Barnvakt :)

Nu har jag suttit barnvakt åt lilla My medans Eva var hos läkaren, nu har hon dubbelsidig lunginflamation :( Stackars :(
Var mypys att umgås med Myan iaf, hon är väl bara för go den ungen :) hihi.. En kopia av sin mor , skinn på näsan minnsan :) Men alltid trevlig, väluppfostrad och allmänt superduper underbar! Älskar lilla My verkligen :)

Pratade med Bejbi nyss oxå :) Längtar som en tooook till i morgon :) Känns som en evighets evighet sen vi träffades juh.. Men nu kommer han snart till gävle och får vara hemma med familjen här igen, fybläää vad vi saknar honom!!! Pojkarna kommer bli alldeles galna när pappa kommer hem igen :) Får nog låta dom hälsa en i taget så det inte blir en massa svartsjuka osv .. :) Boss har blivit sååå stoooooor :D hihi, Stefan kommer få en chock :) Och vilken skillnad på vovve :) Häromdagen när vi var ute så kom en granne med sin lilla snobbiga hanhund, stannade bara en meter ifrån Boss och började prata, Hans hund både morrade, skällde och reste ragg, men jag sa bara åt Bossen att sätta sig ner och där satt han, tyst som en mus och bara tittade, tillslut vände han t.om bort blicken från den andra hunden och tyckte att vi skulle vandra vidare :D Blev stolt som en Tupp haha :) Lika cool i sättet som Ceros juh :)

Nej nu ringer älsklingen igen, så nu får jag avsluta.. hej å hå!

Älskar Stefan <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0