Nu är den häääär!

Min otroligt vackra bröllops klänning är hemma nu :) 
Efter 2 veckor av väntan så är den äntligen här !

Satte på mig den en snbbis när vi kom hem och stefan uttryckte sig bara med ... WOW... hihi.. Och sen fick jag höra hur vacker jag var i den :) 

Jag har välden bästa fästman! Är så lycklig för att få bli din fru..   <3 

 


värmebölja...

jaa det kan man luuuuungt påstå.. Eva jag och mysan kilade ner till Piren och solade, vi tog oss ett dopp oxå :) hehe, skit skönt! Jävla eva som stänkte ner hela mig så då hoppade jag i för att "dränka" henne, men jag missade henne.. hahaha.. gissa om vi asgarva :P Sen hann ajg bara torka inna jag var tvungen att gå hem och bisikta lägenheten, och fick höra att JAG skulle stå för skadorna som DOM stämt R på ... :S icke sa nicke, aldrig i livet svarade jag, ni har ju stämt honom på ca 6000 kr i samma rättegång som min så den går jag inte på inte.. Men de hade han ingen aning om, de4t var en annan förvaltare som jag hade kontakt med när detta inträffade och han var på semester nu.. HUr som helst så var det inga andra skador än dom på lägenheten :) Pratade även med honom om våra hemska grqannar!!!!

Sen när det var klart så la jag mig faktiskt och vila typ en kvart .. För att sedan åka till svärmor på grillning.. Bejbi satte upp lister i Johans rum medans vi låg i varsinn solstol och stekte och tjattrade lite :) Häääärligt :)
Sen åt vi en riiiiktigt gooooooood middag :D Mums mums.. Tiden flög iväg och vi var tvungna att kila hem till pojkarna här hemma.. Blev bjuden på ett glas rött vin  till maten och till min förvåning så va det gott :) Är mer inne på vitt vin i vanliga fall :P
Med oss fick vi jordgubbar :) Tackar för en trevlig kväll :D

Nu är hjärta och handlar lite smaskens gott på prix :) Sen blir det en dusch coh film, solen tog all vår energi idag :P hehe..

Får se vad som händer i morgon, kanske ut till Valbo till Yasssin.. Får se vart strömmen leder oss :)

Puss å Kram alla där ute ♥

SOL SOL SOL :D

Jaaaa va underbart :)
Ska snart ut och steka lite, hehe..
Har besiktning på lägenheten här idag & bejbi kommer hem :)

Nu har älsko gjort en av sina nya tatoos :) En lotusblomma på halsen, jättttefin :)
Han har sisådär 3 kvar tror jag .. :/ Som är bestämt iaf :)
Själv är det min tur :P En tattoo till minne av min mamma, japp!

Har varit dålig på att skriva i bloggen, I know.. Men jag har så mkt annat att göra hela tiden och i detta väder, vem vill sitta vid en data?? :P

Jag och hjärta ska åka till svärmor och äta idag :) trevligt trevligt :)
Sen tror jag vi bestämt en kvällspromenad med hundarna ner på piren och piknick i morgon ;)

Nej nu ska jag stuttsa in i en dusch och sen ut i SOOOOOOOOLEN :) Wiiiiiee..


Älskar min Stefan <3 Och våra bustroll:) <3

Btw, idag ringde dom, min klänning har kommit :) Brölllop nästa ! :) 

Blåser ivääääg...

Ursch vilket väder, regn och storm.. och de har regnat hela helgen, skit tråkigt!
Jag har dock blivit lite bättre :P Kan ju bero på att man håller sig inne..

Igår var vi över till Eva innan vi var barnvakt åt myan, och jag visade Bejb dom URSÖTA kattungarna..
Och tro mig, det dröjde inte många minuter innan han satt med min favori i handen och gullade :P
Den är såååå berårande söööt!!

Nu blir det en lugn kväll.. Saknar älskling!

Ska lägga mig och kika på tv nu..

Bye Bye :)

Barnvakt :)

Åt lilla My har vi varit sen kl 16.00 :) Nu kom Eva och hämtade lilltjejen..

Varit mys pys <3

nu ska jag och bejb laga mat, hej å hå

Sjuker..

Tror jag har eller håller på att få bihålsinflamtion :( jag vill inte!

Idag kommer min prins hem :)
Längtar.. En hel helg med min älskling :)
Blir myspys idag, skumbad :D

Hoppas jag blir bättre, vill inte vara en sjukling när bejb e hemma..

nej nu gör de för ont i huvudet och ögonen av datan..

Bye bye..

Fin fint ! :)

Nu har vi fått vår nya kyl och fry, jättefint :)
Känns lite onödigt med tanke på att vi ska flytta men ändå :P
Grabbarna fick komma ut och hälsa oxå, tyckte de var jätte spännande :P haha.. Men dom var mest i vägen så dom gick gå å lägga sig i sovrummet sålänge :P

När dom tog bort det gamla kylskåpet så pasade jag på att kasta mig ner på golvet och skrura ren, haha, måste trott jag va knäpp :P Men fint blev det :)

Har hunnit med en massa idag, tvättat 2 masikener, diskat, städat osv.. Var preci ute i regnet ,med pojkarna en sväng :) Nu ska jag kolla på Våra bästa år.. haha..

Sen kila över till Eva när hon kommer hem..

Bye Bye <3

Vet inte om jag hinner träffa älsklingen idag :( Isåfall måste jag låna evas busskort och följa med honom på möte, vilket jag inte har nåt emot alls :) Håller tummarna för att hon inte behöver de då :)

Älskar steffffen <3

Gooood morgon :)

Vaknade 5 i morse och klev faktiskt upp till min och resten av världens förvåning :P Hundarnaq var dock inte me på noterna utan gosade och sov vidare i sängen, käkade frulle, tog en dusch, noppade ögonbrynen, gjorde mig iorning och sen väckte jag grabbarna så vi kunde gå på promenad :) inte en människa i sikte :P
Sen va det hemåt och grbbarna fick frulle dom oxå.. NU sover dom igen.. hmm, vad ska jag hitta på?
Ha redan satt på en maskin med tvätt.. nu är det bara att invänta dom som ska komma och byta kyl och frys idag nu på morgon hoppas jag så jag kan kila över till Eva sen och ringa runt och leta efter mig klänning!!!! Har 6 butiker att ringa som KANSKE KAN ha den i min storlek.. håll alla tummar, tår och tassar för det gör vi här hemma :)

Nej nu ska jag klippa Ceros klor!

Hej å håå..

Lova you Steff!


P.s Barn växer upp så fort, fick bilder på HUgo och Meja idag som jag satt barnvakt mkt åt när både dom och jag var yngre :) Skojj att se och låt mig tillägga, dom har vä'rldens bästa mamma! Jag bara AVGUDAR henne!

Here come´s the kids :)

Solen??

Vart är du, solen?
Det är tråååkigt med sånt här väder, hundarna blir blöta och skitiga av regn och rusk! det blir atomatiskt som en sandstrand här hemma på golven :/ Hoppas att det klarnar upp lite framåt eftermiddagen iaf..

Bejb är med sin bror Niklas en sväng nu :) Kul att dom börjar umgås tycker jag :) Och det tycker nog dom båda oxå, vet att Stefan tycker det är jättekul :)

Igår kväll tog vi hundarna på en promiss i skogen med den nya leksaken :)
Hittade ett perfekt träd för Bossen att hoppa och stuttsa i :)
Vi tog ett gammalt koppel och kastade över trädet och på kopplet fäste vi leksaken, JESUS så kul han hade :P Ceros fick oxå prova, han tyckte de va skoj han me :P Men Boss fick vi kämpa med för att han skulle ge med sig på stutet, han har sån egenvilja och är sååååå envis :) Precis dom egenskaper som man vill ha i en pittbull :) Sen är han även hur snäll som helst :) Det enda han inte gillar är katter.. dom är inte till för annat än att vara arg på enligt honom!
Grabbarna sov gått inatt efter allt bus och träning :)

Nu tjajar lilla Bossen på  att få kila ut en sväng så nu måste jag dra.. hej å hå :)


Smarta oss :D

Nu har dom varit och kikat på lägenheten, pustar ut över att dom alla tre var hundmänniskor och bedårade våra små bustroll som tävlade om uppmärksamheten :)
Ceros raka vägen fram till mannen och Bossen höll sig till kvinnorna :)
- Klappa, gosa, titta på mig! hihi.. dom är väl bara för söta!

Snart kommer mitt hjärta hem igen, längtar..
Har varit trött hela dagen, sov som sagt dåligt och sen jag gick upp har det varit fullt ös på mig, städa, ut med hundar m.m.. Tyvärr tog energin slut helt runt 15.00 och jag blev lite små tjurig :( Och jag ber tusen gånger om ursäkt till min älskling som fick stå ut med mig då :( Förlåt min älskade!  Inte för att vi är osams men jag fick så dåligt samvete, måste bli bättre på att tygla mitt humör när jag är trött eller liknande :/ Bättre har jag dock blivit, fått mkt beröm från bejb :) Men idag tog den dåliga sidan över för en stund och jag mår så dåligt efteråt. Jag menar verkligen inget illa.
Men jag tjatar och gnäller.. bläää på mig vid dom tillfällerna!
Får gottgöra älsklingen när han kommer hem :)

Idag fick vi en briljant idé,
Vi gjorde våran egna kamptrasa till Bossen (och Ceros ) men framförallt till Boss.
Vi tog ett lakan, rev det i 3 stora delar och rullade dom sedan och efterdet så flätade vi ihop dom det hårdastre vi kunde :)
Den vart fin, läcker och framförallt hållbar!! Boss har slitit, bitit, tuggat, släpat och kastat omkring den men den ger dock inte vika för nåt :) Den är dessutom väldigt mjuk och skön för oss att hålla fast i medans grabbarna drar :)
Varför lägga pengar på någonting vi kan skapa själva?
Känner oss så duktiga så :P hihi.. Båda hundarna blev  superglada när den var klar och Ceros var först och snabbast att hoppa upp, hugga tag och dra, haha, kort därefter förstod Boss hela grejjen och vi kom fram till att det var bäst att fortsätta leken utomhus så Bossen fick följa med ut på åkern (Vi tar dom en åt gången, vill absolut inte ha något bråk om den nya roliga leksaken) Boss tyckte det var såååååå kul!! :) Han tog tag och Steff snurrade honom hela 10 varv och Boss visade inga som helst tecken på att släppa taget, tvärtom, det var stefan som gav upp, haha, det blev lite  tungt och han blev helt yr .. haha.. Andra gången orkade Steff bara 8 Varv men Boss hade nog klarat säkert 20 till :P Och heeeeela vägen hem så ville han att jag skulle hålla ena änden, och han i andra. det slutade med att vi fick lura av honom, haha.. Den kan oxå hängas i träd, slitter grenar bli förstörda osv, vilket är Boss favorit sysselsättning :P Ceros går hellre i in egna värld och rullar i gräset och njuter, helt ointresserad av vad Boss pysslar med för tokigheter enligt honom :p GOBITAR!!!!!!

Har lovat Ceros att kila ut med honom ikväll så kan får leka med den nya populära leksaken :)

Nej här avrundar jag .. Hej och hå :)

Älskar min lilla familj, Stefan, Ceros och "lilla" Boss ♥

Stolt..

Över min vän Angelica som jag känt i många många år nu :)   ( Kika hennes blogg på mina länkar)

Fortsätt kämpa stumpan! ♥


 Crazy times! haha, men SATAN va kul vi hade :D

" - Sätra Gänget Palla Inte Trycket ;) "

Godmorgon :)

Inatt har jag inte sovit nå vidare alls.. bläää.. Vet inte varför men jag vaknade hela tiden..
Sista gången jag vaknade var runt 8 och då klev jag upp och tog ut pojkarna på morgon pronmenad..

Idag kommer kvinnan och kollar på lägenheten, verkar som om Bossen får vara hemma iaf, hon var iaf hundvan och inte hundrädd, men han blir såå otroligt glad att det blir lite överdrivet :P så lillpojken får nog ha koppel på sig ( han brukar inte ha det, men när det kommer folk man inte känner så känns det kanske mer avslappnat för dom)

Har enentigen ingenting att städa .. Tänkte dammsuga och skura av golvet i vardagsrummet bara och hon kommer inte förens fem halv sex å jag har god tid på mig :)

Längtar massor tills älsklingen kommer hem idag :)
Vi både känner verkligen att vi kommer varandra närmre och närmre för varje dag som går, lyckligare kan jag inte vara som har min älskade Stefan! <3

Vi har inte mycket,
Inte pengar  osv,
Men vi har känslor, äkta känslor,
Vi har varandra och det är vad som räknas här i livet,
Vi har lyckan att ha varandra och det är inte alla som har det inte .. ♥ 


Han..

Får mig att känna äkta lycka,
Får mig att känna äkta kärlek.
Får mig alltid att le.
Får mig att älska som jag aldrig tidigare älskat!

  Vi pratar i telefon :)


Jag Älskar..

 Bejb på Gotland! ♥

Härligt :)

Ja det har varit såå härligt hela helgen med min prins :)
Dock varit mindre fint väder.. *blä & Burr* Men vi har haft det trevligt och mysigt ändå :)

Igår blev det ett mysigt bad med massa skum och tända ljus, 2 nya filmer, en skräckis, och precis när den va slut så började de att banka hysteriskt på våran balkong mitt i natten :S Men vi har våra aningar om vem som ligger bakom detta..
Hur som helst så åt vi en jättegod middag tillsammans som bejb lagade ;)
Sen käkade vi melon till filmen som Stefans mamma kom förbi med i fredags tillsammans med lite andra matvaror *tusen tack* :)

Idag vaknade jag av att min älskling kom med en kopp te på sängen *SÖT* :)
Jag somnade dock om nästan direk :( förlåt.. Vaknade ca en timme senare och då hade papsen tagit ut sönerna på promenad och dom hade lekt som dårar på ängen.. Skönt att få slippa gå upp för en gångs skull med hundarna varje morgon.. Stefan är så go och låter mig sova ut på helgerna så tar han grabbarna :)
Sen låg vi mest och myste och pratde om allt och ingenting :) Bara ÄLSKAR den människan nå så otroligt mycket!
Nu på eftermiddagen så följde jag med hjärta på möte, även denna gång rann tårarna.. hmm.. Det var en helt otrolig upplevelse..

Efter mötet så åkte vi hem till svärmor och blev bjudna på en jättegod middag, var jätte trevligt :) Vi kunde dock tyvärr inte stanna så länge för Bejb var tvungen att vara tillbaka till halv 7 .. så vi fick skjus hem av Sirpa (Stefans mamma).

Nu har min älskling åkt :( Även fast jag vet att han kommer hem i morgon på dagen så gör de ont .. Vill sova med honom varje natt.. Men de är bara att kämpa vidare, vi klarar allt tillsammans :)

Precis innan hjärta åkte så ringde det en tjej till mig som ska komma och kolla på lägenheten på tisdag,
Blev dock en liten miss då Steff glömde att han hade möte kl 17.00 preci då hon ska komma :S Vet inte hur vi ska lösa det, vore skönare att visa lägenheten utan två stormglada hundar :P Men de ordnar sig :) Kanske kan fråga Eva om hon kan knalla ut en sväng iaf med Boss, Ceros är juh som sagt lite lungare :P

Nej nu ska jag dricka upp mitt te och ta det lungt en stund, var preci ute med pojkarna och dom har käkat middag så nu är det lungt i huset :D hihi..

Älskar min fästman mest av allt ♥

  < -- the man in my life ♥


Underbara Systerson <3



Min lilla GOBIT blir hela 3 år snart :)
Åh, minns när du var alldelses nyfödd, 6 veckor för tidigt.. du var såå liten, så vacker, som en docka.
Alla nätter när jag gått med dig fram och tillbaka tryckt emot mitt bröst och du har somnat in. Så mysigt!
Och nu har du blivit så stor, min lilla Modi har blivit en stor fin pojke! Älskar dig, trollunge! ♥

Hamodi <3

Älsklingen min :)

Står och lagar middag till oss nu :) Ikväll blir det kycklig med färskpotatis, igår var det äppelmarinerat kött.. mums :)
Skadade min arm igår, ganska ordentligt, eller snarare armbågen, det smäll till i hela armen så jag har tur att bejbi varit hemma hela helgen så jag har sluppit att ta båda hundarna samtidigt..

Igår hade vi mys pys med te, levade ljus i hela sovrummet, chips, dipp och en ruskigt bra rulle :)
Heeeelt underbart :P
Nej nu väntar middagen..
Pusssheeej

Älskar dig Stefan <3

Powerwalk..

Japp en timme tillsammans med hundar och fästman :)
Superskönt och mysigt..
Såg en orm nu igen :) Ormen Gustav fick han heta.. Boss var dock  så upptagen med allt annat än ormar idag så även fast Stefan försökte få honom att se den faktiskt rätt stora Gustav men med mindre lyckat resultat.. :P Han hade fullt upp med att spana på allt annat än Gustav som slingrade sig iväg in i buskarna :)

Ceros skulle äta upp en skylt, haha, tokstolle, sen blev han jätte glad och fick tokryck :D Sötnosarna :)
Vi satte dom utanför affären och preci varenda person som gick förbi dom log med hela ansiktet och pratade bebis språk med våra små herrar :P  hihi..

Ceros fick dock en väldigt fin komentar av ett äldre par som kom ut,
- Oj vilken vacker hund, se bara så fin han är, undar vad han är för nån ras :)
Jag stod dock med Boss då så jag kunde inte svara dom :( Men jag tackar hjärtligt för komentaren här även om chanen är vääääldigt liten att dom läser detta :) Alltid skoj att få höra fina saker om sina vovvar :)
Btw, han är 75% Rottis och 25% Schäfer :)



Bossen fångade allas uppmärksamhet med att yla efter oss, hihi.. Speciellt en dam som stod brevid honom vid bankomaten och skulle ta ut pengar, Stefan stod innanför och väntade på mig när han såg att damen minsann böjde sig ner och pluttenuttepratde med lilla Bossen som dock var totalt ointresserad då han bara ville att mamma och pappa skulle skynda sig ut till honom :)





Jesus så vi älskar er, våra små bustroll.. ♥


Nu är dom trötter både två och sover så mysigt här brevid .. Eller iaf Boss, ligger utsträckt brevid mig i sängen :)
Ceros har placerat sig själv under sängen, hihi, vilket han ofta gör då han tycker det är varmt, vill vara ifred eller är allmänt tjurig för att mamma tar fram klosax eller nåt liknade (Men han är jättesnäll att klippa klorna på, men vill helst slippa undan ) :P Hans pappa gör precis likadant, ganska kul, har faktiskt en bild på Ceros far när han ligger under sängen hemma hos uppfödaren, nu ligger han dock där för han tycker det är liiite väl varmt.. :)

Ceros Pappa, Max 50% Rottis 50% Schäfer ! urtrevlig hund! ♥



Vi har ännu inte beställt någon laddare till kameran, där med inga nytagna bilder på vovvar och oss :/
Men de kommer :)

BTW :)

Ett stooooort grattis till min älskling som fick sin 90 dagars bricka igår :)
Jag är så otroligt stolt över dig! ♥

Men HERREGUD!

Jag och älsklingen låg och kikade lite på tv nu på kvällskvisten och vi fastnade på Paris nya "porgram"
Aldrig nånsin har vi nog himlat med ögonen åt nå dygligt, snälla människa.. snacka om en riktig diva,
Det var verkligen vidrigt att se, så hemskt patetikt att vi inte kunde sluta kolla, skaffa sig sin nya bästa vän genom tv?!?! Har människan varken självrepekt eller nåt annat än sig jälv i huvudet?

Sorry, Paris, men du gör bort dig så jävla totalt!   Snacka om patetisk människa... Tycker verkligen synd om dig och dom stackarna som måste stå ut med dig.. OMG!



Mamma
Jag tänker på dig så otroligt mkt just nu..
På allt jag går miste om, allt du går miste om, allt vi går miste om tillsammans.
Och bara för att han skulle ta ditt liv?
Det finns ingen logik i nånting just nu..
Jag saknar dig,
Jag gråter och gråter,
Men egentligen förjäves, för du kommer inte tillbaka bara för att jag gråter, deppar och sjunker rakt ner..
Nej du är borta, men du lever i mitt hjärta nu och föralltid,
Att du inte får tå vid min sida på mitt bröllop,
Det hugger tusentals knivar i mig,
Att du aldrig får träffa min älskade Stefan , Även om jag är säker på att du vakar över oss,
Att du aldrig får träffa Ceros, den lilla busen som jag haft vid min sida i 4 år nu, hade det inte varit för dig så hade jag aldrig haft honom..
Mamma, jag vill ha dig tillbaka.. Vet att det är en omöjligt bön men jag kan inte låta bli att be..
Jag älskar dig så otroligt mkt, hade verkligen behövt dig, din kärlek här hos mig nu..
Snälla, låt vinden vända..

♥   ♥   ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥           
Vila i Frid.. Jag älskar dig! 


Pappa
Denna gång, den här gången, jag litade på dig, jag gjorde det helhjärtat även fast mitt huvud sa åt mig att inte göra det, men jag valde att lyssna till mitt hjärta.
Och se vart det ledde mig? Bara se?! Öppna dina ögon för en gångs skull istället för flaskan och SE hur du faktiskt krossade mitt hjärta!
Jag skulle aldrig ha öpnnat mig igen, jag hade varit stängd för dig i 22 år och tänkte att det var dag att ge dig en chans?
HA, vilket jävla skämt, denna gång är du bortgjord ordentligt, ring mig inte om 3 månader och försök att lura i mig samma lögner igen för det slutar med att jag kommer hälsa på dig, men jag svär på min mors grav att det INTE blir det besök du hoppats på, nej jag kommer låta dig se in i mina ögon och jag kommer att tala om exakt hur du krossat, svikat, sårat och påverkat mig under 22 års tid, jag är ledsen men jag är trött på att försvara dina handlingar. Det är lut med det, Jag är vuxen nu, jag vet att det inte är mitt fel, men ändå, du kommer åt mig, fast jag inte vill! Du gör mig arg, på dig, på allt runt omkring mig så snälla gör mig en enda tjänst, lämna mig ifred, hör inte av dig mer. Jag ber dig nu snällt att av ren respekt säga farväl till den som en gång var din dotter..

Jag behöver inte dig,Jag behöver ingen sån, det misstag som jag gjorde, det gör jag inte om,Jag behöver inte din såkallade kärlek, jag bryr mig inte längre hur du har det, Läs här nu mina rader, jag bryr mig inte om hur du tar det!

Jag älskar dig, jag hatar dig, jag saknar dig men ändå inte, det du alltid gör emot mig är att knäcka ett hjärta på mitten, Se dethär som en relation som dog, kanske bäst för oss två, Jag är trött på din "kärlek", jag är trött på känslan, Är trött på att bli sviken, är trött på att bli ensam..

Farväl  TILL MIN SÅKALLADE FAR....







Miljoner tack till min älskade Stefan som står vid min sida, peppar, stöttar och torkar mina tårar. Inget ska nånsin skilja oss åt..
 Jag älskar dig, min prins..

 ♥
                                    Så Äkta Så Äkta

Helgen med Ängel <3

Underbart att få ha min älskling hemma heeeela helgen :)
Har saknat att somna och vakna tillsammans med honom såå mkt!
Nu har han åkt tillbaka :( Men vi ska ses imorgon som vanligt :)

imorgon blir det solning medans bejb gymmar :)

Ifredags var vi nere på stan, Stefan gymmade och sen tog vi en tripp på san och kikade, Bejb köpte en keps och jag en borste :)
Sen överraskade älsklingen mig med en jättttefin bikini :) Jättesöt, rosa :) Tusen miljoner tack till bejbji :)
Åkte och handlade hundmat och lite käk oxå med Stefans mamma..
Kvällen avslutades med myspys <3 Massa av det :)


På lördagen kom Niklas (Stefans bror) med Nova (boss mamma). Niklas har tagit över nova då vi inte ville ha slagsmål mellan Ceros och Bossen :( Tråkigt, hon är verkligen superfin! Men Stefan tog ju en kull på henne så vi har juh Boss :) Och så har hon det juh jätte bra hod Niklas m familj. Kul att kunna träffa henne ibland :) Skönt att dom är kvar inom familjen, annars hade hon fått stanna hemma med oss och grabbarna blivit kastrerade, helt klart!
Sen åkte vi in till stan, Stefan tog ett snabbt gympass och jag solade under tiden :)
Fortsatte ner på stan och hittade dom PERFEKTA skorna till bröllopsklänningen och även en ur söt liten väska :)
Blev en pizza var till middag :P Vi var båda helt slut... Jag var helt klart tröttare än tröttast.. somnade ifrån filmen vi laddat hem och hela alltihopa.. haha..

Min dag har varit mindre kul :( har mått illa så gått som hela dagen, helt matt(snarare dom 5 senaste dagrna) och har faktiskt legat nästan hela dagen .. värdelös.. Älsklingen har varit så mysig och tagit hand om mig, tillslut lyckades jag ta mig in i en dusch och diskade lite medans vi lagade mat  tillsammans.. mums.. Sen var älsklingen tvungen att åka tillbakka :( Men i morgon ska vi ses på stan och jag ska sola och bejb träna.. avslutar med de..

Detta inlägg skulle publicerats igår men upptäckte nu att de icke blivit så :S slänger upp de idag istället!

RSS 2.0