Men Lilla Ceros då..

Nu börjar vi bli fundersamma över våran herre här hemma.. Nu skulle han promt ut IGEN efter att ha tjurat en bra stund, dock inte tjatat nåt, bara varit allmänt grinig, satt rakt upp och ner i sängen (våran) och stirrade som besatt ut igenom fönstert.. hmm.. Vi frågade om han ville gå ut, fick bara en blick tillbaka, Stefan klädde iaf på sig och tog ut honom nu igen. Boss tvärsover fortfarande, vill inte alls för nåt i världen gå utanför dörren, inte ens ner från sängen..

Men hur som helst så har vi ett problem med Ceros, han vägrar och då menar vi verkligen VÄGRAR att bajsa vart som helst, förut innan vi flyttade hit så var det inge problem alls, va han nödig så gjorde han de han behövde vart som helst ute så gott som, men här tvärvägrar han!

Vad tusan gör man åt detta?
 
Han vill absolut inte gå i det halvhöga gräset, inte en chans i helvete (inte likt honom), nu ville han sist knappt gå på en gräsmatta och ingen av oss kan förstå vad vår lilla skrutt har fått för sig.. Börjar nästan bli lite orolig. Han gjorde sina behov i morse med efter det så har han bara kissat på promenaderna.. Håller tummarna för att han gör nr 2 denna gång så han inte blivit förstoppad lr nå dylikt.. Stackrs bejbie :(


NU kom stefan in igen och våran prins har gjort nr 2 :D Nu kan vi slappa av här hemma och somna in sött allihopa tillsammans med vår skyltsovande Boss :)

Natti natt ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0