Mysiga pojkarna :)

Har precis kommit in med pojkarna, tog en och en på två mysiga promenader.. Dom är så goa, dom två små..
Jag ramlade dessvärre två ggr.. Så förbaskat halt ute ! Slog i samma knä båda gångerna, andra gången var dock med Boss i trappen (inte hans fel) och han tog emot mig i fallet, hehe.. Tur var nog det, annars hade jag nog slagit mig ordentligt..

Mina goa hjärtetroll! ♥


Det var inte länge sen som jag trilla 2 ggr på samma dag och slog i skallen båda gångerna, ena gången i backen och andra gången i  trappen, den trappen är LIVSFARLIG! Blir så förbannad på Gavlegårdarna som inte plogar just trapporna.. Den gången jag gjorde mig mest illa var jag faktiskt ute utan någon hund och det var svinhalt i trappen och baboom så låg jag på backen, slog som sagt i skallen (inte så hårt som tur är) men bara pga att jag hann ta emot mig med vänter armen vilket resulterade i en rejäl smärta i axeln och en nagel som böjdes bakåt, kändes som nån slet av mig nageln, ajaj.. Inte så kul inte.. Men det gick ju bra emot vad som kunde ha hänt om jag slagit i huvudet ordentligt i trapppen.. Hade dock huvudvärk ett par dagar och illamåående ett par dagar efter..

 haha, tyckte bilden passade bra in på mig.. mohaha..

Hur som helst så tränade jag Boss en del på promenaden, Kul att han minns så tydligt allt det jag lärde honom i somras, tex att gå i slomoiton, hihi, ser riktigt roligt ut faktiskt ;) Han är en lättlärd pojke, iaf när det gäller sånt han är intresserad utav och man gör det lite till en lek, då är han helt med på noterna.. Kan få honom att gå hur sakta som helst..haha.. Men han måste förstås vara i rätt sinnesstämning och det kan vara ett litet bekymmer ibland då han är en sån nyfiken liten pojk på allting runtomkring, men idag var han super koncentrerad, trots allt annat spännade omkring.. stolt över den Lilla :)
Nu Ligger han tvärdäckad brevid mig i soffan och myser nära intill och gosar samtidigt med en av filtarna..

Sen har han sin bus-sida också ;) Klättra är såå kul! Sötast!♥


Detta får bli ett inlägg om Bossen :) Skriver många om Ceros och skulle jag börja skriva om honom nu också så skulle inlägget aldrig ta slut, haha.. :)

Men jag slänger självklart in att Jag Älskar Ceros Nåt Extremt Mycket, han är mitt bultande ♥


Puss & Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0