Kärlek..

Idag var jag och hämtade ut våra förlovningsringar, Dom är såååå fina :)
Så inom kort (säger inte när, blir en överraskning för er) sker förlovningen, den mest romantiska och underbararaste som nånsin skådats :)

Sen blir det bröllop till sommaren :) Jag är världen lyckligaste kvinna!

Nu ska jag vila en stund, är fortfarande krasslig och vill vara helt frisk när min man kommer hem..

Älskar dig Stefan Holappa <3

Btw, Stefan chockade mig igår minnsan, hihi. han ska juh göra en ny tattoo, på halsen eller handleden, och igår berättade han att han ska skriva mitt namn :) Blev jätte generad.. och jättttte jätte jääättttttee glad! Du är bara för go , älskling. Jag känner mig å otroligt hedrad så ni kan inte ens i er vildaste fantasi föreställa er..

faaaan!

Inte du Daniel, inte du också! Jag blir tokig! Jävla vidriga snutar!!!!!!!!
Tur att du har samma advokat som Älklingen hade, den bästa i gävle, vi håller tummarna för att du blir släppt!



Zanna Älskar sin underbara Stefan!!!!

Wiiiiie!!!

Yes vilken dag, håller tummar och tassar här hemma för drömlägenheten :) Ligger 1:a nu med mina köppoäng.. wiiiiiee :) Uteplats och allt, perfekt för våra små trollungar :) Jag hoppar av förväntan och det gör Stefan me (Kankske inte stuttsar runt som en galning som mig men ändå) haha :) Hoppas hoppas hoppas vi får kolla på den snart så vi kan tacka ja :D

Det klart du ska få höra allt om giftemålet, Sara. du och Indra MÅSTE vara med juh :) Vi får prata i morgon.. Ska sova en stund nu medans Stefan är på möte.. Sov 1 timme inatt eller aa i morse, kunde bara inte sova så jag satte igång och städade hela lägenheten istället :) Sen sov jag ca 40 min med hundarna tills min syster kom förbi och fika lite, hon var helt chockad över vilken annorlunda hund Boss hade blivit :) Han hälsa snällt och gick och la sig sen.. hihi.. Nej nu ska jag vila nån timme. 

Eva är så pass sjuk att hon kanske måste läggas in på sjukhus så då får jag lilla My att ta hand om :) Inget mig emot, älskar barn och Myan är bara så underbart go :) Och det var bara jag som fick sova med henne, ingen annan, det var noga för lillan.. hihi.. Stackar eva :( Hon är jääättte jätttte jätttte dålig :( Får hoppas att hon slipper åka in. Jag kommer ändå lämna och hämta My från dagis och ta ut deras hund m.m. För ska hon ut och springa så blir hon aldrig frisk. Så jag har förbjudit henne ! Nu är det JAG som sköter det, hon ska vila och bli frisk. PUNKT SLUT!

Nu måste jag vila iaf.. är inte helt frisk själv men långt ifrån lika sjuk som Eva.. Tacka gud för att någon av oss är friska, hur skulle det annars gå med alla hundar, katter och barn.. Men nu vart jag så förväntansfull att jag knappt kan sitta still :) 


Älskar min blivande Make. På torsdag är ringarna klara :) <3 Jag är världens lyckligaste!
 

Underbar dag på stan med Mannen :)

Ja med mannen i mitt liv.. :) Vi åt en mysig lunch och sen vandrade vi hand i hand omkring i det strålande vädret.. Hur underbart som helst.. En massa ton med mys heeela tiden! Han är verkligen den mest underbara, romantikaste, roligaste, trevigaste, finaste, sexigaste och snällaste blivande make man bara kan ha, så jag kan skratta mig lycklig över att vi valde att vara med varandra och lät eller låter ingenting  skilja oss åt, nånsin <3 Detta är äkta kärlek, det är så äkta..
Han är det bästa som har hänt mig, han tar mig för den jag är, han har fått mig att börja leva igen efter allt jag gått igenom, han är som en ängel sänd av gud.. Giftemålet närmar sig, det pirrar i magen :) hihi.. Jag och Eva planerar lite då och då, det ska vara ordentligt gjort, inget bara haffs haffs, nej nej, här står vi på stort :) Så länge våra nära och kära är där så kommer det bli perfekt! Ingen tvekan om saken, VI ÄR MENADE FÖR VARANDRA <3 Älskar dig min gobit <3


Zanna Älskar Sin Underbara Sambo/Pojkvän/Fästman (hihi) Stefan Holappa!


  



Barnvakt :)

Nu har jag suttit barnvakt åt lilla My medans Eva var hos läkaren, nu har hon dubbelsidig lunginflamation :( Stackars :(
Var mypys att umgås med Myan iaf, hon är väl bara för go den ungen :) hihi.. En kopia av sin mor , skinn på näsan minnsan :) Men alltid trevlig, väluppfostrad och allmänt superduper underbar! Älskar lilla My verkligen :)

Pratade med Bejbi nyss oxå :) Längtar som en tooook till i morgon :) Känns som en evighets evighet sen vi träffades juh.. Men nu kommer han snart till gävle och får vara hemma med familjen här igen, fybläää vad vi saknar honom!!! Pojkarna kommer bli alldeles galna när pappa kommer hem igen :) Får nog låta dom hälsa en i taget så det inte blir en massa svartsjuka osv .. :) Boss har blivit sååå stoooooor :D hihi, Stefan kommer få en chock :) Och vilken skillnad på vovve :) Häromdagen när vi var ute så kom en granne med sin lilla snobbiga hanhund, stannade bara en meter ifrån Boss och började prata, Hans hund både morrade, skällde och reste ragg, men jag sa bara åt Bossen att sätta sig ner och där satt han, tyst som en mus och bara tittade, tillslut vände han t.om bort blicken från den andra hunden och tyckte att vi skulle vandra vidare :D Blev stolt som en Tupp haha :) Lika cool i sättet som Ceros juh :)

Nej nu ringer älsklingen igen, så nu får jag avsluta.. hej å hå!

Älskar Stefan <3

heeeej heeeej

Sommar och sol :) Imorgon får jag träffa min älskling :D Ska bli så myspys :)
Jag älskar dig såååå mycket min ängel <3
Ses i morgon bejb! Pussssssss


Vacker dag :)

Gud vilket underbart väder det är ute! :)
Varit på långpromenad med mina pojkar, helt underbart :) Daniel tog ut Boss på en promenad idag och tränade lite, hade gått jättebra och Bossen var helt slut :P Sitter och pratar med min älskling nu, han var oxå jätteglad att Daniel hjälpte till med Boss idag.. Nej nu ska jag prata vidare med maken.. Pusssheeeej

Där fick ni:P

Dagen har faktiskt varit näst in till perfekt :) Gårdagen var iaf heeeelt perfekt :D Nu fick mina grannar så dom teg, ÄNTLIGEN.. ett jävla tjafsande om hundarna.. Tack gode gud så kom ÄNTLIGEN djurskyddsnämden och plinga på igår :D Och mycke riktigt, inget fel alls på hundarna, tvärtom, dom var, sociala, trevliga, musklade, fint hull, glada, positiva m.m.. :D Dom var riktigt upprörda på grannarna som gått ihop sig och smidigt sina lögner och sa att nästa gång någon säger nånting så skulle jag kontakta dom och så skulle dom personligen ta tag i det då dom konstaterade att hundarna inte kunde ha det bättre och var väldigt trygga i sitt hem och i sig själva :) Dom pussade och gullade med mina båda små troll här hemma, ville knappt gå härifrån, haha..  Kändes helt underbart och jag nästan ville hoppa av glädje när dom kom, för nu har jag svart på vitt att mina hundar sköts utmärkt :) *stolt* hehe.. Mina små trollungar, dumma folk ska icke få vinna över oss, nope :) Jag har ingenting att dölja så är bara oerhört glad över att dom kom hit och jag fick masssor med beröm :) Hehe.. Tyckte jag var så duktig som orkade med både vovvarna ensam :) Duktig och duktig, det vill jag väl inte påstå, jag gör det med glädje, jag gör det för att jag vill och för att jag älskar dom båda nåt extremt :) Dom knäppte kort på bustrollen som snurrade runt här på golvet och lekte som galningar, hihi.. Skulle få kopior på bilderna oxå för hon tyckte att dom var sååå söta och charmiga :) Ceros blev överpussad av dom, Bossen var så glad att han inte visste vad han skulle ta sig till :P Ceros fick en massa beröm som hade sånt bra inflytande på Boss och var så snäll men ändå sa ifrån på ett bra sätt när Boss blir för mycket :) Jesus så skönt det känns :) Nu kan jag faktiskt bevisa för era sura gamla kärringar som e fyllda av avudsjuka och rädsla(förutsattade meningar pga media) att våra hundar är jätte snälla och har det så bra som dom bara kan ha.. THHHJJIIIII Fick Ni, hahahahahha!!

Idag hade Daniel sin rättegång, det hade gått bra :) Håller tummarna på att han bara får skyddstillsyn :) Vill inte att min vän bara försvinner juh.. Vi har pratat över en timme nu, haha, vi pratade om hundar, han har själv en JÄTTEFIN pittbull hane vid namn Tayson :) En riktig pudding :) Så vi bollade tankar och funderingar kring hundarna osv.. det var skoj :)
Daniel är bra han :D Har känt varandra länge nu! Du är guld, gubben.

Bejb får sin lur om en timme :D Snart får jag prata med min prins, lääääängtar :) får se om vi får träffas en stund på Tisdag.. hoppas hoppas hoppas.. hjärtat mitt :) Du är värd allt det bästa i denna värld.. min vackra <3 Skulle få brev av dig nästa vecka :D *spännande* Va länge sen vi skrev brev nu eftersom vi får prata varje dag nu :) Men det är bara för mysigt att få brev av sin älskade, har en hel bunt här hemma :)

Nej nu ska jag skicka iväg ett mejl och sen ta en långt skönt bad, mys mys :)

Fick en ny dörr till sovrummet idag :) haha, Boss snodde snickarens penna, haha.. t.om snickaren bara smallt för dom små trollen :) Dom är riktiga charmörer minnsan :)

Zanna Älskar Stefan masssssssa <3

jahaja

Nu var det kväller här hemma.. Ska strax lägga oss och kolla på film i sängen jag och pojkarna.. ska dricka mitt te först bara :) Varit ute på promenad nu me boysen så nu är dom nöjda och glada.. :) Ska fixa mina naglar oxå innan sängen kallar.. :P

Har städat som en dåre här hemma nu ikväll, blir så när jag är på pisshumör.. men nu känns det bättre :) Alla har sina bra och dåliga dagar..

Va med eva till läkaren idag, stackarn har lunginflamation :( Mindre roligt.. *kramar om*

nej nu så ska jag kila härifrån och fixa naglarna .. :)

Älskar min bejb, Stefan <3 Du är bara fööör underbar.. saknar dig som tusan.. :/ Du är det bästa som finna mitt hjärta <3 Du och pojkarna så klart :) Dom saknar papsen jääätttte mycke...

Godnatt gott folk!

En dag på stan :D

Jajjamenasan.. jag och Eva va på stan idag, nu är ringarna köpta och klara :) Ska hämtas den sista :) <3 Fiiiiiina fiiiiiiiina :)
Bejben är nöjd nu, liksom mig :) Nu är kontot nästan rensat.. Men de va det värt :) Tur att man inte äter så extremt mkt.. Måste juh tänka på kroppen :) Nyttig och bra :D Bara dogsen som äter som hästar.. :P Bossen ligger här och sover på mina ben i sängen, Ceros va nyss här oxå men det blev för varmt för honom så han la sig på golvet nu :)

ÅHHHHH blir GALEN på dig din lilla parasit.. Betala tillbaka din skuld innan dig bil får lida för det hela, endast för min nöjes skull :) Yeaah, du förstod nog att du gick över gränsen för nu va det ett jävla fjäskande.. Det funkar icke här sörrö.. Ge mig mina pengar snarast annars vet du vad som väntar, stackars sate.. Nu är jag trött på att visa dig mitt snälla trevliga jag och som sagt så tvekar jag inte på att visa dig mitt andra jag..Du känner mig, du vet vad jag kan åstakomma, så tänk på saken en sekund och kom sen med ditt beslut.. trodde du på allvar att jag skulle ge dig mitt kontonr..? Haha.. nej du ska PERSONLIGEN komma och lämna pengarna.. Och dina små vänner, tyvärr, det är inget som skrämmer mig.. är det krig du vill ha så är du på god gång.. du står verkligen ingen varmt om hjärtat nu.. Men tänk efter på vem du skickar på vem för nu har du skickat på fel folk, folk som inte backar. Va glad att jag var på plats idag och kunde lugna ner vissa personer.. Tycker faan synd om dig för du har ingen aning om vad du har startat.. Jag hoppas du kan stå för det i slutändan, håller mig på min sida av spelplan och avaktar... Håll i dig för nästa spelomgång..


Va på möte idag, gick bra de där.. Nu blir det flytt :D:D Yeaaah :P

Pratade med kriminalvården idag ang R.. Bara BULLSHIT, inte har du muckat inte, du får inte ens permiss, nope du sitter där du sitter.. Men gud vad dom här i gävle skulle krångla .. :S Fick ringa till anstalen tillslut och där fick jag ta del av alltihopa, där hade dom domen framför sig och besöksförbud. Snälla bara ge upp, jag har gått vidare, skaffat mig ett liv där du inte ingår och aldrig kommer att göra. Kom med dina valpögonen för denna gång kommer dom inte långt, bara raka vägen tillbaka till cellen, tänk på det innan du närmar dig för jag kommer aldrig förlåta dig för att du höjde yxan emot min älskade hund, aldrig nånsin.. Där är min gräns, du visste att honom rör INGEN.. Om det så ska bli min död så skyddar jag honom till alla pris i världen, trodde du lärt dig det men icke sa nicke.. Så förbannad som jag vart i den sekunden har jag nog aldrig varit, jag sket i om du satt yxan i min skalle, du fick gå igenom mig för att komma åt honom, jag sa till dig, ÖVER MIN DÖDA KROPP och det menade jag ordagrant... Håll dig på avstånd ditt jävla AS!!!!

Ceros, Boss & Stefan, ni är det enda som betyder <3











Söööt sms från Älsklingen :)

Jag är galet kär i dig, tokigt förälskad i dig, mentalt tvångsmässigt besatt av dig, oresonligt nästan jobbigt beroende av dig ;)

Hihi, sötsnöre :)
Älskar dig oxå, Stefan <3 :) Bara föööör URSÖT :D


Tjoheej

Idag har Ceros sprungit runt som en gaaaaalen hund på fotbollsplan med sippan, timmy, my, kent, eva, mig och en fotboll.. haha.. gissa om grabben hade skoj,.?? Han är totalt däckad här hemma.. stackars lilla Bossen kunde inte vara me :( Men vi ska strax gå ut på en lång lång mysig promiss bara han och jag, ska ut i skogen och leta träd som han kan få hoppa och stutsa med :D Boss favoritsysselsättning ;) Hitills har vi bara hittat träd som har grenar typ 4-5 meter upp, inte för att de stoppar honom, haha, han ger sig icke och han lyckas alltid få tag i en gren :) Och jesus så stolt han bli :)

Är fortfarande lite häning.. blää.. vill vara helt frisk juh :( Men tydligen så tycker min kropp annat :/ ;Mindre skoj att inte ha den energin i kroppen som man har i skallen.. jag KAN inte vara sjuk för jag bara HATAR att ligga still och inte göra nånting, speciellt när jag är sjuk :S blir så jävla uttråkad..

Ursch, ringde bejbi idag och lyckades ringa extremt olämpligt :S Hörde direkt att de va nåt som inte stämde och han skulle ringa upp strax sa han.. faan va fantasin skenar iväg :S Det visade sig dock att det var en person som hade fått kramper och sedan svimmat av 2 gånger .. läbbigt.. Steafn var den enda på plats som var tillräckligt stark för att hålla emot och hjälpa personen upp till huset igen.. Var en jävla tur att han var på plats då.. Otäckt tycker jag dock..Kramper e riktigt farliga :( Det hade dock gått bra, skönt att höra..

Nu ska jag vänta på hjärtats samtal, han kikar på film :D Funtar på att kasta Bossen i badkaret för ett myspys bad, men tror de får vänta tills ikväll när han varit ute sista svängen, blåser fruktansvärt kallt ute och vill inte att ponken dra på sig en förkylning :/

Älskar dig Steffe <3

bye bye

Niiiice ..

Nu får jag äntligen en ny dammsugare :) Tusen tack till Kenta och Kent, ni är två räddare i nöden :)
KRAM PÅ ER!!

Hörs kanske senare..

Älskar min Stefan, du är såååå underbar, är så stolt över dig, tycker det endast är tragiskt att vissa inte stöttar dig istället för att provicera dig, men vi här hemma på rätt sida av Bomhus tror på dig och tycker du är super duper jätte duktig :) Vi håller tummarna och tycker att du är jätte stark som t.om gör saker som tar emot men som gynnar din behandlig, vi är så stolta så :) Pusss på min make :)

Magsjuk...

Jajjamensan, majsjuka har man åkt på, fy faaan säger jag bara.. Mindre skoj att ha två små bustroll hemma som bara vill ut leka helst heeeeeela dagarna, så det är bara skutta upp ur sängen och kila ut minnsan.. Va gör man inte för dom små liven.. Har sovit mestadelen av dagen då ajg inte varit ute med hundarna eller pratat me bejbi.. Han ringde och väckte mig, jaa tur att de va han som ringde annars hade jag blivit galen för att nån väckte mig när jag väl somnat och slutat spy.. Blääää... Han är väl bara för go den underbara människan :)

Fick ett ganska chockade samtal igår av en vän som sa att R tydligen ska mucka redan om 3 dagar blir de nu .. WHAT THE FUCK?!?! Det kan bara inte stämma när man räknar ut tiden på straff, även om dom aldrig sitter hela straffet.. han hade nämligen en del kvar på ett tidigare straff på 27 dagar.. hela magen vände sig ut och in, han skulle inte kommit ut förens den 18 maj.. hmm.. får väl se om det vara är rykten eller om dåren står här utanför dörren om 3 dagar.. :/ Då är de bara att lyfta luren och slå nummret till farbror blå.. inte för att jag gillar att göra anmälningar men han har juh faktiskt besöksförbud.. Då blir nog grannarna glada, ännu ett polispådrag tack vare honom.. suck.. håller tummarna på att han håller sig härifrån men de tvekar jag tyvärr på..

När stefan ringde idag blev jag ännu mer panikslagen då en kille från anstalt som kom från gävle skulle komma in på samma behndlig som honom, trodde jag skulle smälla av, sätta dom två på samma ställe är som att slänga ihop två galna hanhundar som vaktar sitt revir.. blodbad.. :( Men jag fick till slut stefan att gå ner och kolla om det verkligen var han , alltså R som skulle komma, vilket det tydligen inte var *Alla här i Bomhus pustar ut* Kan bara föreställa oss hur det hade slutat..Men vad är oddsen ..?? Allt stämde in på R så både jag, eva och Kenta skrek rakt ut.. Ivilket fall som helst så hade R inte fått komma dit då Stefan var där först och därmed har "förstatjing" och dom vill juh inte försvårar behanligen för någon utav dom..

Idag hade hjärtat köpt kläder :) De byxor, linne, skjorta och skor som vi kollade på tillsammans :) Han var så glad så :) Blev dom svart/röda skorna, fin fint :)  Han har även gått upp rejält i vikt nu, underbart att höra, han låter så frisk och lugn och har så mkt framtidsplaner så jag knappt hänger med i svängarna .. hehe.. Gobit :D Ursch va jag saknar honom.. :( Men snart så får han iaf komma hem på dagarna :D LÄÄÄÄÄÄNGTAR!!!!

Nej nu orkar jag inte sitta här längre, vill bara sova  bort all magsjuka så jag är uppe på fötter snart igen..

Förresten GRATTIS Eva på födelsedagen.. HURRA HURRA HURRA :)

Sötnosen skicka jättegulligt mess, måste dela me mig ;)

**Jag önskar att jag kunde förklara med ord hur mkt du betyder för mig, men ord räcker inte till för att förmedla den innebörden. Jag önskar att det fanns något jag kunde säga för att du ska tro mig men det kan jag bara visa med tiden. Jag önskar att du förstod hur mkt jag älskar dig men inget ord är tillräckligt för att förklara det, de enda jag kan göra är att visa dig och ge dig av mig själv.**

Kan bara säga dig en sak Stefan, Jag älskar dig oxå :) <3 <3

15 år..

Mjo.. Vet inte vad jag ska säga om denna dag alls.. Den börjar inte bra iallafall.. Upptäckte mig själv ligga i soffan och stirra ögonen ur mig på fotot av mamma.. tårarna rann som aldrig förr.. Men så är väl livet, vad ska jag göra? Jag kan inte ändra på det som skett hur gärna jag än vill, tyvärr.. skulle göra vad som helst för att få dig tillbaka.. Vid den här tiden för 15 år sen satt jag på en polisstation, ursch.. Vill inte ens tänka på det.. Vila i frid Mamma, Sabina Lindskog!  

Saknar Stefan.. Hur mycket som helst.. Önskar att du bara slapp den där skiten och kom hem NU! Men kämpa på mitt hjärta!

Nu ska jag lägga mig i sängen å glo på en film och fördriva tiden på den här hemska dagen.. Hej

Tiden går ..

Mjo det gör den, sakta men säker.. Inte sovit många timmar i natt.. somnade vid 4 typ, vaknade kl 9.. Ceros är lite magsjuker :( Så han måste ut titt som tätt, stackars plutten.. Bossen har dock klarat sig .. Kankse är så att Ceros inte tål det nya fodret som Boss måste äta, får avvakta och se annars får jag köpa hans gamla vanliga igen så får dom äta olika helt enkelt.. FY FAN va dålig jag var när jag vaknade i morse :( illamåående och skakade i hela kroppen, huvudet kändes som det skulle explodera.. Är liiiite bättre nu, varit hos eva och druckit en kopp te och käkat en macka, ner på apoteket och hämtat ut medicin.. Ont i magen jag me, kankse blivit smittad av Ceros :P hehe.. närå men de e nå skit som går nu.. skulle egentligen varit hos läkaren idag men fick avboka de, kändes lite för riskabelt att sätta sig på en buss me de här illamååendet :S

Får se hur det känns nu till kvällen, om jag klarar mig igenom detta, annars har jag lovat Eva att komma över och sova hos henne istället för att ligga och må dåligt ensam.. Du är go du :) Har sån koll ¨på läget, visste precis vilken dag det var idag, ska över en sväng till henne igen om en stund och hjälpa henne med datan, men ville vara hemma ett tag och spendera tid me hundarna, speciellt nu när Ceros är lite dålig, vill inte lämna plutten ensammen då.. Ska koka ris åt honom nu till middag och se om det gör nån skillnad... Håller tummarna för det, avskyr verkligen att se honom må såhär :(



Bild på Ceros med en av sina systrar, här var den lilla busen bara 6 veckor
Det är vår lilla prins till vänster på bilden :) Vadddåå, URSÖT!




Saknad...

Jaa det är inte alls roligt att sakna.. har ett antal att sakna, Stefan först och främst, men nu närmar sig 15års dagen då min mor blev bragd om livet.. Jag HATAR verkligen April månad.. humöret går upp och ner, mardömmarna återvänder, minnen som flaschar förbi, ljudet av.. aa otäcka saker.. Det är fruktansvärt att vara ensam då.. jag har juh hundarna iaf.. men jag saknar stefans trygghet.. vet inte alls hur jag ska klara av 14-15 april i ensamhet. den natten som förändrade mig och hela mitt liv och nu får jag spendera den ensam.. Det skrämmer mig, Ja, jag erkänner, det skrämmer skiten ur mig.. vet inte alls hur jag ska ta mig igenom det.. Har inte heller någon som jag riktigt kan be att komma och spendera den natten med mig heller, det skulle vara stefan men det är inte möjligt nu, inte ens möjligt att ringa honom om det är kris.. fy.. det vänder och vrider sig i magen när jag tänker på de.. och självklart kommer tårarna nu oxå.. :(
Varför skulle det hände just henne???!!
Varför skulle jag få se och höra det jag gjorde???
Det finns ingen gud.. ingen gud skulle utsätta ett barn för det.. INGEN!
Hon var ju min mamma ! Hon skulle finnas under min uppväxt, hon skulle lära mig saker, hon skulle natta mig på natten (Inte nån främling som jag inte ens känner)
Hon skulle forma mig till att bli lika fin person som henne själv.
Och så kommer det ett moster och sliter henne ifrån mig!?! Varför?!?!?!

Varför är livet så orättvist?
Hon var en snäll, omtänksam, glad person som alla älskade, Hon hade hela livet framför sig, hon vart bara 30 år gammal.. Känns som en dröm, en hemskt fruktansvärd mardröm alltihopa.. det kan inte stämma.. Jag kan inte acceptera, jag får aldrig reda på hela sanningen och det kväver mig, det äter upp mig innifrån.
Är det för mycket begärt att iaf få veta exakt vad som utlöste detta?
Varför han tog min Mor ifrån mig ... snälla jag vill bara veta varför, vad var det som fick detta att ske?
Va man nog, lyft telefonen, slå mitt nummer och en gång för alla, SÄG MIG SANNINGEN, Jag BER dig, förstå hur sjukt, Jag BER min mammas mördare.. Det är DU som ska BE mig ditt as!




                                                                                  Mamma

Jag saknar dig så otroligt mycket, det går inte en dag utan att jag tänker på dig, stirrar på kortet som jag har inramat som står i vår bokhylla här hemma. Du var så vacker. Önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden och rädda dig, snälla förlåt mig, jag var så liten, jag förstod inte. Jag förlåter aldrig mig själv för det.. Att jag inte kunde rädda dig ifrån honom.
Jag älskar dig mamma, en kärlek som aldrig nånsin kommer att dö ut! Du lever igenom mig och jag försöker göra dig stolt. Men det är svårt sen du plötsligt bara var borta. Förlåt mig för alla mina misstag, snesteg och synder.
Att det gått 15 år.. Det är så svårt att förstå.. känns som det var igår..Jag vet att jag förträngt en hel del men minnerna börjar komma tillbaka, du ska få din rättvisa, på rätt sätt. Du var en god människa och förtjänade inte detta.
Jag ville bara skriva några rader för att hedra ditt minne, du är inte glömd, du kommer aldrig att glömmas, liksom han aldrig kommer att förlåtas. Jag älskar dig så oändligt, snälla ge mig lite kraft att klara av dom här dagarna ensam.
Jag är stolt över att vara din dotter, Jag är stolt över att ha en ängel till Mor.. Vila i frid vackra Drottning..
Massor av pussar, kramar och ton av kärlek till din från DIN Dotter..



Mamma i solen med ett leende på läpparna, det värmer i mitt hjärta.<3

R.I.P Jag älskar dig ..


Se så vacker hon var, Den vackraste kvinna jag skådat! <3

Vila i Frid.. Jag älskar dig!

Älskade Blivande Make :)

Nu har jag träffat min prins, första gången på över 5 veckor, GISSA om jag hade längtat efter honom !? Hihi.. Myspys... Han va så fin ;) Gick runt på stan ca 2 timmar och åkte sen med honom till  behandlingshemmet en stund.. Kunde inte slita händerna ifrån varandra.. hehe.. :P Hade me´d mig dom nya hinderprövningspapprena som han ville så nu är dom ifyllda och redo att skickas in :D Va mindre kul att säga hejdå.. :( Ville helst bara ta me honom hem igen, men de går juh inte :(  Va ivilket fall som helt helt UNDERBART att få träffa min prins igen, han är bara för bäst :) <3

Jag va lite senil och glömde ta bort nätverkskabeln när jag kilade över en snabbis till Eva igår och när jag kom hem så hade Bossen redan hunnit dela den på mitten.. AJABAJA! Och en del satt fast i väggen (igen) Suck.. Vågade faan inte ringa tekniken igen, haha, sist fick dom byta ut allt från hela väggen och de va bara några dagar sen.. men idag när jag kom hem efter att ha lånat 1 cigg av eva så hade boss själv löst de problemet och tagit ut den sista biten själv som verken jag eller teknikern lyckades med sist, vilket snille till vovve vi har :)
Jossan kikade förbi på en kaffe, hon lånade ut pengar till ett cigg paket (Tack  snälla ängel) :)
Pojkarna fick även tuggben av henne :) Och jag fick en ny nätverkskabel som hon av nån anledning hade legandes i bilen, snacka om tur :P Fick en spegel till  hallen som jag saknat efet rickrads upptåg :S Fick även ett tar jätte fina gardiner :) Rena julafton för Zanna minnsan :)

Va finare väder ute tidigare idag, nu är det regn och rusk, tur att jag och pojkarna hann ut på en långpromenad innan de :) Mycket hopp och lek med pinnar vill jag lova :) Sötnötar..
Är fortfarande lite sjuk, men ändå lite piggare.. Är trög i skallen, Eva och Myan va  oxå dåliga, nåt skit som går.. fy.. hoppas det går bort fort fort.. Har varken tid eller tålamod för att ligga nerbäddad ..

Neej om man ska kika på lite film kankse innan bejb ringer efter sitt möte.. vila skallen lite.. Vi har suttit här, tjejerna och snackar som i en hönsgård, haha.. Inte träffats på länge så det var trevligt :)

Nu ska jag ta min älskade tekopp och krypa upp i soffan me mina fina vovar :)

See youu!

Älskar dig Stefan Holappa <3

Jipppppi!!

Om exakt 9timmar och en halvtimme får jag krama och pussa på min ängel :D Jag är sååååååå jävla glad att det inte är sant! FAN va vi har väntat på den här dagen, älskling :) Och nu är det nära.. undra om du kan sova?

Har varit och käkat jättegod middag hos eva med darek och Daniel, imorgon har daniel lovat att fixa fina blommor till mig så jag får lite växtrike här hemma nu när jag inte har katter för första gången här hemma som ska välta ut krukor m.m ... får hoppas på att Boss tycker blommorna är fina och inte slänger dom i golvet.. hihi :)

Helt apsurt, Stefan kan inte ens få gå på behandling utan att ett drös tjejer springer efter honom och flörtar å har sig! trots att han tydligt sagt att han har en sambo och ska gifta sig! Jag är inte svartsjuk om ni tror det för jag Litar till alla procent i världen på honom så jag är inte ett dugg orolig.. tycker bara att folk kan visa lite respekt.. eller håller ni inte med mig om det ?

nu  måste jag sova, ska upp halv 6 för att hinna med allt, hundar, lämna nycklar till eva, duscha, göra mig iordning mm... en hel del med andra ord.. nu blir det kudden för mig om Ceros kan vara så vänlig att flytta sig nån centimeter så mamma också får plats .. haha.. Boss har iaf lagt sig i fotändan :O men han kommer upp krypandes han me när jag väl lagt mig ner.. sötaste dogsen som finns!!!
Boss har blivit en lydig herre nu, när det kommer folk så hälsar han glatt och sen får han faktiskt liksom ceros gå och lägga sig i sina sängar. dom är så duktiga så :) Boss fick dock tag på halin idag, hur vet jag inte hur han lyckades, men han åt upp spännet :S Och nu när jag kom hem så hade han lyckats få ner min jacka från klädhängaren i hallen och bärt in o lagt i sin säng.. sötnos :) Han saknade nog mig.. han brukar sno mina jackor då :P hehe.. Men de går bra att gå med honom utan oxå märkte jag.. framsteg framsteg.. Men ajg skulle få Novas hali av Sirpa, tusen tack :) Hoppas du har det trevligt ikväll, svärmor :)


Pappa Med vår fina son Boss :) <3



Älskar Stefan ! <3 Imorgon ses vi, eller idag blir det ju t.om.

Nattinattnatt alla där ute :)

????

Om folk inte börjar komentera, eftersom det är en hel del läsare så lägger jag nog ner detta! TjoHej

BEJBI :) <3

Imorgon får jag träffa min ängel :) Gud vad jag längtar.. min fina.. Äntligen äntligen äntligen :D Ska bli så underbart att få vara i din famn igen :) Min underbara pojke.. Ska pussa sååååå mkt på dig :D Har verkligen räknat dagarna.. hehe..  du räknar timmar du :P Sööööötnos :)

Nyss när jag var ute med vovvarna så tog Ceros av sig halsbandet, haha, typ 3 meter från en annan hund, han va så glad så när jag ropade på honom, kom stuttsande som en kanin :) SÖTNOS! Mamma älskar dig så mycket :)
Boss bara stod där och kollade förvirrande på Ceros typ " Vad sysslar du med?" hehe.. såå go :)
Älskar er ovärdeligt, pojkar!^


Saknar å älskar min Stefan <3

Tufft tufft!

Älsklingen hade en jobbig dag idag.. :( Och det har jag oxå haft, slutade med att vi båda grät under samtalet, han längtar hem till mig och hundarna och vi längtar så förbannat efter honom.. ;( Lilla plutten, så jag tog mig samman och peppade på honom så jag hoppas att han mår lite bättre nu.. Annars har det väl inte hänt nå mkt idag, varit en sväng hos eva.. Nu på kvällskvisten så kom Eva, darek och Lilla My upp och gav mig present :) 3 jättefina halsband :) Man tackar, sötnosar! My blev överpussad av både Boss och Ceros.. hehe.. Sötnosar.. Nej ursch, känner inte alls för att skriva, tar nog ut hundarna och går och lägger mig sen.. kanske återkommer, brukar juh bli så..

saknar min man Stefan Holappa <3

Godnatti :)

Nu är det dags för sängen, har precis kommit in me dogsen, Bossen ville ut ännu en gång för att kissa lite.. SPÖregnar.. fy faan säger jag bara.. vart tog det fina vädret vägen??!
Grabbarna har lagt sig tillrätta här i sängen och tycker att nu är det dags att knoppa.. Vart ute på promenad med Eva och  3 andra vovar i regnet oxå.. hehe.. Men de va mysigt :) Sen våldgästade jag henne för att ta mig ett glas cocacola :D hehe..

Men jag lär försöka knoppa lite nu, men jag sov för länge i morse så det blir nog lättare sagt än gjort.. :S Får väl tacka läkaren för receptförnyelsen, kanske har en chans till sömn iaf, hehe...  Men det är fortfarande förbannat svårt att sova utan Stefan :(  Men snart får jag träffa honom :D På lördag smäller det ;) Längtar så jag blir tokig!! Det är nästan det enda älsklingen pratar om :) Du gör mig så lycklig, hjärtat!! Vi har en del papper att fylla i oxå :) igen.. :P Men dom andra kom bort i flytten, så var in på skatteverket igår ocg hämtade nya, du ville att jag skulle ha med dom nu på lördag så det har jag fixat :D  Har nog fixat allt som jag skulle och som du bad mig, måste ringa försäkringskassan bara och kolla hur giftemål påverkar min inkomst.. jaa, det är det jag måste göra, sen ska allt va klart :) Ska adressändra oxå så din post kommer hem till oss och inte på villovägar för det vill vi juh inte.. Ska prata med dig om det i morgon när du ringer.. Vet att du vill att posten går hit osv.. Min Älskade Sambo <3


Blev inte mkt sova förmig verkar det som.. hehe..


Pratade faktiskt med min syster idag :) Kul.. :D Har lovat att komma och hälsa på snart, kanske ska göra de i morgon eller nåt.. måste slänga lite sopor och grejjer först bara... sätta på nån maskin tvätt osv.. men nu pratade jag med henne såvi ska ses på fredag istället, och eftersom hennes pittbull tik inte är hemma och Hamodi är hos mormor så tar jag faktiskt me mig båda hundarna :)Ida är så nyfiken på Boss, hon letar en hane till sin tik :) Ska bli roligt, har inte träffat dom på länge..Men nu verkar det som om dom faktiskt saknat mig som jag saknat dom :D känns skönt :)

Så om slingorna inte blir gjorda imorgon så blir dom de på fredag hos syrrorna..Blir dock inte långvarig där då ajg ska upp tidigt för jag och Niklas ska jag åka och träffa Bejbie på lördag :) ~Tack Niklas som kör~
Eva ska ta hand om hundarna under tiden.. :) *TUSEN TACK*

jag saknar min man, jätte jätte jätte mkt! Och det värmer i hela kroppen när du säger att du saknar mig massor massor massor oxå, såå söt!

Men sen blir det flytt bort från gävle.. gud så skönt det ska bli, men de blir i framtiden, den enda jag kommer sakna jätte mkt är Eva! :( Men vi får hälsa på varandra :) Hon vill oxå flytta så.. Hon är en ängel som hjälper /stöttar mig så mkt hon bara kan.. Finns ingen finare människa!

Nej om man ska ta och lägga sig ner i sängen och slå på en film, måste sova så jag vaknar i hysad tid i morgon.. :) Har morgontrötta hundar oxå så jag blir inte väckt heller, får ställa klockan om jag ska hinna med allt som ska göras
Nu ber vi alla på FINT VÄDER i morgon, tackar..
Måste hinna åka förbli brynäs oxå och hälsa på en vän som fått 8 bedårande söta valpar, de e så man smäller av! När jag va där sist så fastnade jag i flera timmar, hehe.. dom är så bedårande :) Får se vilken dag det blir, men jag får inte glömma bort det :) Nej nu ska jag faktiskt försöka sova lite.. Höresvidare..


Älskar och saknar dig, Stefan <3

:)

Idag har jag haft en skööön dag.. :)
Varit hos Eva, färgat håret IGEN .. hehe, ska göra slingor nu oxå, blir väl idag eller i morgon .. Får se vad klockan blir idag.. Pratat me Bejb oxå, la precis på.. Sprang runt som en galning och städade och tvättade under hela samtalet :) Blir fin fint här hemma :) Nu har jag ordnat Älsklingen sin egen garderob oxå.. hihi.. Sköööönt.. Gud va jag längtar tills du kommer hem igen :) Inte långt kvar nu, hjärtat! <3
Får träffa dig på Lördag iaf, wiiiiiie va mys pys :D Du är såå glad, underbart att höra.. Har knappt någon ro att sitta vid datorn nu för tiden.. har fullt upp hela tiden känns det som :) Är det inte hundarna så är det städa eller umgås med vänner.. Har disken kvar att göra idag.. Men de går på ett klick nu när man bara diskar för en.. Saknar t.om att diska efter Stefan, hehe.. sjukt.. :P

Jävla människor det finns, bara för att man bryter med såna som faktiskt inte platsar i mitt eller stefans liv så måste folk bli som helt förändrade :S Orkar inte me såna folk, bläää på er!! Ordna upp erat liv istället så kanske folk VILL ha kontakt med er...? tänk på det nångång..?! Whatever.. Bye Bye på er iaf :)

Bossen har blivit mycket mycket bättre nu i päls och allt sen jag gav honom extra vitaminer/miniraler.. :) Toppen bra.. Han är för mys :) <3

Ceros är lika mys pys oms vanligt :) Saknar dock pappa en del, tar hans vantar och ligger vid dörren och väntar.. men snart kommer papsen hem igen, bebis! <3

Nej om man ska ta itur med disken och dricka en kopp te kanske :)

Ska ut me dogsen snart igen oxå ..Men just nu regnar det.. och det var inte länge sen dom var ut.. Dom sover nu oxå så jag väntar en stund med de.. tjohej!


ÄLSKAR MIN BÄSTA STEFAN <3<3

Stefan .. <3

ÅÅÅÅHHH vad jag älskar och saknar dig, mitt hjärta.. det är inte klokt.. du är det bästa som nånsin hänt mig och kärleken växer för varje dag som går.. du är helt klart den RÄTTA!! :)
Så skönt att du ringer varje dag och prtar i massor med timmar :) UNDERBART :D Lika jobbigt varje gång vi måste lägga på eftersom ingen av oss vill, men du måste lämna in luren en viss tid och du ska sköta dig exemplariskt :) Men jag ser redan fram emot imorgon när du ringer :) Längtar massor .. :)

Varit på stan idag och ordnat papper och ringar m.m :) Nu är det nära, min fina :) Är så lycklig över att du friade den där kvällen, det kom så oväntat.. hihi.. du fick upprepa dig 2 gånger, hehe.. Sen va det bara en massa mys och bus ;) hehehe.. Du är så romantisk att jag smäller av.. Jag Älskar dig mest av allt! Lita på dom orden, för det kommer aldrig nånsin att förändras.. :)

Gulligt sms av Stefan idag :D

Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går, verkar inte finnas nå stopp på de :)

*********************************************************************************************
Nu ska jag kika vidare på weeds, så jävla bra, sen sova, hoppas jag får sova heeeeela natten.. vore underbart..


Zanna Älskar Stefan !

Hej å hå :)

Nu funkar mitt internet igen, nätverkskabeln hade fått sig en doja, hehe.. så nu va dom precis här och fick byta ut hela skiten i väggen, hehe.. har lite att göra, återkommer senare :)


Snart ska jag få träffa min älskling :D Wiiie.. han ringer om en timme som vanligt.. saknar han till tusen! Pusss hej


Stefan <3

Min Vackra Prins <3

Nu får vi äntligen prata med varandra flera timmar om dagen, försöker få så mkt gjort som möjligt här hemma innan du får din lur vid 16.00 snåret för då ringer du på stört :)
Men idag har jag hunnit storstäda och tvättat upp alla dina och mina kläder.. :D
Hehe min toke till sambo ska göra en ny tattoo på halsen, tillägnad mig, den ni.. ;) Blev helt generad.. hihi..Hur sött är inte det då???
Är helt slut idag, fy fan så jag slitit idag.. och nu när jag kom in me dogsen från deras sista promenad så slog jag i knät så förbannat i dörrkarmen, AJAJAJAJAJ STOR AJ! (Skulle lite snyggt smita förbi Ceros som stod och drack vatten vilket slutade med en Zanna hoppandes runt på ett ben i köket.. FUCK va de kändes, hehe..

Sött sms från hjärtat idag ;)

Jag har inte vart med nån annan sen jag såg dig första gången, Har inte tittat på nån ens sen första gången jag såg dig.

Jag älskar dig så jag blir toki!

Älskar dig så jag blir coccobeng oxå, Stefan <3 hehe :)

:D LYCKA!!!!

Min älskling har kommit iväg på behandling nu och får ha sin lur vissa tider :) Så nu får vi prata massor :D
Det är bara för underbart att få höra din röst och få söta sms :)
Får åka och träffa dig nästa lördag oxå :D Men tågtiderna strular.. hmm.. vet inte hur jag ska få till det, men de SKA gå!
Plutten är såå söt, säger hela tiden hur mycket han saknar mig  och vill vara hos mig.. GOBIT! desamma säger jag bara, detsamma..

Har hela vardagsrummet fullt av bejbs saker.. haha, vilket kaos.. NU har Bossen fått sin säng iaf, så nu har pojkarna varsin, inte för att jag tror att han kommer sova där, haha, han är som ett plåser :)  Lik Stefan när han sover, ska ligga PÅ mig, haha, det blir bara fööööör varmt och tungt, hehe :P

Gissa om jag vart chockad när Stefan ringde idag från ett mobil nr..? Jag tappade hakan.. och han ringde när jag va på ett icke strålande humör, men det ändrade han på fort fort fort ;)

Tvättar för fullt här hemma och städar å donar.. så jag sitter inte still många minuter, tänkte faktiskt försöka somna i tid idag, typ snarast... Har så mkt att göra i morgon med alla saker osv.. Vet att jag lovade att skriva ut ett par rader från stefan brev, men det får bli imorgon det för nu har jag varken tid eller ork.. Varit ett himla springade idag, t.om varit i stan.. hur hinner jag med allt...? Nu kom första gäspen, jesus så skönt, kanske faktiskt kan sova inatt nu när jag pratat flera timmar med min älskling :)

Om jag inte lyckas somna så återkommer jag med Stefans söööta brev.. tjohej!

Stefan <3


Bejbjie..

Sorry, inte orkat skriva på ett tag, ska bättra mig..


Blev, helt varm i kroppen av att få se dig älskling och när vi ropade till varandra att vi älskar varann mitt i rättsalen (det var pause) Häktesvakterna vart inte så glada berättade du sen när jag fick ÄNTLIGEN prata me dig efter 24 dagar (Älskling har stenkoll).. Damp ner två brev idag oxå, älsklingen min, du är så romantisk.. Och idag ringde dom från häktet och vi fick prata IGEN :D Fast egentligen fick vi inte, men du fick ringa min mobil, snacka om att jag blev chockad :O Och länge fick vi prata oxå :D Mitt älskade hjärta.. Hehe, du redan skrivit  ett till brev som kommer imorgon :D aa eller idag med tanke på att kl är 01.28 .. Kan inte sova, saknar dig så mycket.. Och idag när du ringde så började jag bara gråta..Men du fick mig att skratta som vanligt :) (det längsta jag fått från nån som sitter på häktet, tror du sa 1,5 timme.. SHIT, rekord...)

Tusen tack till Stefans mamma Sirpa som hämtade och körde hem mig den dagen (första samtalet) så vi fick prata med varandra, jag och Stefan och tack för middagen och hjälpen med allt.. Guld värd! Kan inte tacka dig nog.

Mår inge vidare idag/natt pga vissa jävligt jobbiga omständigheter.. FAN FAN FAN FAN FAN! Men det finns väl inte så mycket att göra, bara börja om från början, bygga upp allt igen, så jobbigt att göra om det IGEN.. men jag måste klara det, snart är mitt hjärta tillbaka igen och jag kan få känna lycka och glädje igen.. Hjälp vad jag längtar..Känns så skönt att du känner samma sak.. och SLUTA oroa dig, jag ska INTE lämna dig! Jag svär, jag väntar troget och står med öppen famn när du kommer hem! Sluta tänk på det, bejb :)

ÅÅhhh jag är så ledsen, arg, uppgiven och besviken! Men men.. det är bara saker.. bara matrialla ting..Det viktiga är att jag har dig, Stefan :) Men jag måste bara fråga,, vänner? Ska det kallas vänner? hmm.. tack för.. hmm.... kniven i ryggen kanskse...?
What ever, jag har mina äkta vänner iallafall..och dogsen hos mig :) Jag får se till att överleva helt enkelt.. Du är inte borta en evighet, även om vi känner så båda två..

packade en väska åt älskligen idag.. Det var svårt, eller det var hjärtbristande.. Men allt för dig, hjärta, allt för dig.. Men många tårar föll vill jag lova.. kändes dock liiiiite bättre efter jag pratade med din mamma & Sara, TACK! <3

Jag borde sova för läääänge sen men som vanligt så är det omöjligt..suck.. ska göra en kopp te.. kommer strax..
Blev en kopp varm chocklad istället :)
Sover och äter aldelles för lite, Fick mig minnsan en tillsägelse av Stefan.. så jag försöker bättra mig.. Ätit ett mål idag iaf :D Det är framsteg, hur skumt de än låter, lever på te sen älskade försvann, så hur jag orkar ut å promenera med hundarna varje dag är en gåta egentligen.. :S Att kroppen ens orkar stå är väl ganska otroligt.. men de går! Men de e inte bra, skärpning nu Zanna!

nu e kl så mkt men i morgon ska jag minnsan skriva av en del meningar åt er från älskades brev.. :) Har frågat honom nu oxå och det var helt okej, hehe.. tror han t.om blev lite mallig när jag berätta om att ja gjorde de me första brevet och dikten/texten.. SÖTNOS <3

neeej nu slår jag på en film och hoppas på sömn..

Tack till Niklas oxå som lämnar väskan imorgon så jag slipper stressa med bussar osv.. jätte snällt av dig.. :)

Längtar till bejbs brev, hoppas du får slå en pling i morgon oxå, så underbart att få höra din röst och när du säger dom 3 gyllende orden, . - Jag Älskar Dig!

Zanna Älskar Stefan oxå faktiskt, hur mkt som helst!

RSS 2.0