder och filtarna i vardagsrummet ska tvättas också.. Sen blir det till att vika och dona med all tvätt som redan är färdig och efter det ska det dammsugas, Stefan har sagt att han ska fixa det, hoppas det blir så, då slipper jag en sak iaf :)

Ska dricka upp min efterlängtade cola och sen kila ner igen..

Lite kul, igår när jag och Bejb var ute på långpromissen med pojkarna så gick vi knäpptysta en stund, uppenbart att vi både gick och funderade över nåt, sen utbrast vi i mun på varandra, alltså i exakt samma sekund,
- Gud jag är så jävla sugen på cocacola!
Haha, det blev ett gott skratt..



Så ser min fredag ut.. :P Hahaha..
Närå...
Men när allt är klart så ska jag tända massa ljus och mysa ner mig i soffan och förhoppningsvis så är det nå bra på TV ikväll.. Och får inte glömma att hundarna ska ut en lite längre sväng till, blev en lite kortare sväng vi nyss kom in ifrån med tanke på att jag lär ta hand om tvätten, skööönt ute också när man äntligen slipper dessa hemska minusgrader....


Vart?

Har alla komentarer tagit vägen? *Snyft*

Så trist att komma in och inte en enda besökare utav alla som kollar in här har lämnat ett litet spår efter sig.. :(

Eller är det kanske så att inläggen nu för tiden är för tråkiga?

Please tell me..




Kramar


Gårdagens mys .. <3

Efter gårdagens "rensning" här hemma.. Ner med en massa i källaren osv så blev det mys i soffan med dom bästa :) Tända ljus och underbart sällskap.. ♥



Tossen älskar att ligga PÅ Ceros :) naaw..


En Däckad Ceros efter långpromenaden .. :) Söööt!


Även Tossen sa Nattinatti vid mina fötter .. Mys!


Sen beslöt sig Ceros för att det var gos time :) Gobiten!


Sen gosades det även med Tossen som myste till tusen :)


Osminkad, mjukiskläder, That´s me :)


Bejb var väldigt inne i CSI ;) Tror bestämt att han behöver sig en klippning ..
Hans smeknamn här hemma är pudeln ;) hihi.. sööööt ! ♥


Idag har jag tvättstugan.. Inte min favoritsysselsättning men det måste göras som allt annat..
har tagit en långpromenad med pojkarna och älskade i dagens PLUS grader :D Skönt att skippa mössan :)
Men när vi väl kom ut så regnade det istället.. aja.. det blev väldigt varmt med tjock tröjor, halsduk och vantar emot slutet.. Men jag klagar inte :) Nu är pojkarna trötta här hemma.. Ceros sover på mina fötter och Tossen ligger i soffan och myser för fullt!
Det är vad som pågår här hemma just nu.. Dags att springa ner för trapporna och vidare till tvättstugan strax igen.. Full rulle som vanligt!

Ha det toppen så länge så hörs vi :)

Puss & Kram


Kärlek <3

Jag älskar verkligen min mormor.. Jag saknar henne, jag hatar att bo så långt ifrån henne.. Ibland känner jag mig så dålig som inte längre bor nära henne.. Tur att det finns telefon, vi kan ändå dela våra tankar och känslor med varandra.. Hon är så speciell för mig..♥ Hon är också den enda som talar om mamma med mig och det betyder så otroligt mycket för mig..

Mormor, du är den som står mig närmast hjärtat, tack för att du aldrig svikit mig och alltid funnits för mig trots alla mina misstag.. ♥



Puss & Kram


Hull

Hej och Hå :)

Sitter här i köket med bejbi och hundarna .. Satan va kyligt det är ute idag då, sjuuukt.. Tror t.om Ceros frös lite, fast det skulle han inte erkänna, snöö är ju the shit ;)
Ska klä på mig snart och ta mig en sväng till.. Boss är rastlös här hemma, just nu roar han sig med att klättra på köks-stolarna..Knäppskallen vår :)



Tycker att Ceros har gått ner lite i vikt, det tycker jag inte om.. hmm.. Tycker han har tappat lite, inte mkt men lite hull, inte okej.. Jag göder honom med massa mat och olja nu .. Hehe.. Han äter så glatt :) Han sitter här och stirrar på mig nu, jag tror minnsan att han vill ut och leka i snön igen.. Det blir till att klä på sig igen och hoppa ut med dom en sväng till nu :)


Ha det så bra :)


Håret

Igår så färgade älsklingen mitt hår :) Han är världsbäst på att färga hår :) hihi..

Såhär blev det iaf..Tack för hjälpen, älskoo ♥

Blev riktigt nöjd faktiskt :) *galen blick, haha*


Har precis kommit in ifrån snöstormen med hundarna.. vilket j*vla väder, helt sjukt!
Ska snart ta och äta min efterrätt , chockladpudding med grädde :) muuums.. Blev så mätt efter middagen att det fick vänta ..

När det är sånt här väder ute så finns det inte mycket att göra, jag har städat här hemma.. Nu har jag en hemsk huvudvärk.. Håller tummar och tår för att den ska gå över, inge kul att ha ont i skallen, kom från ingenstans efter middagen.

Nje nu avslutar jag! Ha en trevlig lördagskväll :)


Knäppisen

Boss har hittat sin plats för dagen.. Hehe, så jäkla go!
Han hittar alltid nya ställen och sätt att sova och mysa på :)
Och han väger..Puh..Han tror dock själv att han är lätt som en fjäder ;)


Det slutar aldrig snöa..Det gör bokstavligt-talat ont i ansiktet när man är ute och går med hundarna, snön och stormen känns som piskor..Ursch! Så vi passar på att mysa inne så mycket som möjligt.. Ceros tycker dock som alltid att det är lika kul med snö..Hoppar, stuttsar, åker och flygggger fram.. hehe..

Nu är han trött och söt .. hihi..Skönaste stilen i stan ;)


Bejb står i Duschen, Jag sitter i soffan med Boss och äter salta pinnar.. snart ska vi ut i snön igen.. burr..
Hoppas vi inte blåser bort..hehe..


Hallåå

Allt bra med er läsare?  Saknat mig? ;)

Nu var det ett jäkla tag sen jag var in här.. Har väl inte haft nåt speciellt att skriva :P Har jag inte nu heller egentligen..
Har blivit frisk nu iaf :) Bara lite seg , så som man är när man varit dålig under en längre tid..Men det är bara att hålla igång :)

Sitter här vid köksbordet och dricker ett glas cola medans hundarna äter sin middag.. Vi var och storhandlade igår och har köpt hem ett nytt foder åt Tossen nu (Allergifoder) så nu håller vi tummarna på att han blir fin i pälsen igen.. Han tycker om den iaf, tur för han de, för det kostade en heldel.. Men det är han värd!

gammal bild, men hur söta får man vara?! Älskar denna bild <3


Stefan är och hälsar på¨sin farmor en sväng, jag kunde inte följa med idag, har så mkt att dona med här hemma..Lär sätta igång med det också, jag har påbörjat iaf.. haha.. Måste ner och kollla om det finns nån tvätt tid i morgon eller nåt..


Har precis pratat med min kära mormor, jag saknar verkligen henne.. Så trist att bo så långt bort, jag hade nog mer eller mindre bott hos mormor annars.. Hehe, Hos mormor är det "Hemma" lixom..Det finns ett lugn hemma hos henne som jag inte känner nån annanstans.. Dit har jag kommit många nätter när jag bodde i STHLM.. Lär få tummen ur röven och åka ner snart!

Nej om jag ska ta och diska klart kanske.. Helt otroligt hur mkt disk det blir på 2 personer!? Diskade igår och nu känns det som om det är lika mkt igen.. gaah.. Jag vill ha en diskmaskin igen.. Fast samtidigt så tycker jag om att diska, speciellt när jag är arg, haha, bästa metoden att få mig lugn på :)

På med mössa, halsduk & vantar för det ÖSER ner snö, SUCK!



Jag Älskar Dig..♥



Ha det toppen allihopa därute! ♥

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre, kikar kanske in senare :)


Puss & kram


Tröttsamt!

Nu börjar det här bli riktigt tröttsamt!
Huvudvärk, illamåeende, halsbränna (Som jag förövigt aldrig har!) och febern har gått upp lite igen.
Tappat aptiten helt och hållet, mår illa så fort jag ser mat men lunchen måste ju lagas ändå.. Håller på att göra fisk med kokt potatis och morötter. Sitter här och dricker barocca just nu. Hoppas jag får i mig lite mat iaf, blir ju helt yr i skallen när man inte äter ordentligt. Men jag är törstig HELA tiden!

Bilden är lånad


Tog ut hundarna i morse iaf, Bejb sov lite längre än mig och jag har legat vaken så gott som hela natten så jag bestämde mig för att gå upp och ta ut pojkarna så jag fick lite luft (varmt inne).

Boss var så snäll. lillpojken, kom 3 "dumma" vovvar som skällde och morrade massa på honom på ca 5 meters avstånd men han reste bara lite ragg och gick fint fot förbi dom.. Det var tur det för jag hade sån yrsel och det är svinhalt ute, inte så kul om Boss skulle bestämt sig för att bråka tillbaka, han kände nog att jag inte alls hade orken till det idag.. 

Miljoner ton kärlek till Toss ♥


Nej nu ska jag försöka mig på att gå in i köket igen.. Hörs kanske senare!

Dom vackra tulpanerna som Stefan fick av sin Farmor när han fyllde 26 :)
Btw, min mammas favoritblomma var just tulpaner :)



Höres av folket!

Kram


Konstig sjuka

Först och främst så vill jag gratta en fantasikt kvinna som har gått igenom så mycket i sitt liv och som nu fått reda på till 100& att hon väntar sitt tredje barn! Jag känner sådan lycka för er, att erat tredje mirakel är påväg efter många om och men, hon/han har verkligen fått sin mamma att känna mycket oro, men nu har äntligen det slutliga beskedet kommit, att du faktiskt ligger i mammas mage och mår bra och jag är så glad för eran skull! ♥

Själv har jag legat tvärdäckad i över 39 graders feber, sist jag hade så hög feber var när jag var liten.. Fy attan så dålig jag varit! Som tur är så gav det med sig nästan helt efter ett dygn, gårdagen var jag bara uppe 3 timmar på hela dygenet, jag tvingade först upp mig och tog ut Ceros för att sen däcka igen i sängen och älsklingen fick inte upp mig förens 20.00 :O DÅ är man riktigt sjuk! Lyckades hålla mig "uppe" dvs liggandes i soffan i ca 2 timmar innan jag släpade mig till sängen igen och somnade om lika fort som jag la mig.
Huvudet kändes som en bomb som skulle explodera, halsen var sjukt smärtsam och varje led och muskel skrek utav värk. Kan inte beskriva det med andra ord än, HEMSKT!

Imorse tvningade jag mig upp och skulle bestämt ta ut Ceros själv, vilket jag lyckades med och det fick mig att känna mig riktigt stolt! Febern har gått ner till 38,3 och muskel o led värk är nästan borta. Tack gode gud för Treo och Panodil. Jag har också tagit ut Ceros själv varje promenad idag, diskat och lagat middag, har inte sån jätte stor aptit men jag fick i mig lite kyckling, ris och sås, bättre lite än ingenting alls.

Vet inte riktigt vad det var för " sjuka" jag fick igår, det började komma lite på Stefans födelsedagsfika, då började jag må illa och fick en hemsk huvudvärk och somnade så fort jag la mig i sängen på kvällen och sen kom jag som sagt inte upp dagen efter.
Klarade varken av ljus eller ljud.. Ursch.. Påminnde hemskt mycket om hjärnhinneinflammtion som jag hade när jag var 15 eller 16.. Men det blev värre för varje dag och nu blev det ju bättre dagen efter så jag tror inte att jag ska behöva gå igenom den plågan igen, då hade jag ju knappast stått på benen idag.

Därfär uppdaterade jag iaf ingenting igår, jag rörde faktiskt inte Datan en sekund igår, klarade inte av ljuset.

Tänkte bjuda på lite bilder från Stefan födesledagsfika iaf.

Bröderna Holappa! :)


Älsklingen, Niklas och Sirpa (svärmor)


Johan, S´Farmor och bejb!


Jag & födelsedagsbarnet..♥


En av S födelsedagspresenter, sååå fina!


Och dessa (3 stycken) Passar perfekt till grardinerna i v-rummet :)


Och Stefan fick även en egen tekopp :) Han är så stolt över den ;)


Nu ska jag ta det lungt en stund så jag inte blir dålig igen, ska ta tempen igen om en stund och se om den gått ner lite till. Ska även ta ut min lilla pluttCeros en sväng till snart, just nu ligger han här brevid mig i soffan och sover så sött...

Hoppas alla har en trevlig fredagskväll. För mig blir det en väldigt lugn helg. Vill verkligen inte bli sådär dålig igen som jag var igår, då är nog vila den bästa medicinen tror jag..

Ha det så bra!

Kram


Födelsedag :)

Idag fyller mitt hjärta 26 år :)
Grattis min ängel.. ♥



Ska ha födelsedagsfika lite senare med svärmor, Stefans farmor och hans bröder.. Trevligt!

Så här har det bjudits på frukost på sängen med sång och allt som hör till :) hihi.. mysigt! ♥

Bejb har fått sin födelsedagspresent tidigare, en Ipod som en del av oss i familjen gick ihop och betalade.

Idag ska det bjudas på Kaffe, cola, bullar och kakor.. gott!

True Love..


Jag uppdaterar senare!

Jag lär klura ut vad jag ska laga till middag idag också..

Nåt tips?

Puss


Hej hopp!

Känns som jag hunnit med en hel del idag redan faktiskt och det känns såååå skönt!
Nu senaste timmen har jag dock suttit i soffan, svarat på komentarer och kikar på tv där i mellan ;)

Men jag har varit ute med Ceros på en härlig promenad, för vilket underbart väder vi har idag! Eller vad säger ni?
Solen skiner så härligt! .. Tänk om bara snön ville försvinna så skulle det vara PERFEKT!

Lagade till lite lunch också, fick bli köttfärsås och spagetti idag, gotta!
Och sen ha rjag tagit mig en dusch och fixat iordning mig.

Väntar på att min hår ska torka så ska ska jag kila ut en längre sväng till med Ceros, vill inte gå miste om denna härliga dag! Ceros är på strålande humör idag han med, rullar glatt runt i snön och tokryckar efteråt som den lillabuse han är!

Imorgon är det ingen vanlig dag för det är Stefans födelsedag..

Stefan på Gotland sommaren -09


Vi hörs av senare, ha det toppen så länge!

Puss & Kram



RSS 2.0